Nova Highlights: Captain τριών διαστάσεων μέσω Nova 3D!

Πρεμιέρες στις κινηματογραφικές ζώνες των Νovacinema!
Αγαπημένες ταινίες σε 3D προβολή, κάθε Κυριακή στις 19:00
Δύο εξαιρετικά blockbusters έρχονται τον Φεβρουάριο, σε Α’ τρισδιάστατη προβολή, μέσω Nova 3D. Οι κυριακάτικες προβολές αρχίζουν την 1η Φεβρουαρίου με «Φωτιά πάνω από την Πομπηία», μια περιπέτεια με πρωταγωνιστές τον Κίφερ Σάδερλαντ και τον Κιτ Χάρινγκτον, γνωστός για το ρόλο του Τζον Σνόου στο «Game of Thrones». Στις 15/2, ο δυναμικός Κρις Έβανς υποδύεται το ρόλο ενός υπερ-ήρωα της Marvel, στην blockbuster περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα»...


...Στις 8/2, έρχεται μέσω Nova 3D η περιπέτεια φαντασίας «Τζακ, ο κυνηγός γιγάντων», στην οποία η παλιά κόντρα μεταξύ ανθρώπων και γιγάντων έρχεται και πάλι στην επιφάνεια, όταν ο νεαρός αγρότης Τζακ ανοίγει κατά λάθος την πύλη που χωρίζει τους δύο κόσμους. Οι τρισδιάστατες προβολές του Φεβρουαρίου, που παρακολουθούν αποκλειστικά οι συνδρομητές των Novacinema, ολοκληρώνονται στις 22 του μήνα με την animation παραγωγή «Το Μυστικό Βασίλειο του Δάσους», που χαρίζει φαντασία και περιπέτεια. 

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!

Πρεμιέρες στις κινηματογραφικές ζώνες των Νovacinema!
Σινεμά για κάθε διάθεση και το Φεβρουάριο, στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova

Με το «Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου», κάθε Τετάρτη στις 22:00 (Novacinema 1 και Novacinema 1 HD), με το «Cinema για Παιδιά», κάθε Παρασκευή στις 21:00 (Novacinema 4), με τις «Bloody Fridays» ταινίες τρόμου, κάθε Παρασκευή στις 23:00 (Novacinema 3) και με τις «Date Night» ιστορίες αγάπης, κάθε Σάββατο στις 21:00 (Novacinema 4), τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova συνεχίζουν και το Φεβρουάριο τις θεματικές τους ζώνες, προσφέροντας στους συνδρομητές τους συναρπαστικές ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση.

Το «Ταξίδι στο Σινεμά του Κόσμου» αρχίζει από τη Σουηδία και την αληθινή ιστορία «Call Girl», που διαπραγματεύεται ένα φοβερό σκάνδαλο πορνείας που είχε συγκλονίσει τη χώρα κατά τη δεκαετία του ’70. Η ταινία έρχεται σε Α’ τηλεοπτική προβολή, όπως επίσης και η γαλλική δραματική κομεντί «Βόλτα με τον Μολιέρο», με τον απολαυστικό Φαμπρίς Λουκινί στον πρωταγωνιστικό ρόλο, καθώς επίσης και η ιρακινή κοινωνική ταινία «Αμέρικα», όπου δυο αδέλφια αποφασίζουν να κυνηγήσουν το δικό τους «αμερικάνικο όνειρο».

Τα παιδιά έχουν τη δική τους ώρα στο Novacinema 4, με blockbuster ταινίες, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, όπως «Η Τίνκερμπελ και οι Πειρατές» και «Ο κ. Πίμποντι και ο Σέρμαν». Απρόσμενους έρωτες και δυνατά χτυποκάρδια, παρουσιάζει η κινηματογραφική ζώνη «Date Night», στην οποία έρχεται, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, η ρομαντική κομεντί «The Food Guide To Love», με τον έρωτα ενός Ιρλανδού και μιας Ισπανίδας. Τέλος, οι φανατικοί των ταινιών τρόμου, θα απολαύσουν «Bloody Fridays», με δυνατές παραγωγές, όπως «Οι Φωνές των Νεκρών 2: Τα Φαντάσματα της Τζόρτζια» και «Nύχτα Τρόμου 2».


Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!