Orange is the New Black, Fortitude & πολλές ακόμη νέες σειρές αποκλειστικά στα κανάλια ΟΤΕ CINEMA...

Κορυφαίες και νέες σειρές, όπως το βραβευμένο με 3 Emmy Orange is the New Black, το πολλά υποσχόμενο Fortitude ή το απολαυστικό Girlfriend’s Guide to Divorce, κάνουν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια OTE CINEMA. Επίσης, η νέα ζώνη Friday Fiction με σειρές φαντασίας κάνει πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV...


.
  • Από τη δημιουργό του «Weeds», Τζέντζι Κόχαν, το Orange is the New Black αφηγείται την ιστορία μίας ομάδας τροφίμων σε γυναικείες φυλακές και είναι βασισμένο στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Πάιπερ Κέρμαν. Η σειρά έχει διακριθεί με 3 βραβεία Emmy, 2 βραβεία SAG, ενώ είχε 4 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες. Πρωταγωνιστούν οι Τέιλορ Σίλινγκ, Ντάνιελ Μπρουκς, Έμα Μάιλς, Τζέισον Μπιγκς, Λαβερν Κοξ. Το Orange is the New Black κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 22.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.  
  • Από τις πλέον αναμενόμενες νέες σειρές του 2015, το Fortitude κάνει πρεμιέρα στο OTE CINEMA 1HD την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 21.00. Με φόντο μία μικρή πόλη στον αρκτικό κύκλο που αναστατώνεται από ένα τρομερό έγκλημα, η σειρά έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό καστ που περιλαμβάνει τους Στάνλεϊ Τούτσι (2 Χρυσές Σφαίρες, 3 Emmy), Σόφι Γκράμπολ (γνωστή από το «The Killing»), Μάικλ Γκάμπον και Κρίστοφερ Έκλεστον. Το σενάριο υπογράφει ο Σάιμον Ντόναλντ του «Low Winter Sun».
  • Η νέα σειρά Girlfriend’s Guide to Divorce με πρωταγωνίστρια την Λίζα Έντελσταϊν («House»), μία επιτυχημένη συγγραφέα που βλέπει τη ζωή της να αλλάζει ριζικά όταν διαλύεται ο γάμος της, θεωρείται ήδη διάδοχος του «Sex and the City» και φέρει την υπογραφή της δημιουργού του «Buffy the Vampire Slayer», Μάρτυ Νόξον. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Πολ ΆντελστινScandal») και Τζανίν Γκαρόφαλο. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στις 21.00 στο ΟΤΕ CINEMA 1HD.  
Στη νέα ζώνη Friday Fiction με σειρές επιστημονικής φαντασίας, τρόμου και φαντασίας που αρχίζει στο ΟΤΕ CINEMA 1HD από την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν, επίσης σε Α’ τηλεοπτική προβολή, το Defiance με τους Γκραντ Μπόουλερ και Στέφανι Λεονίντας, όπου άνθρωποι και εξωγήινοι συμβιώνουν σε μία κατεστραμμένη Γη του 2046 (23.00) και το Dominion με τους Κρίστοφερ Έγκαν και Τομ Γουίζντομ, για μία μελλοντική κοινωνία όπου οι άγγελοι έχουν εξαπολύσει πόλεμο κατά της ανθρωπότητας (00.00).
Το 2015 θα ακολουθήσουν και άλλες νέες σειρές, όπως το αστυνομικό Aquarius με τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι («X Files») και η υπερπαραγωγή Odyssey με τους Άννα Φρίελ και Πίτερ Φατσινέλλι, αλλά και οι νέοι κύκλοι των επιτυχημένων Fargo, Ο Πύργος του Ντάουντον (Downton Abbey) και Sherlock, όλοι για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση και αμέσως μετά την παγκοσμία πρεμιέρα τους σε Αμερική ή Ευρώπη.