Nova Highlights: Ένα οσκαρικό ταξίδι στο χρόνο με Nova Stars!

Από 1η Φεβρουαρίου, στην οσκαρική ζώνη των καναλιών Novacinema
Με μια μεγάλη αναδρομή σε ταινίες που έλαμψαν στα Βραβεία Όσκαρ, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, επανέρχεται από την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου η οσκαρική ζώνη Nova Stars (Θέση 206 στον Ηλεκτρονικό Οδηγό Προγράμματος της Nova). Μέσα από τη ζώνη αυτή, οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν, κάθε βράδυ από τις 21:00, δύο ταινίες που έλαμψαν στον κορυφαίο κινηματογραφικό θεσμό του Hollywood. Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν, θα είναι διαθέσιμες και σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO. Μέσω Nova Stars θα προβληθεί επίσης σε ζωντανή μετάδοση, με φυσικό ήχο, η 87η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου...

...Το οσκαρικό countdown αρχίζει από τις δεκαετίες ’60 και ’70, με τη ζωή και τη δράση του παράνομου ζευγαριού «Μπόνι και Κλάιντ», ενώ συνεχίζεται με ταινίες που άφησαν εποχή, όπως «Το Κουρδιστό Πορτοκάλι» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και «Σέρπικο», με τον Αλ Πατσίνο στο ρόλο ενός αγνού και αδιάβλητου αστυνομικού. Από τις μεγάλες οσκαρικές επιτυχίες των δεκαετιών ’80 και ’90, ξεχωρίζουν οι «Συνηθισμένοι Άνθρωποι» του Ρόμπερτ Ρέντφορντ, «Τιτανικός» του Τζέιμς Κάμερον και «Ρέκβιεμ για ένα Όνειρο» του Ντάρεν Αρονόφσκι. Η οσκαρική ζώνη Nova Stars περνά στη νέα χιλιετία, προβάλλοντας, μεταξύ άλλων, τις ταινίες «Περλ Χάρμπορ» με τον Μπεν Άφλεκ, «Ο Χορός των Τεράτων» με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, «Little Miss Sunshine» με τον Στιβ Κάρελ και «Το Φάντασμα της Όπερας» με τον Τζέραρντ Μπάτλερ.


Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν επίσης την ταινία «Ξενοδοχείο Grand Budapest», που είναι φέτος υποψήφια για 9 Όσκαρ, αλλά και όλες τις μεγάλες ταινίες που πρωταγωνίστησαν στην περσινή τελετή απονομής: «12 Χρόνια Σκλάβος», «Captain Philips», «Dallas Buyer Club», «Gravity», «H Μαγική Ομπρέλα», «H Τέλεια Ομορφιά», «Nebraska», «Philomena», «Prisoners», «Αύγουστος», «Δικός Της», «Η Κλέφτρα των Βιβλίων», «Θλιμμένη Τζάσμιν», «Κον-Τίκι», «Ο Λύκος της Wall Street», «Οδηγός Διαπλοκής», «Όλα Χάθηκαν», «Το Αγρίμι» και «Ψυχρά κι Ανάποδα». Τέλος, η οσκαρική ζώνη Nova Stars θα χαρίσει ένα 24ωρό non-stop υπερθέαμα από τις 21 μέχρι τις 23 Φεβρουαρίου, με βραβευμένες και υποψήφιες ταινίες απ’ όλες τις δεκαετίες.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!