Σάρωσαν στα Όσκαρ τα κανάλια Novacinema!

16 βραβεία για τις ταινίες που εξασφάλισαν τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova
 Με 16 συνολικά βραβεία έφυγαν από την 87η τελετή απονομή των Βραβείων Όσκαρ, ταινίες που εξασφάλισαν αποκλειστικά για τους συνδρομητές τους και θα μεταδώσουν σε Α’ προβολή τα κανάλια Novacinema, ένα χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Ανάμεσα τους και ο κυρίαρχος «Birdman», που απέσπασε, μεταξύ άλλων, το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, όπως και οι ταινίες «The Grand Budapest Hotel», «Whiplash», «American Sniper», «The Imitation Game», «Interstellar», «Selma» και «Big Hero 6»...



.Η ταινία «Birdman» του Αλεχάντρο Γκονζάλες Ινιάριτου κέρδισε συνολικά 4 Όσκαρ, ανάμεσα στα οποία σεναρίου και σκηνοθεσίας. Η μεγαλοπρεπής κωμωδία «The Grand Budapest Hotel» του Γουές Άντερσον, που άρχισε ήδη να προβάλλεται από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, κέρδισε επίσης 4 βραβεία, ενώ με 3 ακολουθεί η ταινία «Whiplash», που χάρισε το Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου στον J.K. Simmons. Όσκαρ κέρδισαν επίσης οι ταινίες «American Sniper», «The Imitation Game», «Interstellar», «Selma» και «Big Hero, που επίσης θα προβληθούν από τα κανάλια Novacinema.

Η τελετή απονομής, η οποία προβλήθηκε για 18η συνεχόμενη χρονιά από τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση την Κυριακή 1η Μαρτίου στις 18:10, μέσα από την οθόνη των καναλιών  Novacinema 1 και  Novacinema 1 HD. Η μεγάλη κινηματογραφική γιορτή του Hollywood είναι επίσης διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!