Το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου-Μπάγερ Λεβερκούζεν ζωντανά αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 4-10 Δεκεμβρίου 2014...
Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα προσφέρουν και αυτή την εβδομάδα τα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του ΟΤΕ TV, με το γερμανικό ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου-Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου να ξεχωρίζει. Συναρπαστικοί αγώνες έρχονται και σε Barclays Premier League, Serie A και La Liga, ενώ πέντε αναμετρήσεις από την 7η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ θα μεταδώσει το OTE SPORT 4HD. Στο μπάσκετ το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους αγώνες Houston Rockets-

Memphis Grizzlies και Memphis Grizzlies-San Antonio Spurs για το NBA, ενώ για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. υποδέχεται το νεοφώτιστο Κόροιβο...

...
Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν το βιογραφικό δράμα του Αντρέι Βάιντα Βαλέσα: Η Δύναμη της Ελπίδας για τη ζωή του Πολωνού ηγέτη της Αλληλεγγύης που κάνει πρεμιέρα σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD και η καυστική κωμωδία του Νάνι Μορέτι Έχουμε Πάπα! με τον Μισέλ Πικολί στο OTE CINEMA 2. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το Rocky II με τον Σιλβέστερ Σταλόνε στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 1HD στο θρυλικό franchise και στο ίδιο κανάλι τον μεγάλο μαραθώνιο Twilight Saga και με τις 5 ταινίες της σειράς, ενώ οι φίλοι των σειρών πρέπει να δουν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου How to Get Away With Murder, από τη δημιουργό του Grey’s Anatomy και Scandal στο FOX Life.
Επίσης, αρχίζει στο Discovery Science HD η νέα σειρά Food Factory που αποκαλύπτει τα μυστικά των αγαπημένων σνακ της Αμερικής, ενώ στο Discovery Channel οι Stephen Hawking και Michio Kaku συνεχίζουν να εξηγούν τον τρόπο που λειτουργεί το συμπαν μέσα από τα νέα επεισόδια του How the Universe Works.

Πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα και σπουδαίες αναμετρήσεις θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT, με το ντέρμπι Μπάγερν Μονάχου- Μπάγερ Λεβερκούζεν το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 19.30 (ΟΤΕ SPORT 3HD) να τραβάει τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου. Στην Barclays Premier League, στο πλαίσιο διεξαγωγής της 15ης αγωνιστικής, ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Νιούκαστλ-Τσέλσι (Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, 14.45, OTE SPORT 1HD), Μάντσεστερ Σίτι-Έβερτον (Σάββατο 6 Δεκεμβρίου, 19.30, OTE SPORT 1HD) και Σαουθάμπτον-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, 22.00, OTE SPORT 1HD). Στην Ιταλία, το ενδιαφέρον στρέφεται στις συναντήσεις Τζένοα-Μίλαν (Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 16.00, OTE SPORT 2HD) και Ίντερ-Ουντινέζε (Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 21.45, OTE SPORT 1HD), ενώ στην Ισπανία το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου παίζουν Ρεάλ Μαδρίτης-Θέλτα (21.00, ΟΤΕ SPORT 2HD) και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Εσπανιόλ (18.00, ΟΤΕ SPORT 2HD).
Στα ελληνικά γήπεδα και για την 7η αγωνιστική της Football League ΟΠΑΠ, o OTE ΤV θα καλύψει ζωντανά τις αναμετρήσεις Ηρακλής Ψαχνών-Απόλλων Σμύρνης (Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, 16.00, OTE SPORT 4HD), Ηρακλής 1908-Εθνικός Γαζώρου (Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, 18.00, OTE SPORT 4HD), ΑΕΚ-Επισκοπή (Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 18.00, OTE SPORT 4HD), Χανιά ΑΟ-Παναιγιάλειος Γ.Σ. (Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, 16.00, ΟΤΕ SPORT 4HD) και Λαμία 1964-Ολυμπιακός Βόλου 1937 (Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, 18.00, OTE SPORT 4HD).
Στο μπάσκετ, για την κανονική περίοδο του ΝΒΑ η αναμέτρηση Houston Rockets-Memphis Grizzlies (Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, 03.00, ΟΤΕ SPORT 3HD) με τους δικούς μας Κώστα Κουφό, Κώστα Παπανικολάου και Νικ Καλάθη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον των φίλων του αθλήματος, ενώ δύο μέρες αργότερα, το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου οι πρωτοπόροι μέχρι στιγμής Memphis Grizzlies υποδέχονται τους πρωταθλητές San Antonio Spurs (03.00, OTE SPORTS 3HD). Για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και την 9η αγωνιστική, ο αήττητος εντός έδρας Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. υποδέχεται το νεοφώτιστο Κόροιβο Αμαλιάδας (Κυριακή 7 Δεκεμβρίου, 12.30, ΟΤΕ SPORT 3HD).

Βιογραφίες σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, κομεντί με φόντο το Βατικανό, all time classics, μαραθώνιο Twilight και ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Rocky θα απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV στα κινηματογραφικά κανάλια OTE CINEMA. Επίσης, νέες σειρές κάνουν πρεμιέρα στον OTE TV, ενώ οι βραβευμένες σειρές κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο OTE CINEMA 1HD συνεχίζονται με νέα επεισόδια.
Σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη βιογραφική ταινία του Αντρέι Βάιντα Βαλέσα: Η Δύναμη της Ελπίδας την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21.00, στη ζώνη των Red Carpet Premieres. Ο Πολωνός σκηνοθέτης αφηγείται την ιστορία του Λεχ Βαλέσα μέσα από τη συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος στην Ιταλίδα δημοσιογράφο Οριάνα Φαλάτσι. Στο ίδιο κανάλι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 21.00, θα προβληθεί, επίσης σε α’ προβολή, το θρίλερ Χωρίς Διαφυγή με τον Σον Μπιν, ενώ τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 21.00, στο πλαίσιο του αφιερώματος στον θρυλικό Rocky, οι συνδρομητές του OTE TV θα δουν τη 2η ταινία του franchise, Rocky II, όπου ο Σιλβέστερ Σταλόνε έρχεται αντιμέτωπος με τον παλιό του αντίπαλο Apollo Creed (Καρλ Γουέδερς). Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ τραγουδιού. 
Την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στο OTE CINEMA 1HD θα προβληθεί ο μεγάλος μαραθώνιος Twilight Saga και με τις 5 ταινίες της σειράς. Ο μαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 12.05 με το Twilight και κορυφώνεται με την πρεμιέρα του Χαραυγή Μέρος 2 στις 21.00.  
Στο OTE CINEMA 2, ξεχωρίζει αυτή την εβδομάδα η εξαιρετική κωμωδία του Νάνι Μορέτι Έχουμε Πάπα!, με τον Μισέλ Πικολί στο ρόλο του νεοεκλεγέντα πάπα που παθαίνει κρίση πανικού (Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, 22.00)) και η all time classic κωμωδία Η Γυναικάρα με τα Κόκκινα του Τζιν Γουάιλντερ, με τον ίδιο και την Κέλι Λεμπρούκ (Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, 22.00). 
Οι φίλοι των σειρών περιμένουν την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου How to Get Away With Murder, από τη δημιουργό του Grey’s Anatomy και Scandal Σόντα Ράιμς, την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στις 21.50 στο κανάλι FOX Life στον ΟΤΕ TV. Η σειρά αφηγείται την ιστορία μίας ομάδας φιλόδοξων φοιτητών νομικής και της μυστηριώδους καθηγήτριας εγκληματολογίας. Επίσης, συνεχίζονται με νέα επεισόδια το Fargo, το Banshee και ο 2ος κύκλος του Hemlock Grove κάθε Τρίτη και Τετάρτη στο OTE CINEMA 1HD.
Συνεχίζονται αυτή την εβδομάδα στον OTE TV οι πρεμιέρες σειρών και νέων κύκλων επεισοδίων στα κανάλια με ντοκιμαντέρ της υπηρεσίας. Ξεχωρίζει η νέα σειρά του Discovery Science HD, Food Factory, που αποκαλύπτει τα μυστικά πίσω από την παρασκευή των πιο αγαπημένων τροφήμων και σνακ και η οποία κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 19.30. Επίσης, τα νέα επεισόδια της εξαιρετικής σειράς του Discovery Channel, How the Universe Works, όπου οι Stephen Hawking και Michio Kaku εξηγούν τα πάντα, από το Big Bang και τη ζωή των πλανητών, μέχρι τις μαύρες τρύπες και τα νεφελώματα, μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV από την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 22.00. Ακόμη, η νέα σειρά Miracles Decoded του HISTORY HD από την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 00.00 ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο και καταγράφει τις μαρτυρίες ανθρώπων που πιστεύουν στα θαύματα, αναλύσεις επιστημόνων αλλά και ειδικών σε θέματα μεταφυσικής. 
Τη σειρά κινουμένων σχεδίων Zack & Quack, για τις περιπέτειες ενός αγοριού και του καλύτερού του φίλου, που είναι μία πάπια, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι μικροί φίλοι, την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου στις 09.45 στο Nickelodeon, ενώ στο Disney Channel θα προβληθεί η χριστουγενιάτική κωμωδία κινουμένων σχεδίων The Naughty List (Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στις 10.35), με τις φωνές των Ντρέικ Μπελ, Σον Όστιν και Νάγια Ριβέρα. Την εμπνευσμένη από το παραμύθι της Χιονάτης, νέα σειρά κινουμένων σχεδίων The 7D με πρωταγωνιστές τους 7 νάνους θα προβάλει, για μικρούς και μεγάλους, το Disney XD το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 09.00.
Στη νέα σειρά του Ε! HD, Kourtney and Khloé Take the Hamptons (Από την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου στις 21.00), οι δύο αδελφές Kardashian φεύγουν από το Dash της Νέας Υόρκης και ανοίγουν το πρώτο pop-up κατάστημα στα Hamptons, το Νο1 προορισμό της αμερικανικής ελίτ.