Κύπελλο Αγγλίας και ξένα πρωταθλήματα στα κανάλια Novasports!

Δείτε στις 23-24/4 τους ημιτελικούς Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ, καθώς και άλλα 14 παιχνίδια από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, το Σάββατο 23 Απριλίου και την Κυριακή 24 Απριλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας, Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ. Παράλληλα, από τη Τρίτη 19 Απριλίου έως και την Κυριακή 24 Απριλίου θα δουν κι άλλους 14 συναρπαστικούς αγώνες από το γαλλικό, το ολλανδικό, το πορτογαλικό και ρωσικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου...

...Για τους λάτρεις του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου Αγγλίας «FA Emirates Cup», τo Σάββατο 23 Απριλίου στις 19:15 η Έβερτον θα αντιμετωπίσει στο «Ουέμπλεϊ» του Λονδίνου  τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον πρώτο ημιτελικό. Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports 3. Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 18:00 θα διεξαχθεί επίσης στο «Ουέμπλεϊ» ο δεύτερος ημιτελικός, ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και στη Γουότφορντ. Το παιχνίδι θα καλυφθεί από τα Novasports 1 και Novasports 1 HD σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη.

Για την εμβόλιμη 32η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος της Eredivisie, σήμερα Τρίτη 19 Απριλίου στις 21:45 θα διεξαχθεί ο αγώνας Αϊντχόφεν – Φίτεσε που θα μεταδοθεί από το Novasports 3 σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου. Την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 20:45 θα καλυφθεί από το Novasports 3 το παιχνίδι Χεράκλες – Φέγενορντ σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη. Στις 21:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Χέρενφεν – Άγιαξ σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη. 

Το γαλλικό πρωτάθλημα Championnat συνεχίζεται με την 35η αγωνιστική την Παρασκευή 22 Απριλίου τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν στις 21:30 την αναμέτρηση Νις - Ρεμς. Το Σάββατο 23 Απριλίου θα μεταδοθεί στις 18:30 από το Novasports 7 ο αγώνας Τουλούζ - Λιόν σε περιγραφή του.  Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 15:00 θα προβληθεί από το Novasports 3 ο αγώνας Μαρσέιγ - Ναντ, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη. Στις 22:00 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Ρεν – Μονακό σε περιγραφή του Γιώργου Λυκουρόπουλου.

Το πορτογαλικό πρωτάθλημα της Primeira Liga συνεχίζεται με την 31η αγωνιστική και οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα παρακολουθήσουν πέντε αναμετρήσεις. Την Παρασκευή 22 Απριλίου στις 22:30 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα δείξουν τον αγώνα Μποαβίστα - Μπελενένσες. Το Σάββατο 23 Απριλίου στις 18:15 το Novasports 6 θα δείξει τον αγώνα Ακαντέμικα - Πόρτο. Στις 20:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 1 και Novasports 1 HD το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ουνιάο Μαδέιρα και στις 22:45 επίσης στα Novasports 1 και Novasports 1 HD ο αγώνας Πάσος Φερέιρα – Μπράγκα. Την Κυριακή 24 Απριλίου στις 22:30 το Novasports 3 θα δείξει την αναμέτρηση Ρίο Άβε – Μπενφίκα.

Τέλος, για το ρωσικό πρωτάθλημα και την 25η αγωνιστική της Premier League, την Κυριακή 24 Απριλίου στις 17:00 το Novasports 3 θα μεταδώσει τον αγώνα ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ντιναμό Μόσχας σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα. Στις 19:30 θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD το παιχνίδι Ροστόφ - Ζενίτ σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου.

Οι αγώνες Αϊντχόφεν – Φίτεσε, Χεράκλες – Φέγενορντ, Χέρενφεν – Άγιαξ, Μποαβίστα – Μπελενένσες, Ακαντέμικα – Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ουνιάο Μαδέιρα, Πάσος Φερέιρα – Μπράγκα, Ρίο Άβε – Μπενφίκα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ντιναμό Μόσχας, Ροστόφ - Ζενίτ θα μεταδοθούν ζωντανά και από το Web TV του Novasports.gr και θα είναι διαθέσιμοι σε συνδρομητές Forthnet/Nova. Επίσης οι παραπάνω αναμετρήσεις μαζί με τους αγώνες, Νις – Ρεμς, Μαρσέιγ – Ναντ, Ρεν – Μονακό, Έβερτον – Μάντσεστερ Γ. και Κρίσταλ Πάλας – Γουότφορντ θα προβληθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO
Novasports. Όλα για την ομάδα σου!