To συναρπαστικό Championnat «παίζει» και φέτος μόνο στα κανάλια Novasports!

Πρεμιέρα με τέσσερις αγώνες live το τριήμερο 7-9 Αυγούστου Και το καλοκαίρι οι φίλοι του ποδοσφαίρου συνεχίζουν να απολαμβάνουν συναρπαστικό θέαμα στα κανάλια Novasports, με το αγαπημένο Championnat Γαλλίας να κάνει έναρξη στις 7 Αυγούστου! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε High Definition, 4 αγώνες live σε κάθε αγωνιστική και φυσικά όλα τα μεγάλα ντέρμπι ενός από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα της Ευρώπης. Το φετινό πρωτάθλημα ξεκινάει το τριήμερο, Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Αυγούστου και θα προβληθούν οι αγώνες, Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, Νις – Μονακό, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν και Λιόν – Λοριάν.
...Η σέντρα στο πρωτάθλημα θα γίνει την Παρασκευή 7 Αυγούστου στις 21:30 με την αναμέτρηση Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν, που θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα.

Το Σάββατο 8 Αυγούστου στις 22:00 θα μεταδοθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Νις – Μονακό σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Τέλος, την Κυριακή 9 Αυγούστου θα προβληθούν οι αγώνες, Τουλούζ – Σεντ Ετιέν στις 18:00 από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα και Λιόν – Λοριάν στις 22:00 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη.


Novasports. Όλα για την ομάδα σου!