Feelgood Zapping: Καλή Αρχή επανεκκίνησης για την ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου...

Η ΕΡΤ επιστρέφει την Πέμπτη 11 Ιουνίου... 
H ΕΡΤ έχει επιστρέψει στις συχνότητες και στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και οι συχνότητες θα έχουν πλήρως επιστρέψει στην ΕΡΤ, όταν πλέον θα είναι γεγονός και η επιστροφή της ΕΡΤ3, την επόμενη εβδομάδα στην εθνική πολύπλεξία... Καλή Αρχή επανεκκίνησης για την ΕΡΤ από τις 11 Ιουνίου, με περισσότερη ενημέρωση για το πρώτο κανάλι της ΕΡΤ (ΕΡΤ1) και περισσότερη ψυχαγωγία για το δεύτερο κανάλι της ΕΡΤ (ΕΡΤ2), καθώς και τα πανελλαδικά ραδιοφωνικά κανάλια της ΕΡΑ (παρέα με τις αντίστοιχες περιφερειακές εκδόσεις της ΕΡΑ στην Ελληνική Επικράτεια) και έπεται συνέχεια με την ΕΡΤ3 που θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα με περισσότερη ενημέρωση και ψυχαγωγία από τη περιφέρεια της χώρας…
Nicolas A.
...

Η ΕΡΤ επιστρέφει την Πέμπτη 11 Ιουνίου... 
 Η ΕΡΤ επιστρέφει με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη… Ο Πάνος Χαρίτος, ο δημοσιογράφος που έχει ταυτισθεί επί είκοσι και πλέον χρόνια με τις αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές για την ΕΡΤ, θα παρουσιάζει από την Πέμπτη 11 Ιουνίου το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, που θα μεταδίδεται ξανά στις 21.00. Από την ίδια ημέρα, ξεκινά και μεγάλο μέρος του ενημερωτικού προγράμματος της νέας περιόδου για την ΕΡΤ. Ειδικότερα: Η «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ ξεκινά από τις 06.00. Ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά ανοίγουν από τις 06.00 μέχρι και τις 08.00 το πρώτο παράθυρο στην ενημέρωση. Τη σκυτάλη παίρνουν αμέσως μετά και μέχρι τις 10.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.
Ο ενημερωτικός μαραθώνιος της ΕΡΤ συνεχίζεται στις 16.00 με την εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά και τον Ανδρέα Ροδίτη. Τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν από τις 06.30 το πρωί και ακολουθούν μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.
Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο με τον δημιουργό.
Ενημέρωση ΕΡΤ - Πραγματικές ειδήσεις - Αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση

Η ΕΡΤ ανοίγει για τους πολίτες
Μια μεγάλη συναυλία, με μεγάλους καλλιτέχνες για τη μεγάλη στιγμή της ΕΡΤ! Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 20.00, οι πύλες του Ραδιομεγάρου της Αγ. Παρασκευής θα ανοίξουν για τους πολίτες που στήριξαν και στηρίζουν την ΕΡΤ στη νέα ιστορική της περίοδο. Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, υπό τη διεύθυνση του Στάθη Σούλη, θα παρουσιάσουν μια ξεχωριστή συναυλία στο προαύλιο του Ραδιομεγάρου, ενώ στην εκδήλωση θα δώσουν το δικό τους «παρών» σημαντικοί Έλληνες καλλιτέχνες. Επί σκηνής θα βρεθούν ο Θάνος Μικρούτσικος με την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαΐδη, η Λαϊκή Ορχήστρα Χρήστος Λεοντής υπό τη διεύθυνση του ίδιου του συνθέτη και με τη σύμπραξη της Ιωάννας Φόρτη και του Ζαχαρία Καρούνη, ο Γιώργος Ανδρέου με την Ελένη Τσαλιγοπούλου, οι Encardia, ο Κώστας Λειβαδάς, ο Απόστολος Ρίζος και ο Νίκος Ζιώγαλας. Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά και από το Δεύτερο Πρόγραμμα της ΕΡΑ.
Πέμπτη 11 Ιουνίου, η ΕΡΤ ανοίγει για τους πολίτες. Σας περιμένουμε όλους, γιατί η ΕΡΤ είναι εσείς!


Η Ε.ΡΑ. Επιστρέφει…
Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015, Η ΕΡΤ επιστρέφει την Πέμπτη 11 Ιουνίου. Στις 06.00 το πρωί, ο σφυγμός της ενημέρωσης και του πολιτισμού στην Ελλάδα και τον κόσμο επιστρέφουν στην ΕΡΤ και τα επτά ραδιοφωνικά προγράμματα της Ε.ΡΑ. ανοίγουν μικρόφωνα: "1) ΠΡΩΤΟ Πρόγραμμα, ΠΡΩΤΟ ΞΑΝΑ, 2) ΔΕΥΤΕΡΟ Πρόγραμμα, το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ, 3) ΤΡΙΤΟ Πρόγραμμα. Το μοναδικό,  4) ΕΡΑ ΣΠΟΡ: μπαίνει ΞΑΝΑ το παιχνίδι, 5) ΚΟΣΜΟΣ: Τα χρώματα της Μουσικής 6) Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Η φωνή της πατρίδας, όπου υπάρχουν Έλληνες 7) ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ της ΕΡΤ: Ο λόγος και πάλι στις τοπικές κοινωνίες. Οι γειτονιές της Ελλάδας ζωντανεύουν"...  Πέρασαν δύο χρόνια και η Ε.ΡΑ επιστρέφει. Την Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015 στις 06.00 η ενημέρωση, η μουσική, η ψυχαγωγία, ο πολιτισμός, ο αθλητισμός παίρνουν ξανά τον πρώτο λόγο στις συχνότητες της ΕΡΤ. Η Ελληνική Ραδιοφωνία ανοίγει τα μικρόφωνα με νέες και αγαπημένες φωνές, με ανανεωμένο πρόγραμμα και ιστοσελίδες.
Η ΕΡΤ Επιστρέφει!

Συντονιστείτε ήδη μέσω του ενεργού διαδικτυακού τόπου "www.ert.gr".

Feelgood Zapping: Καλή Αρχή επανεκκίνησης για την ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου...