16 μαγικές βραδιές με Nova Christmas!

Από 20/12, ταινίες για όλη την οικογένεια στην εορταστική ζώνη της Nova...
Η εορταστική ζώνη Nova Christmas επιστρέφει για ακόμη μία χρονιά, χαρίζοντας μοναδικές κινηματογραφικές στιγμές, για να ομορφύνουν ακόμα περισσότερο τις γιορτές των Χριστουγέννων (Θέση 206 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova). Από 20 Δεκεμβρίου μέχρι 4 Ιανουαρίου, το πρόγραμμα θα αρχίζει καθημερινά στις 21:00 με παιδικές ταινίες, οι περισσότερες από τις οποίες θα προβληθούν μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, ενώ θα ακολουθεί αμέσως μετά η προβολή blockbuster παραγωγών και χριστουγεννιάτικων ταινιών για όλη την οικογένεια...


...
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων θα μας εντάξει το παγωμένο μαγικό σκηνικό της Αρεντέλα, όπου η Έλσα και η Άννα ζουν μια περιπέτεια όπου όλα πηγαίνουν «Ψυχρά κι Ανάποδα». Στην πόλη του φωτός, θα μεταφερθούν τα «Στρουμφάκια 2» και οι φίλοι τους για να βρουν τη Στρουμφίτα, ενώ οι μικροσκοπικοί Φίλιον προσπαθούν να σώσουν «To Μυστικό Βασίλειο του Δάσους» που κινδυνεύει. Το «Τούρμπο» το σαλιγκάρι τρέχει σαν τον άνεμο και ο «Ταρζάν» μαζί με την Τζέιν αντιμετωπίζει ένα στρατό μισθοφόρων που απειλούν τη ζούγκλα. Από μια ατυχή συγκυρία, τo πνεύμα των Χριστουγέννων ξαφνικά θα… εξαφανιστεί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην τηλεοπτική πρεμιέρα της ταινίας «Santa Paws 2: The Santa Pups», για να επιστρέψει ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο μαγικό κόσμο των νεράιδων, όπου κάνουν την εμφάνιση τους «Η Τίνκερμπελ και οι Πειρατές».  

Η δράση και η περιπέτεια θα συνοδεύει τις χριστουγεννιάτικες βραδιές, με πρωταγωνιστές μεγάλους αστέρες του Hollywood. Από την εορταστική ζώνη Nova Christmas, θα περάσουν ο Χένρι Καβίλ ως «Άνθρωπος από Ατσάλι», ο Νίκολας Χουλτ ως «Τζακ ο Κυνηγός Γιγάντων» και ο Χιου Τζάκμαν ως «Γούλβεριν», ενώ ο Ράσελ Κρόου πρωταγωνιστεί στην blockbuster παραγωγή «Νώε». Τέλος, γέλιο θα χαρίσει ο Μπεν Στίλερ «Μια νύχτα στο Μουσείο», αλλά και οι Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζακ Γαλιφιανάκης στην ταινία «The Hangover Part III», με την οποία ρίχνει αυλαία στις 4/1 η εορταστική ζώνη Nova Christmas..