Ντέμιαν Λούις vs. Πολ Τζιαμάτι στο Billions του OTE TV

Εβδομάδα 14-20 Απριλίου 2016 
Λέστερ στην Αγγλία, Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, Μπάγερν Μονάχου στην Γερμανία και Γιουβέντους στην Ιταλία βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στα τέσσερα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και αυτή την εβδομάδα, στα κανάλια OTE SPORT, αντιμετωπίζουν τις Γουέστ Χαμ, Βαλένθια, Σάλκε και Παλέρμο αντίστοιχα. Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν στη διάθεσή τους πλούσια αγωνιστική δράση και στο βόλεϊ (Final 4 Champions League), το τένις (ATP 1000 Monte Carlo Rolex Masters) αλλά και τα μηχανοκίνητα (Formula 1 Chinese Grand Prix)...

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης δραματικής σειράς Billions με το πρωταγωνιστικό δίδυμο Πολ Τζιαμάτι και Ντέμιαν Λούις στο OTE CINEMA 4HD, o 4ος κύκλος του Ripper Street στο ίδιο κανάλι, αλλά και η κωμική περιπέτεια Καυτή Καταδίωξη με τις Ρις Γουίδερσπουν και Σοφία Βεργκάρα στο OTE CINEMA 1HD. Highlight της εβδομάδας, η διάθεση του Οσκαρικού Η Επιστροφή με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο και Τομ Χάρντι, αλλά και του blockbuster Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει στην υπηρεσία OTE CINEMA ON DEMAND.

Αγκαλιά με το πρωτάθλημα βρίσκεται η Λέστερ, που για την 34η αγωνιστική της Barclays Premier League υποδέχεται την Γουέστ Χαμ την Κυριακή 17 Απριλίου (15.30, OTE SPORT 1HD), ενώ τυχόν απώλειες της Λέστερ θέλει να επωφεληθεί η δεύτερη στη βαθμολογία Τότεναμ που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη μαχητική Στόουκ την Δευτέρα 18 Απριλίου (22.00, OTE SPORT 1HD). Στην Primiera Division, μετά τον αποκλεισμό της στο UEFA Champions League, η Μπαρτσελόνα, ρίχνει όλο το βάρος της στο πρωτάθλημα με τις  Ατλέτικο και Ρεάλ Μαδρίτης να καραδοκούν, Για την 33η αγωνιστική  της LaLiga την Κυριακή 17 Απριλίου Μπαρτσελόνα - Βαλένθια (21.30, OTE SPORT 2HD). Την ίδια μέρα η Ατλέτικο Μαδρίτης συναντά την Γρανάδα (19.15, OTE SPORT 2HD), ενώ νωρίτερα το Σάββατο 16/04, και μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης κατηφορίζει νότια της Μαδρίτης για να αντιμετωπίσει την Χετάφε (17.00, OTE SPORT 2HD).
Στην Γερμανία και το πρωτάθλημα της Bundesliga, το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Μόναχο όπου η Μπάγερν φιλοξενεί την Σάλκε (16 Απριλίου, 19.30, OTE SPORT 3HD) με τους Βαυαρούς να θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 4ου συνεχομένου πρωταθλήματος. Τυχόν στραβοπάτημα της Μπάγερν επιθυμεί η δεύτερη Ντόρτμουντ που αναμένεται να έχει ευκολότερο έργο κόντρα στο Αμβούργο (17 Απριλίου, 16.30, OTE SPORT 3HD). Στο Καμπιονάτο για την 33η αγωνιστική της Serie A, Ιντερ και Νάπολι διασταυρώνουν τα ξίφη τους το Σάββατο 16 Απριλίου (21.45, OTE SPORT 1HD) και την Κυριακή 17 Απριλίου η πρωτοπόρος Γιουβέντους με νίκη κόντρα στην Παλέρμο (16.00, OTE SPORT 4HD) κάνει το μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του Σκουντέτο.
Δυνατές μονομαχίες στα φιλέ και όμορφες φάσεις από το Final 4 του Champions League στο βόλεϊ θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι τηλεθεατές των OTE SPORT το Σαββατοκύριακο αυτό, καθώς πέφτει η αυλαία της διοργάνωσης. Οι τέσσερις διεκδικητές αναμένεται να τα δώσουν όλα αρχής γενομένης με τους ημιτελικούς το Σάββατο 16 Απριλίου, Ζενίτ Καζάν-Ασέκο Ρεσόβια (17.30) και Τρεντίνο-Τρέια (20.30) στο OTE SPORT 8HD και η μάχη για τον τελικό θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Απριλίου στις 19.00, στο OTE SPORT 8HD.
Τα κορτ των OTE SPORT καναλιών φιλοξενούν τους καλύτερους παίκτες της παγκόσμιας κατάταξης στους ημιτελικούς του ATP 1000 Monte Carlo Rolex Masters το Σάββατο 16 Απριλίου  στις 14.00, και τον μεγάλο τελικό της Κυριακής 17 Απριλίου στις 15.30, στο OTE SPORT 6HD.
Επίσης, ο 3ος αγώνας της Formula 1 διεξάγεται στην Κίνα και το OTE SPORT 5HD θα καλύψει ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια τις ελεύθερες δοκιμές, τη μάχη της pole position αλλά και τον αγώνα της Κυριακής 17 Απριλίου.

Ο μεγάλος νικητής των φετινών Όσκαρ, Η Επιστροφή του Αλεχάντρο Ινιαρίτου, που χάρισε στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο το πρώτο του Όσκαρ ερμηνείας και το ήδη αγαπημένο Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει δια χειρός Τζέι Τζέι Έιμπραμς, που έκανε το εμπορικότερο άνοιγμα όλων των εποχών, με τους Χάρισον Φορντ, Κάρι Φίσερ, Μαρκ Χάμιλ αλλά και τους ανερχόμενους Άνταμ Ντράιβερ, Όσκαρ Άιζακ και Ντέιζι Ρίντλεϊ, κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στην υπηρεσία
OTE CINEMA ON DEMAND.  
Στο ΟΤΕ CINEMA 4HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Billions την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 23.00, που φέρνει αντιμέτωπους τους εξαιρετικούς Πολ Τζιαμάτι (υποψήφιος για Όσκαρ, βραβευμένος με Emmy & 2 Χρυσές Σφαίρες) και Ντέμιαν Λιούις (βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα για το Homeland) στους ρόλους ενός σκληροτράχηλου Εισαγγελέα και ενός διεφθαρμένου δισεκατομμυριούχου. 
Πρεμιέρα κάνουν επίσης στο ΟΤΕ CINEMA 4HD ο δεύτερος κύκλος του  Girlfriends' Guide to Divorce με την Λίζα Έντελσταϊν (Πέμπτη 14 Απριλίου, 23.00) και ο 4ος κύκλος της αστυνομικής σειράς του BBC Ripper Street για τον θρυλικό serial killer του βικτωριανού Λονδίνου (Παρασκευή 15 Απριλίου, 22.00).
Στο OTE CINEMA 1HD, πρεμιέρα σε Α’ προβολή στην ζώνη Sunday Blockbuster, κάνει η κωμική περιπέτεια Καυτή Καταδίωξη (Κυριακή 17 Απριλίου, 21.00), όπου η σχολαστική αστυνομικός Ρις Γουίδερσπουν προσπαθεί να σώσει την σέξι και πληθωρική χήρα Σοφία Βεργκάρα, ενώ στο Μυστική Πράκτορας, στην Action Zone της Δευτέρας, μία έφηβη πράκτορας ειδικών αποστολών προσπαθεί να αποκρύψει την ταυτότητά της και να ζήσει μια φυσιολογική ζωή (Δευτέρα 18 Απριλίου, 21.00). Πρωταγωνιστούν οι Τζέιμι Κινγκ, Σάμιουελ Τζάκσον και Τζέσικα Άλμπα.
Το αφιέρωμα του OTE CINEMA 2 στον Βιμ Βέντερς συνεχίζεται με δυο ταινίες back2back την Τρίτη 19 Απριλίου (20.10 & 22.00), το ιστορικό ντοκιμαντέρ Buena Vista Social Club για την μουσική της Κούβας, και μία από τις πιο γνωστές ταινίες του δημιουργού, Τα Φτερά του Έρωτα, με τους Μπρούνο Γκάνζ και Ότο Σάντερ, ενώ στην ζώνη Ladies First θα προβληθεί την Τετάρτη 20 Απριλίου στις 22.00, η αυτοβιογραφία της Σομαλής ακτιβίστριας Γουόρες Ντίρι, Λουλούδι Της Ερήμου, από το ομώνυμο βιβλίο που θίγει το θέμα των δικαιωμάτων των γυναικών στις χώρες τις Αφρικής. Στο ίδιο κανάλι, την Κυριακή 17 Απριλίου, προβάλλεται το αριστούργημα από την Αργεντινή Το Μυστικό Στα Μάτια Της που απέσπασε Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.
Στο Village Cinema HD ξεχωρίζει το ευρηματικό θρίλερ Τα Ερείπια Είναι Πάντα Θλιμμένα (Blue Ruin) σε σκηνοθεσία Τζέρεμι Σολνιέ με τον Μέικον Μπλερ, που αφηγείται μία πρωτότυπη και γεμάτη μαύρο χιούμορ ιστορία εκδίκησης στην αμερικανική επαρχία (Δευτέρα 18 Απριλίου, 21.00).  
Και για τους λάτρεις της μαγειρικής και της γαστρονομίας, πρεμιέρα κάνουν στο FOX Life δύο σειρές  με τον Jamie Oliver: Jamiess Comfort Food και Jamie & Jimmys Food Fight Club 1 την Κυριακή 17 Απριλίου στις 13.00 και την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 22.40 αντίστοιχα.  

Από την Δευτέρα 18 Απριλίου στις 21.00 αρχίζει να προβάλλεται στο Viasat History η νέα σειρά ντοκιμαντέρ The Story of Egypt για την ιστορία της Αιγύπτου, από την άνοδο έως και την πτώση των αρχαίων Αιγυπτίων, ενώ αμέσως μετά στις 22.05, μέσα από τη σειρά Treasures Of Ancient Egypt, θα μάθουμε πώς η τέχνη του πολιτισμού αντικατόπτρισε τη θρησκεία, μέσα σε μεγαλοπρεπή έργα όπως η Μεγάλη Πυραμίδα.
Το Σάββατο 16 Απριλίου στις 21.00 οι μικροί  φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν στο OTE CINEMA 1HD, την ταινία Ο Κιτρινομύτης σε τρελές πτήσεις (μεταγλωττισμένο) και από την Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Τρίτη 26 Απριλίου στις 19.30, μικροί και μεγάλοι θα απολαμβάνουν στο Disney Jr. τη συνέχεια της θρυλικής ταινίας της Disney, «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», με τη νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Η Φρουρά των Λιονταριών που αφηγείται την ιστορία του Κάϊον, γιου του Σίμπα και της Νάλα, ο οποίος γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών και αναλαμβάνει την προστασία του Βασιλείου.