Νέα υπηρεσία Νova3play Cinema...

Η πιο πλήρης πρόταση για να βλέπεις τα καλύτερα, να μιλάς όσο θέλεις και να σερφάρεις ξένοιαστα! 
Η Nova παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Nova3play Cinema, την πιο ελκυστική και ολοκληρωμένη υπηρεσία στην ελληνική αγορά σε ότι αφορά στο κινηματογραφικό θέαμα και την επικοινωνία. Η νέα υπηρεσία συνδυάζει τη μαγεία του καλύτερου κινηματογραφικού περιεχομένου, εκατοντάδες επιλογές από κανάλια για όλες τις ηλικίες και διαθέσεις, καθώς και τηλεφωνία και internet για ξένοιαστη επικοινωνία...

.
Μέσα από 7 κανάλια με ταινίες & σειρές, η υπηρεσία Nova3play Cinema προσφέρει τις πιο δημοφιλείς πρεμιέρες από τα μεγαλύτερα studios του Hollywood λίγο μετά την προβολή τους στους κινηματογράφους, χωρίς επιπλέον χρεώσεις! Οι συνδρομητές της νέας υπηρεσίας μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς ξένες σειρές, ταυτόχρονα ή πολύ κοντά με την Αμερική, αλλά και πλούσιο θέαμα και προγράμματα για κάθε προτίμηση, όπως παιδικά, ντοκιμαντέρ, εκπομπές, αθλητικά, ειδησεογραφία και εκατοντάδες ακόμη κανάλια από όλον τον κόσμο.
Όλα αυτά, με την μοναδική εμπειρία θέασης που προσφέρουν οι πρωτοποριακές υπηρεσίες της Nova, όπως το Nova GO αλλά και η νέα δυνατότητα εγγραφής προγράμματος, που επιτρέπουν στους συνδρομητές να βλέπουν ότι θέλουν, όποτε θέλουν και όπου και αν βρίσκονται, σε κορυφαία ποιότητα εικόνας και ήχου, με το Nova HD, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.
Η νέα υπηρεσία Nova3play Cinema καλύπτει και τις ανάγκες επικοινωνίας όλης της οικογένειας, προσφέροντας επίσης απεριόριστες αστικές και υπεραστικές κλήσεις, καθώς και γρήγορη και αξιόπιστη πρόσβαση στο διαδίκτυο.
Η υπηρεσία Nova3play Cinema έρχεται σε τιμή γνωριμίας 34,90€, μόνο για λίγες μέρες, με δώρο 12 ώρες κλήσεις προς κινητά κάθε μήνα!

Γιατί με τη Nova… ζεις καλύτερα!!!