Καυτός ο Αύγουστος στη Nova!

Ένας υπέροχος τηλεοπτικός Αύγουστος, περιμένει τους συνδρομητές της Nova, τόσο στα κινηματογραφικά κανάλια Novacinema όσο και στα αθλητικά Novasports. Ποδόσφαιρο, πρεμιέρες, σειρές, και ντοκιμαντέρ δημιουργούν ένα τηλεοπτικό μενού για κάθε όρεξη!
...Στα αθλητικά, δεσπόζει η έναρξη της πιο συναρπαστικής Super League των τελευταίων ετών, στις 22 Αυγούστου, με όλους τους αγώνες ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ αλλά και την επιστροφή δύο ιστορικών ποδοσφαιρικών σωματείων στη μεγάλη κατηγορία, της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Ο μήνας όμως ξεκινάει με δύο σπουδαίες αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν το πρόγραμμα του International Champions Cup 2015, στις 2 Αυγούστου Μπαρτσελόνα-Φιορεντίνα και στις 5 Αυγούστου Φιορεντίνα-Τσέλσι. Ενώ στις 7 Αυγούστου, έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια Novasports, τα «αστέρια» της Ligue 1, με την έναρξη του Γαλλικού Πρωταθλήματος.

Για τους φίλους της 7ης τέχνης, τον Αύγουστο έρχονται μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες για ιδιαίτερες τηλεοπτικές βραδιές. Στις 23 Αυγούστου, έρχεται στα Novacinema η εξαιρετική πολεμική περιπέτεια «Fury», με τους Μπραντ Πιτ, Σάια Λαμπέφ και Λόγκαν Λέρμαν, σε μία ατμοσφαιρική ταινία με έντονες σκηνές δράσεις. Στις 29 Αυγούστου, κάνει πρεμιέρα στα κινηματογραφικά κανάλια της Nova η φανταστική οικογενειακή ταινία κινουμένων σχεδίων, «Οι υπερέξι», γεμάτη δράση, χιούμορ αλλά και συναίσθημα. Στις 30 Αυγούστου, ο Ντέιβιντ Φίντσερ μεταφέρει με υποδειγματικό τρόπο στη μεγάλη οθόνη το μπεστ σέλερ της Τζίλιαν Φλιν, με την ταινία «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» με εξαιρετικές ερμηνείες από τους Μπεν Άφλεκ και Ρόζαμουντ Πάικ.

Τον Αύγουστο ολοκληρώνονται με τα τελευταία επεισόδια, οι δύο σειρές της HBO, που προβάλλονται ταυτόχρονα με την Αμερική, και έχουν γίνει ιδιαίτερα αγαπητές τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε όλο τον κόσμο. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς «True Detective» με συναρπαστικές εξελίξεις αλλά και ιδιαίτερες ανατροπές, αλλά και η κωμική σειρά με το ιδιαίτερα καυστικό, πολιτικό χιούμορ «The brink» με τους Jack Black και Tim Robbins στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Και φυσικά, όλον τον Αύγουστο, οι συνδρομητές της Nova θα ταξιδέψουν από την άγρια φύση στα εξωτικά resorts και από την ιστορία και την επιστήμη πίσω στον πολιτισμό, με τα κορυφαία κανάλια ντοκιμαντέρ, όπως το National Geographic HD, το Discovery Channel, το History, το Animal Planet κ.α.


Νova. Ζεις καλύτερα!