Μαγικές τηλεοπτικές αποδράσεις στα κανάλια Novacinema!

…με τα καλύτερα καλοκαιρινά κινηματογραφικά ραντεβού όλο τον Ιούλιο 
O Ιούλιος έρχεται και τα κανάλια Novacinema τον υποδέχονται με δυνατές πρεμιέρες, δημοφιλείς σειρές και αφιερώματα, ομορφαίνοντας τα καλοκαιρινά βράδια των συνδρομητών τους. Στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, συνεχίζεται και τον Ιούλιο η μαγεία της Disney με τις καλύτερες animated παραγωγές, έρχονται μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες όπως η νέα αισθηματική κωμωδία του Γούντι Άλεν «Μαγεία στο σεληνόφως» και η αστυνομική ταινία δράσης «The equalizer» καθώς και τα νέα επεισόδια πολυσυζητημένων σειρών όπως ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς της HBO «True Detective» και ο τρίτος κύκλος της ατμοσφαιρικής σειράς «Hannibal»...


...
Μέσα από τις συχνότητες των Novacinema1 και Novacinema2, έρχονται σε υψηλή ευκρίνεια τα καλύτερα της Disney. «Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», «Φαντασία», «Πίτερ Παν», «Το βιβλίο της ζούγκλας», «Μπάμπι 2: Ο πρίγκιπας των λιονταριών», «Τα 101 σκυλιά της Δαλματίας», «Ο βασιλιάς των λιονταριών» και «Ντάμπο το ελεφαντάκι», θα ταξιδέψουν τους συνδρομητές σε μαγικούς κινηματογραφικούς κόσμους.

Από τις πρεμιέρες του Ιουλίου, ξεχωρίζουν ο «Godzilla» του Γκάρεθ Έντουαρτς με τους Μπράιαν Κράνστον και Ζιλιέτ Μπινός, η «Μαγεία στο Σεληνόφως» του Γούντι Άλεν με τους Κόλιν Φερθ και Έμα Στόουν, «Τα χελωνονιντζάκια» με τη Μέγκαν Φοξ, «The equalizer» με τον Ντένζελ Ουάσινγκτον, «Μαζί… με το ζόρι» με τους Άνταμ Σάντλερ και Ντρου Μπάριμορ, «Ας γίνουμε μπάτσοι» με τον Άντι Γκαρσία και «Ο γκρινιάρης της Νέας Υόρκης» με τους Ρόμπιν Γουίλιαμς και Μίλα Κούνις.

Ταυτόχρονα με την Αμερική συνεχίζουν όλο τον Ιούλιο  να προβάλλονται τα νέα επεισόδια τόσο του δεύτερου κύκλου της σειράς «True Detective» όσο και της κωμικής σειράς «The Brink» με την …υπογραφή της HBO. Ενώ τα νέα επεισόδια του τρίτου κύκλου του «Hannibal», φέρνει έναν από τους πιο τρομακτικούς χαρακτήρες της λογοτεχνίας στις οθόνες των συνδρομητών των Novacinema. Φυσικά συνεχίζονται και οι …καλοκαιρινοί μαραθώνιοι των πιο πρόσφατων κύκλων αγαπημένων σειρών, όπως «How I met your mother», «Black Sails», «The Newsroom», «C.S.I. XV», «Gomorra» κ.α.

Το κινηματογραφικό …μενού συμπληρώνουν οι ζώνες «Ταξίδι στο σινεμά του κόσμου» με υπέροχες δημιουργίες από όλο τον κόσμο, «Bloody Fridays» για τους φανατικούς του τρόμου και «Date Night» με τις ομορφότερες ιστορίες αγάπης, προσφέροντας ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση.

Οι ταινίες των καναλιών Novacinema, είναι επίσης διαθέσιμες μέσω της υπηρεσίας Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να βλέπουν ότι εκείνοι θέλουν και όποτε θέλουν!

Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!