Star Wars… απόβαση στο κέντρο της Αθήνας!

Νέα Ενημέρωση 12/05: 6.000 θεατές έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Darth Vader!
Με αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD...
Μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν όσοι ήταν σήμερα, Πέμπτη 7 Μαΐου, στο κέντρο της Αθήνας, καθώς βρέθηκαν «αντιμέτωποι» με τον πιο… διάσημο κακό και τους στρατιώτες του! Πλήθος Αθηναίων αλλά και τουριστών που βρισκόταν στο Σύνταγμα, στην Ερμού και στο Μοναστηράκι ξαφνιάστηκαν όταν είδανε να κυκλοφορούν ανάμεσα τους ο γνωστός ήρωας των ταινιών Star Wars, Darth Vader, συνοδευόμενος μάλιστα από Storm Troopers...
...
Με αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD, μέσα από το οποίο οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαύσουν για όλο το μήνα Μάιο και τις 6 επικές ταινίες Star Wars, οι γνωστοί ήρωες των ταινιών του Τζορτζ Λούκας, βρίσκονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά και δίνουν την ευκαιρία σε όποιον θέλει να φωτογραφηθεί μαζί τους!
Η περιοδεία του «Σκοτεινού Άρχοντα» στην Αθήνα θα συνεχιστεί το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα. Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνουν τα κανάλια Novacinema, μπορούν όσοι θέλουν να δουν από κοντά τον Darth Vader, να ζήσουν την μαγεία των Star Wars σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, αλλά και να μοιραστούν την εμπειρία τους στο #NovaStarWars.

May the force be with you!


Νέα Ενημέρωση: 6.000 θεατές έσπευσαν να φωτογραφηθούν με τον Darth Vader!
Πρωτοφανής συμμετοχή μικρών και μεγάλων στο Nova Star Wars Event

Η πύλη του διαστήματος άνοιξε το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου και υποδέχτηκε περισσότερους
από 6.000 γαλαξιακούς επισκέπτες. Μετά την απόβαση στο κέντρο της Αθήνας, ο Darth Vader με τη συνοδεία των Storm Troopers συνέχισε την επέλαση του και στο εμπορικό κέντρο Smart Park στα Σπάτα. Εκεί όμως τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς ο πλανήτης Αττική είχε στείλει τους καλύτερους υποψήφιους του για να εκπαιδευθούν από Τζεντάι στην τέχνη του φωτόσπαθου. Δεν έλειψαν όμως και οι οπαδοί του Σκοτεινού Άρχοντα που τον πλαισίωσαν, έτοιμοι να πολεμήσουν ενάντια στην «Επαναστατική συμμαχία των ιπποτών Τζεντάι».

Στο μοναδικό Nova Star Wars Event, που διοργάνωσαν τα κανάλια Novacinema, περισσότεροι από 6.000 θεατές επισκέφθηκαν το εμπορικό πάρκο, για να θαυμάσουν και να φωτογραφηθούν με τον «Σκοτεινό Άρχοντα», αλλά και με τους Storm Troopers που τον συνόδευαν, ανεβάζοντας την εμπειρία τους στο #NovaStarWars. Η εντυπωσιακή πύλη των Star Wars άνοιξε για να υποδεχθεί τους θαυμαστές των διάσημων ταινιών επιστημονικής φαντασίας, οι οποίοι απόλαυσαν μαθήματα jedi και μέσα από ειδική εκπαίδευση, κατάφεραν να γίνουν masters του φωτόσπαθου. Μικροί και μεγάλοι έκαναν επίσης body tattoo με τα εμβλήματα της «Επαναστατικής συμμαχίας των ιπποτών Jeti» και των «Ακολούθων της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας» του Darth Vader.

Ο συναρπαστικός κόσμος των ταινιών που δημιούργησε ο Τζορτζ Λούκας θα βρίσκεται όλο το Μάιο στην οθόνη του καναλιού Nova Star Wars HD. Οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova θα απολαμβάνουν τους αγαπημένους ήρωες και θα παρακολουθούν παράλληλα και ενδιαφέροντα ντοκιμαντέρ με σπάνιο και πλούσιο αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις με τους δημιουργούς, αλλά και με σκηνοθέτες, ακαδημαϊκούς και δημοσιογράφους που μιλούν για το απόλυτο κινηματογραφικό έπος.


May the force be with you!


Ο Darth Vader για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο Nova Star Wars Event!
Ραντεβού στις 9-10 Μαΐου με τους αγαπημένους ήρωες των ταινιών Star Wars
 Με αφορμή την έναρξη του καναλιού Nova Star Wars HD, τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova δίνουν την ευκαιρία σε όλους να έρθουν «πρόσωπο με πρόσωπο» και να φωτογραφηθούν με τον Darth Vader, αλλά και να γίνουν Master του φωτόσπαθου μέσα από ένα σούπερ μάθημα Τζεντάι! Οι ήρωες των επικών ταινιών του Τζορτζ Λούκας, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρίσκονται το Σαββατοκύριακο 9-10 Μαΐου στο εμπορικό πάρκο Smart Park στα Σπάτα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση…,

.για την οποία όσοι θέλουν να τους συναντήσουν, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο www.nova.gr/starwarsevent

Οι γνωστές ταινίες «Star Wars», που συγκαταλέγονται μεταξύ των δημοφιλέστερων ταινιών επιστημονικής φαντασίας όλων των εποχών, μαζί με πλούσιο υλικό και πολλά ντοκιμαντέρ γύρω από αυτόν τον κινηματογραφικό μύθο, θα μεταδοθούν από τις 4 μέχρι τις 31 Μαΐου, μέσα από την οθόνη του Nova Star Wars HDΤο κανάλι θα προβάλλεται από τη θέση 199 του Ηλεκτρονικού Οδηγού Προγράμματος της Nova και οι συνδρομητές των καναλιών Novacinema που διαθέτουν τον αποκωδικοποιητή NovaBox+, μπορούν να γράψουν τις σπάνιες αυτές ταινίες και να δημιουργήσουν τη δική τους μοναδική συλλογή.