Φεβρουάριος με 49 σειρές σε FOX & FOX Life!…

Με δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης κάθε σειράς από τη Nova
O Φεβρουάριος έρχεται με 49 σειρές στα κανάλια FOX και FOX Life. Οι συνδρομητές της Nova θα απολαύσουν νέους κύκλους αγαπημένων σειρών, ενώ κάνουν πρεμιέρα δύο νέες κωμικές σειρές. Η σειρά «Enlisted» του FOX, με τον βραβευμένο με Emmy Κιθ Ντέιβιντ, θα προβάλλεται από το Σάββατο 28/2 και κάθε Σάββατο στις 23:45, με κεντρικούς ήρωες τρία αδέρφια σ’ ένα μικρό στρατιωτικό φυλάκιο της Φλόριντα. Στο FOX Life θα προβάλλεται από την Τετάρτη 4/2 και κάθε Τετάρτη στις 23:30, η σειρά «You’ re The Worst», μια πρωτότυπη κωμωδία από τον Στίβεν Φολκ («Weeds», «Orange Is the New Black»). Πρόκειται για μια σύγχρονη ματιά στις έννοιες της αγάπης και της ευτυχίας, μέσα από την ιστορία δύο ανθρώπων που είναι ακατάλληλοι στο να δημιουργήσουν μία ιδανική σχέση. ...

...
Μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν στο FOX τη συνέχεια  του πέμπτου κύκλου της αγαπημένης σειράς «The Walking Dead», που θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 9/2 και κάθε Δευτέρα στις 22:30, σε λιγότερο από 24 ώρες μετά την προβολή στις ΗΠΑ. Επίσης, στον τέταρτο και τελευταίο κύκλο της πολυσυζητημένης αστυνομικής σειράς «The Killing», που θα προβάλλεται από την Κυριακή 15/2 και κάθε Κυριακή στις 23:15, οι ντεντέκτιβ Σάρα Λίντεν (Μιρέιγ Ίνος) και Στίβεν Χόλντερ (Τζόελ Κίναμαν) προσπαθούν να διαχειριστούν τις αναπόφευκτες συνέπειες των πράξεών τους, ενώ παράλληλα τους ανατίθεται μια νέα σκοτεινή αποστολή, όταν μία - φαινομενικά - τέλεια οικογένεια δολοφονείται, με μοναδικό επιζώντα το γιο της.

Η κωμική σειρά «New Girl» επιστρέφει στο FOX Life, από την Τρίτη 3/2 και κάθε Τρίτη στις 21:25. Ο τέταρτος κύκλος επεισοδίων βρίσκει και τους έξι εργένηδες φίλους να αναζητούν τον έρωτα αλλά και τη θέση τους στον κόσμο, φτάνοντας συχνά σε ακραίες και ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Το ίδιο βράδυ, η Λίνα Ντάναμ επιστρέφει στο FOX Life με τον τρίτο κύκλο της πολύ επιτυχημένης και βραβευμένης με Emmy και Χρυσή Σφαίρα κωμικής σειράς «Girls», που θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 23:30. Η σειρά παρακολουθεί τις περιπέτειες μιας παρέας πέντε γυναικών που ζουν στη Νέα Υόρκη, εστιάζοντας στη Χάνα και καταγράφοντας τις ανασφάλειες και την αβεβαιότητά της καθώς διανύει την τρίτη δεκαετία της ζωής της. Τέλος, σημειώνεται ότι οι συνδρομητές της Nova έχουν τη δυνατότητα εγγραφής και αποθήκευσης των αγαπημένων τους σειρών.


Νova. Ζεις καλύτερα!