Επερχόμενες πρεμιέρες σε FOX και Fox Life...

Το «Outcast» κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο αποκλειστικά στο FOX 
 Επερχόμενες πρεμιέρες μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...

...
...

Το «Outcast» κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο αποκλειστικά στο FOX 
 Το FOX, το κανάλι που προβάλλει πρώτο, τις καλύτερες τηλεοπτικές σειρές, συμμετέχει στο φετινό Comicdom Con Athens (15-17 Απριλίου), με μια μεγάλη έκπληξη για όλους τους fans της comic κουλτούρας. Συγκεκριμένα διοργανώνει την avant-premiere του πρώτου επεισοδίου της πολυαναμενόμενης, νέας σειράς «Outcast» την Παρασκευή 15 Απριλίου στις 21:00 στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

Η σειρά «Outcast», είναι βασισμένη στο ομώνυμο comicτου δημιουργού της σειράς «The Walking Dead», Robert Kirkman και του artist Paul Azaceta. Το «Outcast» ακολουθεί τον Kyle Barnes (Patrick Fugit), η ζωή του οποίου έχει κυριευθεί από δαίμονες. Με τη βοήθεια του αιδεσιμότατου Anderson (Philip Glenister), ενός ιεροκήρυκα που μάχεται με τους δικούς του δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει απαντήσεις και να αποκτήσει κάτι που δεν είχε ποτέ, μια φυσιολογική ζωή. Ο Kyle έχει απομακρύνει όλους εκείνους που αγαπά, από φόβο μήπως τους προκαλέσει μεγαλύτερο κακό. Αυτό που θα ανακαλύψει, όμως ο Kyle, θα αλλάξει όχι μόνο την δική του μοίρα, αλλά και τη μοίρα ολόκληρου του κόσμου – για πάντα… Περισσότερα, στην avant-premiereτης σειράς, στο Comicdom Con Athens!

Το «Outcast» αποτελεί την πρώτη παραγωγή της FOX International Studios. Ο δημιουργός Robert Kirkman δήλωσε: «Η Sharon Tal Yguado (EVP Global Scripted Programming & Original Development της FOX) καθώς και όλη η ομάδα της FOX Networks Group έχουν συμβάλει τα μέγιστα στην παγκόσμια επιτυχία της σειράς The Walking Dead. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την ευκαιρία να συνεχίσω τη συνεργασία μου με μια τόσο δημιουργική και ταλαντούχα ομάδα!» Πέρα από τον Kirkmanη ομάδα πίσω από το «Outcast» περιλαμβάνει τους executive producers Chris Black (Mad Men), David Alpert (The Walking Dead), Sharon Tal Yguado (Dexter, The Walking Dead, The Bridge) και Sue Naegle, το σκηνοθέτη Adam Wingard που υπογράφει μεταξύ άλλων το πρώτο επεισόδιο της σειράς, τον μετρ των special effects Greg Nicotero και το βραβευμένο με Όσκαρ συνθέτη Atticus Ross (The Social Network, Gone Girl).

Η σειρά κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο αποκλειστικά στο FOX, ενώ όλα τα επεισόδια θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOXPlay.
Αvant-premiere «Outcast» την Παρασκευή 15 Απριλίου @ 21:00 στο πλαίσιο της Comicdom Con Athens! Για την είσοδο στην προβολή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων θέσεων. Τα δελτία εισόδου θα διατίθενται στο χώρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα) από τις 19:00.


JAMIE + JIMMY'S FOOD FIGHT CLUB
Πρεμιέρα  στο Fox Life, Δευτέρα 18 Απριλίου, 22:40
Ο Jamie Oliver και ο Jimmy Doherty είναι παιδικοί φίλοι, από την εποχή που έκαναν αταξίες στο Essex της Αγγλίας τη δεκαετία του ’80. Υπάρχει ένα στοιχείο το οποίο τους έφερε πολύ κοντά: το πάθος τους για το καλό φαγητό! Τώρα που έχουν πλέον μεγαλώσει, άνοιξαν ένα μικρό καφέ για να σερβίρουν τις καλύτερες βρετανικές συνταγές. Μέσα από τα 4 επεισόδια της σειράς, θα δείτε νόστιμες συνταγές από τον Jamie, λίγη επιστήμη φαγητού από τον Jimmy και πολύ γέλιο με γνωστούς και εκλεκτούς φίλους, όπως η Gwyneth Paltrow, ο Gary Barlow, ο Alan Carr και ο Jonathan Ross. Ο Jamie και ο Jimmy ρισκάρουν τη φήμη τους καθώς ξεκινούν το ταξίδι τους με ένα παλιό Ford Capri για να πάρουν τις καλύτερες γεύσεις που έχουν να προσφέρουν οι Ευρωπαίοι γείτονές τους.






THE GRINDER
Πρεμιέρα  στο Fox Life, Παρασκευή 29 Απριλίου, 22:15
Πόσοι τηλεοπτικοί δικηγόροι τολμούν να υπερασπιστούν το νόμο σε ένα πραγματικό δικαστήριο; Το “The Grinder” ακολουθεί τις περιπέτειες ενός διάσημου ηθοποιού, ο οποίος, όταν ολοκληρώθηκε η νομική σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε, αποφάσισε να ασκήσει το «επάγγελμα» και εκτός οθόνης. Χωρίς πτυχίο, άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και φυσικά χωρίς καμία εμπειρία από κανονικές δίκες, ο Dean (Rob Lowe) αποφασίζει να ασκήσει τη δικηγορία στην επιχείρηση της οικογένειάς του και επιστρέφει πίσω στη γενέτειρά του, το Boise του Idaho. Η εμφάνισή του Dean φέρνει τα πάνω κάτω στην οικογενειακή επιχείρηση αλλά και στη ζωή του -πραγματικού δικηγόρου – αδερφού του Stewart (Fred Savage). Η σειρά επιστρέφει με νέες υποθέσεις και οικογενειακές περιπέτειες.