Το Κύπελλο Ελλάδας στην φάση των 16 ζωντανά & σε υψηλή ευκρίνεια μόνο στον ΟΤΕ TV...

Εβδομάδα 15-21 Ιανουαρίου 2015...
Στην φάση των 16 περνάει αυτή την εβδομάδα το Κύπελλο Ελλάδας, με τον ΟΤΕ TV να καλύπτει τις αναμετρήσεις των 16 υποψηφίων για την κατάκτηση του τίτλου ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός, Τύρναβος 2005-Ολυμπιακός και Κέρκυρα-ΑΕΚ την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου...


...
Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν η πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand του βασισμένου στο μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε από τον Ντέιβιντ Φίντσερ, με τους Μπεν Αφλεκ και Ρόζαμουντ Πάικ στους κεντρικούς ρόλους, το ατμοσφαιρικό δράμα ενηλικίωσης από το Μεξικό Ήσυχες Μέρες σε α’ τηλεοπτική προβολή στο OTE CINEMA 1HD και στο ίδιο κανάλι το αριστοτεχνικό The Master του Πολ Τόμας Άντερσον με ένα πρωταγωνιστικό τρίο (Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Γιόακιν Φίνιξ, Έιμι Άνταμς) που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα, ενώ στο OTE CINEMA 2 οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το ρομαντικό δράμα της Σάρα Πόλεϊ Το Δικό μας Βαλς και το καταιγιστικό θρίλερ Hanna με τους Σέρσια Ρόναν, Έρικ Μπάνα και Κέιτ Μπλάνσετ.
Ο μεγάλος νικητής των φετινών Golden Globes Fargo συνεχίζεται με νέα επεισόδια αποκλειστικά στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, όπως και ο 1ος κύκλος του Banshee και ο 2ος του Hemlock Grove.
Πρεμιέρα κάνει στο National Geographic Channel η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Remote Survival με τεχνικές επιβιώσης στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Τα 8 ζευγάρια του Κυπέλλου Ελλάδας έχουν παραταχθεί για την 1η αγωνιστική της 3ης φάσης της διοργάνωσης και ο OTE TV θα καλύψει τους αγώνες ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στα  κανάλια OTE SPORT. 11 ομάδες από την Super League ΟΠΑΠ και 5 ομάδες από την Football League ΟΠΑΠ συμπληρώνουν το πάζλ των 16 υποψηφίων για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ μετά και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν φαβορί στο θεσμό των εκπλήξεων. Με παραγωγές υψηλών προδιαγραφών από τη δημοσιογραφική ομάδα και το τεχνικό επιτελείο του ΟΤΕ TV, οι συνδρομητές θα απολαύσουν συναρπαστικό ποδοσφαιρικό θέαμα από τα 8 γήπεδα που θα φιλοξενήσουν την αγωνιστική την Τρίτη 20 Ιανουαρίου και την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στην Skoda Ξάνθη και τον κάτοχο του τίτλου Παναθηναϊκό (21 Ιανουαρίου, 15.00, OTE SPORT 2HD), τον Τύρναβο 2005 με τον Ολυμπιακό (21 Ιανουαρίου, 17.15, OTE SPORT 2HD) και την Κέρκυρα με την ΑΕΚ (21 Ιανουαρίου, 17.45, OTE SPORT 5HD).
Το Australian Open, το πρώτο Grand Slam της φετινής σεζόν αρχίζει στην Αυστραλία στις 19 Ιανουαρίου και υποδέχεται τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου τένις,  Ράφαελ Ναδάλ, Ρότζερ Φέντερερ Νόβακ Τζόκοβιτς, Άντι Μάρεϊ, Σερένα Ουίλιαμς και Μαρία Σαράποβα, που υπόσχονται υψηλές επιδόσεις, συγκίνηση και μοναδικό θέαμα. Το Eurosport HD θα καλύψει τη διοργάνωση με ζωντανές μεταδόσεις αγώνων, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αφιερώματα και την ανασκόπηση κάθε αγωνιστικής ημέρας μέχρι τον μεγάλο τελικό την 1η Φεβρουαρίου.

Μία από τις πιο συζητημένες ταινίες του 2014, την τελευταία υποψηφιότητα για Όσκαρ του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και έναν από τους μεγάλους νικητές των φετινών Golden Globes θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand αυτή την εβδομάδα.
Το πολυσυζητημένο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε, μεταφορά του ευφυούς αστυνομικού μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν, κάνει πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand. Ο Μπεν Αφλεκ και η Ρόζαμουντ Πάικ είναι εξαιρετικοί στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ η ταινία ήταν υποψήφια για 4 Χρυσές Σφαίρες, 2 BAFTA και φαίνεται ότι θα φτάσει στα Όσκαρ.      
Στο πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 1 HD ξεχωρίζουν το ατμοσφαιρικό δράμα ενηλικίωσης από το Μεξικό Ήσυχες Μέρες σε σκηνοθεσία Άαρον Φερνάντεζ Λεζούρ, με τους Κριστιάν Φερέρ και Αντριάνα Παζ, που προβάλλεται σε α’ τηλεοπτική προβολή (Πέμπτη 15 Ιανουαρίου, 21.00), καθώς και το αριστοτεχνικό δράμα του Πολ Τόμας Άντερσον The Master, με φόντο την μεταπολεμική Αμερική και ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό τρίο, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Γιόακιν Φίνιξ και Έιμι Άνταμς, που ήταν όλοι υποψήφιοι για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα (Κυριακή 18 Ιανουαρίου, 21.00).

Στο OTE CINEMA 2, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το ρομαντικό δράμα της Σάρα Πόλεϊ Το Δικό μας Βαλς με τους Μισέλ Γουίλιαμς, Σεθ Ρόγκεν και Λιούκ Κίρμπι (Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, 22.00), όπως και το θρίλερ του Τζο Ράιτ Hanna με την Σέρσια Ρόναν στο ρόλο μίας νεαρής κοπέλας την οποία έχει εκπαιδεύσει ο πρώην εκτελεστής της CIA πατέρας της, τον Έρικ Μπάνα και την Κέιτ Μπλάνσετ, που θα προβληθεί στο πλαίσιο του αφιερώματος του καναλιού στην Μπλάνσετ. Το εξαιρετικό σάουντρακ του φιλμ υπογράφουν οι Chemical Brothers (Τρίτη 20 Ιανουαρίου, 22.00).
Στο Village Cinema θα προβληθεί η ρομαντική κομεντί Αγόρια της Διπλανής Πόρτας με τον Ζακ Έφρον, σε πρώτη προβολή τη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 21.00.
Επίσης, συνεχίζονται με νέα επεισόδια σε πρώτη προβολή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD οι σειρές του ΟΤΕ ΤV, Fargo (8ο επεισόδιο) που πρόσφατα έλαβε 2 Χρυσές Σφαίρες, καλύτερης μίνι σειράς και πρώτου ανδρικού ρόλου για τον Μπίλι Μπομπ Θόρτον, Banshee (9ο επεισόδιο) και τον 2ο κύκλο του Hemlock Grove (9ο επεισόδιο), την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου.

Πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο National Geographic Channel η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Remote Survival (Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, 21.00). Απομονωμένοι από τον πολιτισμό, εξοπλισμένοι με κάμερες και ασύρματη επικοινωνία, οι ειδικοί στις τακτικές επιβίωσης Άλεξ Κόκερ και Κλιφ Χότζες, κάνουν ό,τι είναι δυνατό με όσα τους παρέχει το φυσικό περιβάλλον προκειμένου να επιβιώσουν στα πιο επικίνδυνα μέρη του πλανήτη.   
Την οικογενειακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων Slugterra: Return of the Elementals, θα προβάλει το κανάλι Disney XD το Σάββατο 17 Ιανουαρίου στις 12.15 σε α’ τηλεοπτική προβολή.
Αφιέρωμα στον κορυφαίο διευθυντή ορχήστρας Nikolaus Harnoncourt φιλοξενεί από την Κυριακή 18 έως την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου το κανάλι Mezzo, με αφορμή τα γενέθλια του Αυστριακού μαέστρου.  
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 85 ψηφιακά κανάλια, τα 25 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.