«The Following ΙΙΙ»: Η σειρά που έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές επιστρέφει!

Πρεμιέρα στις 4 Μαρτίου στα κανάλια Novacinema, μόλις 48 ώρες μετά την Αμερική
 Ο Μάρτιος αρχίζει δυναμικά στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova. Τα κανάλια Novacinema θα προβάλλουν αποκλειστικά από την Τετάρτη 4 Μαρτίου, τον τρίτο κύκλο της συναρπαστικής σειράς «The Following», μόλις 48 ώρες μετά την προβολή του στην Αμερική. Η αστυνομική σειρά της Warner Bros θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 22:00 από τα Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, ενώ θα είναι διαθέσιμη σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

...Ο Kevin Bacon επιστρέφει στο πρωταγωνιστικό ρόλο του πρώην πράκτορα του FBI Ryan Hardy και βρίσκεται αντιμέτωπος με μία ομάδα κατά συρροή δολοφόνων που ελέγχονται από τον Joe Carroll (James Purefoy) και είναι πρόθυμοι να εκτελέσουν κάθε φονική επιθυμία του. Στην πρεμιέρα του τρίτου κύκλου, ενώ ο Joe Carroll αναμένει την εκτέλεση του, ο Ryan Hardy προσπαθεί να αφήσει πίσω του το σκοτεινό παρελθόν. Ωστόσο, μια σειρά από φριχτά εγκλήματα απειλεί να γκρεμίσει την ευτυχία του και να ανοίξει παλιές πληγές.

Η αντίστοιχη πρεμιέρα του προηγούμενου, δεύτερου κύκλου, συγκέντρωσε τα βλέμματα 11 εκατομμύριων τηλεθεατών στην Αμερική, ενώ σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης και σε πολλές χώρες της Ευρώπης. Βίαιοι φόνοι, αιματηροί θάνατοι με ευρηματικούς, αποτρόπαιους τρόπους συνθέτουν και το νέο κύκλο της σειράς που θα ολοκληρωθεί σε 15 επεισόδια. Δημιουργοί της σειράς «The Following» είναι οι Kevin Williamson («The Vampire Diaries», «Dawson’s Creek») και Marcos Siega («Dexter», «True Blood»).

Τα κανάλια Novacinema συνεχίζουν να προβάλλουν τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές, πολύ κοντά με την προβολή τους στην Αμερική.

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!