Οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μόνο στον OTE TV...

Εβδομάδα 26 Φεβρουαρίου - 4 Μαρτίου
Με σημαντικές συναντήσεις, όπως Πανιώνιος ΓΣΣ-ΑΕΠ Ηρακλής 1908, Απόλλων Σμύρνης-Χανιά ΑΟ και Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ συνεχίζεται η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, μόνο στον ΟΤΕ TV, ενώ συνεχίζονται και τα κορυφαία ντέρμπι από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, Serie Α (Ρομα-Γιουβέντους), Barclays Premier League (Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι) και La Liga (Μπαρτσελόνα-Γρανάδα, Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ). ...
...
Πολλές οι πρεμιέρες στα κινηματογραφικά κανάλια και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand του OTE TV αυτή την εβδομάδα, όπου ξεχωρίζουν το πολυβραβευμένο Μεγαλώνοντας με τους Ίθαν Χοκ και Πατρίτσια Αρκέτ (OTE Cinema on Demand), το βιογραφικό δράμα από την Γαλλία Yves Saint Laurent (ΟΤΕ CINEMA 1HD), αλλά και η απολαυστική κομεντί Ερασιτέχνης Ζιγκολό με τους Τζον Τορτούρο, Γούντι Άλεν, Σάρον Στοόουν και Σοφία Βεργκάρα (Village Cinema). Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα του ΟΤΕ CINEMA 2 στον σπουδαίο Μπράιαν Ντε Πάλμα, με τις προβολές των classics Dressed to Kill και Carrie αυτή την εβδομάδα.      
Για τους φίλους των σειρών, συνεχίζονται στο OTE CINEMA 1HD σε πρώτη προβολή τα Girlfriend's Guide to Divorce, Banshee, Fortitude και Orange is the New Black, ενώ πρεμιέρα κάνουν στο FOX η νέα κωμική σειρά Enlisted και το βασισμένο στην ταινία Captain America Marvels Agent Carter και στο FOX Life o 6ος κύκλος του πολυβραβευμένου Modern Family.
Επίσης, ο ατρόμητος Bear Grylls επιστρέφει στο Discovery Channel με τη νέα σειρά reality The Island with Bear Grylls, με απίστευτες δοκιμασίες επιβίωσης σε νησί του Ειρηνικού.

Με 8 ομάδες να διεκδικούν τα 4 εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλου Ελλάδας, προχωρά η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας την Τετάρτη 4 και την Πέμπτη 5 Μαρτίου, μόνο στον ΟΤΕ TV. Η πρεμιέρα της επόμενης φάσης του θεσμού των εκπλήξεων γίνεται την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 19.00 με τον αγώνα Πανιώνιος ΓΣΣ-ΑΕΠ Ηρακλής 1908 (OTE SPORT 3HD) και κορυφώνεται με δύο αναμετρήσεις την Πέμπτη 5 Μαρτίου, Απόλλων Σμύρνης-Χανιά ΑΟ (16.00, OTE SPORT 3HD) και Skoda Ξάνθη-ΟΦΗ (19.30, OTE SPORT 3HD).
Κορυφαία ποδοσφαιρικά ντέρμπι σκοράρουν αποκλειστικά στις οθόνες του ΟΤΕ TV και από τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και στο ντέρμπι ανάμεσα στη δεύτερη Ρόμα και την πρώτη Γιουβέντους. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν την τελευταία προσπάθεια του Φραντσέσκο Τόττι και της παρέας του στο κυνήγι για τον τίτλο στη Serie Α κόντρα στη «μεγάλη κυρία», τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 21.45 στο OTE SPORT 1HD. Τις καλές εμφανίσεις θέλει να συνεχίσει η Λίβερπουλ κόντρα στη δεύτερη στο βαθμολογικό πίνακα Μάντσεστερ Σίτι. Το ντέρμπι της Barclays Premier League θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14.00 και θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 1HD. Το στραβοπάτημα της Μπαρτσελόνα από την Μάλαγα με 0-1 αλλάζει τις ισορροπίες στo Ισπανικό πρωτάθλημα και πλέον ο δρόμος προς το “el classico” γίνεται πιο δύσκολος για Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Για την 25η αγωνιστική της La Liga, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, η Μπαρτσελόνα δοκιμάζεται στην έδρα της Γρανάδα (17.00, OTE SPORT 2HD), ενώ την Κυριακή 1 Μαρτίου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την πολύ καλή φέτος Βιγιαρεάλ (22.00, OTE SPORT 2HD).

Πολλές νέες ταινίες κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στα κινηματογραφικά κανάλια του OTE TV και την υπηρεσία OTE Cinema on Demand. Το βραβευμένο με Όσκαρ, Χρυσές Σφαίρες και BAFTA Μεγαλώνοντας του Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ με τους Ίθαν Χοκ και Πατρίτσια Αρκέτ είναι διαθέσιμη στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, όπως και το κατασκοπικό θρίλερ του Άντον Κόρμπιν Ο Νο1 Καταζητούμενος με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν σε μία εκρηκτική ερμηνεία και μαζί του την Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, την Ρόμπιν Ράιτ και τον Ντάνιελ Μπρουλ.
Πλούσιες οι πρεμιέρες και στα κινηματογραφικά κανάλια του ΟΤΕ TV, όπου οι συνδρομητές θα απολαύσουν, μεταξύ άλλων, το βιογραφικό Yves Saint Laurent για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου σχεδιαστή μόδας με τον Γκιγιόμ Γκαλέν στον ομώνυμο ρόλο (Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου, 21.00, OTE CINEMA 1HD), τη γαλλική κωμωδία La Strategie de la Poussette (Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, 21.00, OTE CINEMA 1HD), αλλά και την απολαυστική κομεντί του Τζον Τορτούρο Ερασιτέχνης Ζιγκολό, με τον ίδιο στο ρόλο ενός μεσήλικα άνδρα που ξεκινά καριέρα ζιγκολό για να βοηθήσει τον χρεοκοπημένο φίλο του και τον Γούντι Άλεν στο ρόλο του ερασιτέχνη προαγωγού (Δευτέρα 2 Μαρτίου, 21.00, Village Cinema). 

Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 σε βραβευμένες ταινίες τον Φεβρουάριο ολοκληρώνεται με το οσκαρικό Μπλε Βελούδο του Ντέιβιντ Λιντς (Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 22.00) και τη συγκινητική οικογενειακή κομεντί Το Γλυκό στο Τέλος με την Κέιτι Χολμς (Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου, 22.00), ενώ τον Μάρτιο το κανάλι φιλοξενεί αφιέρωμα στις καλύτερες ταινίες του μετρ του σασπένς Μπράιαν Ντε Πάλμα. Την Τρίτη 3 Μαρτίου, ξεχωρίζουν το θρίλερ μυστηρίου με τον Μάικλ Κέιν Dressed to Kill  (22.00) και το βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ Carrie (00.00) με την Σίσι Σπέισικ, μία από τις πιο κλασικές ταινίες του σκηνοθέτη.      
Οι σειρές του ΟΤΕ TV Girlfriend's Guide to Divorce, Banshee (2ος κύκλος), Fortitude και Orange is the New Black συνεχίζονται με νέα επεισόδια σε πρώτη προβολή, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21.00 και 22.00, ενώ νέες σειρές και κύκλοι σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια FOX και FOX Life. Ξεχωρίζουν η νέα κωμική σειρά Enlisted για 3 αδέλφια που είναι ‘καταδικασμένα’ να υπηρετούν σε ένα μικρό στρατιωτικό φυλάκιο της Φλόριντα στο τμήμα οπισθοφυλακής (Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, 23.45, FOX), αλλά και η εμπνευσμένη από την ταινία Captain America σειρά Marvels Agent Carter με τους Χέιλι Άτγουελ και Τζέιμς Ντάρσι (Τρίτη 3 Μαρτίου, 21.30, FOX), ενώ με τον 6ο κύκλο επιστρέφει η κωμική σειρά-φαινόμενο των 21 βραβείων Emmy Modern Family (Τρίτη 3 Μαρτίου, 21.00, FOX Life).               
Νέες σειρές και κύκλοι δημοφιλών σειρών κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στα κανάλια με ντοκιμαντέρ του ΟΤΕ TV. O διάσημος για τις τεχνικές επιβίωσης Bear Grylls παρουσιάζει τη νέα σειρά reality του Discovery Channel, The Island with Bear Grylls, όπου 13 άντρες μεταφέρονται χωρίς εξοπλισμό ή άλλες ανέσεις σε ένα ακατοίκητο νησί του Ειρηνικού και καλούνται να επιβιώσουν με ό,τι βρουν διαθέσιμο στη φύση (Κυριακή 1 Μαρτίου, 23.00).
Επίσης, με νέα επεισόδια επιστρέφει η δημοφιλής σειρά του Animal Planet HD, The Secret Life of Pets, που αποκαλύπτει τα παράδοξα της συμπεριφοράς των κατοικιδίων (Τρίτη 3 Μαρτίου, 22.00), ενώ ο 2ος κύκλος του Worlds Deadliest, που παρουσιάζει τους πιο επικίνδυνους κυνηγούς του ζωικού βασιλείου, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 19.00.      
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Με περισσότερα από 80 ψηφιακά κανάλια, τα 26 σε ποιότητα HD, οι συνδρομητές του
OTE TV απολαμβάνουν πάνω από 50 live αθλητικές μεταδόσεις την εβδομάδα, περισσότερες από 500 πρεμιέρες και 2.000 ταινίες το χρόνο, ποιοτικά ντοκιμαντέρ, παιδικά προγράμματα και περιεχόμενο για όλη την οικογένεια, στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.