Επερχόμενες πρεμιέρες σε FOX και Fox Life...

Τo FOX γράφει ιστορία με το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «OUTCAST» και τη προβολή μέσω Facebook Live... 
Επερχόμενες πρεμιέρες μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
SONS OF ANARCHY 7
Οι «Sons Of Anarchy» επιστρέφουν με τον 7ο και τελευταίο κύκλο της ιστορίας τους!
Πρεμιέρα - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ - 23:20 - FOX

Η σειρά είναι ένα συναρπαστική περιπέτεια με μαύρες νότες κωμωδίας, που ακολουθεί μια παράνομη ομάδα μοτοσικλετιστών (Motorcycle Club) στην προσπάθειά της να προστατέψει τα υπάρχοντά της, διασφαλίζοντας ότι η μικρή πόλη Charming της Καλιφόρνια παραμένει αυτό που μαρτυρά το όνομά της: γοητευτική. Πίσω από τη βιτρίνα του MC, τις οικογένειές τους και το καθόλα νόμιμο γκαράζ αυτοκινήτων, κρύβεται μια παράνομη επιχείρηση όπλων που τους φέρνει αντιμέτωπους με εμπόρους ναρκωτικών, επιχειρηματίες και αστυνομικούς.
Στον 6ο κύκλο, ο Jackson -Jax- Teller (Charlie Hunnam) καταφέρνει να επικυρώσει την ηγεσία του στους Sons of Anarchy δολοφονώντας τον πατριό του, Clay Morrow (Ron Perlman). Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με τη Gemma (Katey Sagal) να διαπράττει μια ασυγχώρητη πράξη. Χωρίς να το γνωρίζει ο Jax, η Gemma δολοφόνησε τη γυναίκα του, πιστεύοντας ότι έτσι προστατεύει τη λέσχη ενώ ο Juice (Theo Rossi) σκότωσε τον σερίφη Eli Roosevelt (Rockmond Dunbar) για να προστατεύσει την Gemma. Ο 7ος κύκλος ξεκινά με τον Jax να βρίσκεται στη φυλακή λόγω παραβίασης της αναστολής του, παλεύοντας να αντιμετωπίσει την απώλεια της γυναίκας του. Με την πλήρη υποστήριξη της ομάδας του, σχεδιάζει τις σκληρές δράσεις που θα οδηγήσουν στην ολοκληρωτική και ανελέητη εκδίκηση. Ο 7ος κύκλος της σειράς, ολοκληρώνει το έπος του δημιουργού Kurt Sutter, με ένα εκρηκτικό finale.


THE BASTARD EXECUTIONER
Πρεμιέρα - ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΪΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ «SONS OF ANARCHY 7» - FOX

Η νέα μεσαιωνική σειρά περιπέτειας από το δημιουργό του «Sons of Anarchy», Kurt Sutter, αφηγείται την ιστορία του Wilkin Brattle (Lee Jones), ενός πολεμιστή του 14ου αιώνα, η ζωή του οποίου αλλάζει για πάντα όταν ένας αγγελιοφόρος από τους θεούς, του ζητά να αφήσει το ξίφος του και να ζήσει μια άλλη ζωή, εκείνη του δήμιου. Σε μια εποχή γεμάτη πολιτικές αναταραχές στη βόρεια Ουαλία, ο Wilkin πρέπει να κρατήσει την ισορροπία ανάμεσα στην αληθινή του ταυτότητα και τη μυστηριώδη μοίρα του. Με την καθοδήγηση της Annora (Katey Sagal), μιας μυστηριώδους θεραπεύτριας και τη χειραγώγηση του Milus Corbett (Stephen Moyer), ενός πονηρού οικονόμου με πολιτικές φιλοδοξίες και με κίνητρο τη στενή του σχέση με τη Βαρώνη Love Ventris (Flora Spencer-Longhurst), ο Wilkin προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις παγίδες και να κατανοήσει την αποστολή του.



GIRLS 5
Νέες περιπέτειες για την παρέα των 4 κοριτσιών, πάντα με φόντο τη Νέα Υόρκη!
Πρεμιέρα - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΪΟΥ - 23:05 - FOX life

Στον 5ο κύκλο της σειράς «Girls» βρίσκουμε τη Hannah (Lena Dunham) να βάζει τις συγγραφικές της φιλοδοξίες στην άκρη για λίγο και να συνεχίζει ως δασκάλα στο πλευρό του νέου της φίλου (και καλού παιδιού) Fran (Jake Lacey). Η Marnie (Allison Williams) οργανώνει με λεπτομέρεια τον γάμο της με τον Desi (Ebon Moss-Bacharach), αλλά σύντομα αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται περισσότερο χώρο, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Προσπαθώντας να γίνει ψυχολόγος, η Jessa (Jemima Kirke) παλεύει να μείνει στο σωστό δρόμο ενώ διαχειρίζεται μια καινούρια σχέση, ενώ η Shoshanna (Zosia Mamet) τα πάει πολύ καλά στη νέα της δουλειά στην Ιαπωνία, όπου φλερτάρει με το αφεντικό της, παρά τη σχέση εξ αποστάσεως που διατηρεί πίσω στη Νέα Υόρκη.
Οι guest stars που επιστρέφουν για τον 5ο κύκλο του «Girls» είναι η Rita Wilson ως μαμά της Marnie, οι Peter Scolari και Becky Ann Baker ως γονείς της Hannah, ο Jon Glaser ως Laird, η Aidy Bryant ως Abigail και ο Jason Ritter ως Scott. Επίσης, σε ρόλους guest εμφανίζονται για πρώτη φορά οι Corey Stoll (The Strain, Homeland) ως Dill, Lucy Liu (Elementary) ως Detective Mosedale και ο Frank Wood ως Oscar. Η κεντρική ιδέα της σειράς που σημειώνει παγκόσμια επιτυχία, καθώς και τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της πρωταγωνίστριας είναι εμπνευσμένα από την πραγματική ζωή της Dunham.

YOU ARE THE WORST 2
Πρεμιέρα -  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΜΑΪΟΥ - 22:40 - FOX life
Το «You Are The Worst» είναι μια πρωτότυπη κωμωδία από τον σεναριογράφο και παραγωγό Stephen Falk (Orange Is The New Black), που προσθέτει μια σκοτεινή χροιά στο είδος των ρομαντικών κομεντί. Ο εγωκεντρικός, αυθάδης και αυτοκαταστροφικός Jimmy Shive-Overly (Chris Geere) έχει βρεθεί δίπλα στην κυνική και πεισματάρα Gretchen Cutler (Aya Cash), η οποία θέλει συνεχώς να ευχαριστεί τους άλλους. Μετά από ένα παθιασμένο φλερτ που κορυφώθηκε με την Gretchen να καίει το διαμέρισμά της, οι δυο ήρωες αναγκάζονται να συγκατοικήσουν. Τώρα θα πρέπει να μάθουν να ζουν μαζί, ενώ δεν μπορούν καν, να τα βρουν με τους εαυτούς τους. Το cast συμπληρώνουν ο Desmin Borges, στο ρόλο του πρώην συγκατοίκου του Jimmy και η Kether Donohue στο ρόλο της καλύτερης φίλη της Gretchen, η οποία παλεύει να βρει την ταυτότητά της, αφού την παράτησε ο σύζυγός της.


SLEEPY HOLLOW 3
Πρεμιέρα - ΠΕΜΠΤΗ 26 ΜΑΪΟΥ - 21:50 - FOX

 Ο Ichabod Crane (Tom Mison) ξύπνησε μετά από 250 χρόνια στο Sleepy Hollow και έκτοτε συνεργάζεται με την αστυνομικό Abbie Mills (Nicole Beharie) προκειμένου να αποτρέψουν την αποκάλυψη και να σώσουν τον κόσμο. Το απρόσμενο ζευγάρι ακολουθεί ιστορικά στοιχεία και ίχνη για να πολεμήσει δαίμονες, μάγους και εχθρούς. Ο 2ος κύκλος ολοκληρώθηκε με μια αποφασιστική νίκη ενάντια στο κακό, καθώς η Katrina Crane (Katia Winter) και ο Henry Parrish (John Noble) – η σύζυγος και ο γιος του Ichabod – δολοφονήθηκαν. Στον 3ο κύκλο η Abbie αναζητά την επόμενη επαγγελματική πρόκληση, ενώ ο Ichabod ανυπομονεί να μάθει περισσότερα για τη χώρα που βοήθησε, πέρα από τα γεωγραφικά όρια του Sleepy Hollow. Η φαινομενική ησυχία σύντομα θα δώσει τη σειρά της στην επόμενη δοκιμασία, που θα προκληθεί από μια υπερφυσική δύναμη.


LORRAINE'S FAST, FRESH AND EASY FOOD
Tune In  - ΚΑΘΕ KΥΡΙΑΚΗ - 13:55 - FOX life

Η κυριακάτικη ζώνη μαγειρικής του FOX Life ανανεώνεται με τη μοναδική Lorraine Pascale. Στο «Fast, Fresh and Easy Food», η Lorraine αποκαλύπτει γαστρονομικά μυστικά καθώς και πολύτιμες συμβουλές για κάθε μαγειρική περίσταση. Κατά τη διάρκεια της σειράς, η Lorraine θα σας μαγέψει μαγειρεύοντας 5 εύκολα πιάτα σε κάθε επεισόδιο. Από μια καλοκαιρινή μακαρονάδα μέσα σε 4 λεπτά, μέχρι ένα πλούσιο δείπνο 3 πιάτων σε λιγότερο από μία ώρα, η Lorraine παρουσιάζει συνταγές που έχουν σχεδιαστεί για να μπορέσουμε να εντάξουμε το φρέσκο φαγητό στη ζωή μας. Πολύ συχνά, βασιζόμαστε σε βαζάκια, πακέτα και έτοιμες σάλτσες για να κάνουμε τη ζωή μας στην κουζίνα πιο εύκολη. Σε αυτή τη σειρά, η Lorraine θα αποδείξει πόσο εύκολο είναι να φτιάχνουμε το δικό μας, φρέσκο φαγητό, μόνοι μας και σε πολύ λιγότερο χρόνο από αυτόν που πιστεύαμε ότι χρειάζεται.  
...

Τo FOX γράφει ιστορία με το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς «OUTCAST» και τη προβολή μέσω Facebook Live... 
Η ΝΕΑ «ΕΠΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΤΡΟΜΟΥ» ΤΟΥ ROBERTKIRKMAN ΚΑΝΕΙ

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΕ 61 ΧΩΡΕΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ
Το FOX, το κορυφαίο ψυχαγωγικό κανάλι παγκοσμίως, γράφει σήμερα ιστορία, καθώς γίνεται ο πρώτος πάροχος τηλεοπτικού περιεχομένου που θα παρουσιάσει νέα του σειρά, μέσω της υπηρεσίας Facebook Live, ταυτόχρονα σε 61 χώρες στην Ευρώπη και την Αφρική.

Τη Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 23:00 (ώρα Ελλάδας), το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του FOX, «OUTCAST» θα προβληθεί μέσω Facebook Live σε 61 χώρες σε Ευρώπη και Αφρική, πριν την τηλεοπτική του πρεμιέρα.

Έχοντας χαρακτηριστεί ως μια «επική ιστορία τρόμου» από τον δημιουργό της RobertKirkman, ο οποίος είναι επίσης δημιουργός της παγκόσμιας επιτυχίας «The WalkingDead», η αποκλειστική προβολή του πρώτου επεισοδίου «OUTCAST» θα προσφέρει στους θεατές μια πρώτη γεύση από τη νέα, καθηλωτική σειρά, πριν την επίσημη τηλεοπτική πρεμιέρα της στο FOX, η οποία για την Ελλάδα είναι προγραμματισμένη τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 23:30.

Ο DiegoLondono, COO της FOX NetworksGroup, Europe & Africa, δήλωσε: «Χάρη στο The WalkingDead, ο RobertKirkman έχει δημιουργήσει ένα στρατό από πιστούς fans, σε όλο τον πλανήτη. Το FOX είναι γνωστό ως «The Best, First», δηλαδή για τη δέσμευσή του να προσφέρει πάντα το καλύτερο περιεχόμενο, πρώτο. Μέσα από τη συνεργασία μας με το Facebook, δίνουμε στους θεατές τη δυνατότητα να δουν τη νέα σειρά ταυτόχρονα, στην Ευρώπη και την Αφρική. ΤοOUTCAST, μια πρωτότυπη παραγωγή της FOX Networks, δημιουργήθηκε από μια βραβευμένη ομάδα παραγωγής και αποτελείται από ένα all-starcast. Είμαστε, λοιπόν, περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Facebook, για να δημιουργήσουμε ένα αληθινό τηλεοπτικό γεγονός, τεράστιας κλίμακας.»

Το «OUTCAST», βασισμένο στο ομώνυμο comic του RobertKirkman και του καλλιτέχνη PaulAzaceta, ακολουθεί τον KyleBarnes (PatrickFugit – AlmostFamous, GoneGirl), ένα νεαρό άνδρα ο οποίος παλεύει με δαίμονες όλη του τη ζωή. Με τη βοήθεια του Αιδεσιμότατου Anderson (PhilipGlenister - Life on Mars), ενός ιερέα που πάσχει από τους δικούς του προσωπικούς δαίμονες, ο Kyle ξεκινά ένα ταξίδι για να βρει τις απαντήσεις που χρειάζεται και να αποκτήσει την κανονική ζωή που ποτέ δεν γνώρισε. Ωστόσο, αυτό που θα ανακαλύψει ο Kyle, μπορεί να αλλάξει τη μοίρα του και τη μοίρα του κόσμου, για πάντα.

Στο «OUTCAST» συμπρωταγωνιστούν η WrennSchmidt (BoardwalkEmpire, Person of Interest) στο ρόλο της MeganHolter, ο Reg E. Cathey (House of Cards, The Wire) στο ρόλο του ChiefGiles, η Kate LynSheil (House of Cards) ως Allison, ο David Denmanως Mark Holter, ο Brent Spiner (Star Trek: NextGeneration) στο ρόλο του Sidney, η GraceZabriskie (The Killing) στο ρόλο της Mildred, η MelindaMcGraw (The X Files, MadMen) στο ρόλο της PatriciaMacCready και ο LeeTergesen (The Americans) στο ρόλο του Blake Morrow.

Από τις 6 Ιουνίου και κάθε Δευτέρα στις 23:30, το FOX θα προβάλει τα επεισόδιατης νέας σειράς «OUTCAST», σε όλο τον πλανήτη, με τη σειρά να προβάλλεται στην Αμερική, μέσω Cinemax. Όλα τα επεισόδια της σειράς θα είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.


Για να παρακολουθήσουν το πρώτο επεισόδιο του «OUTCAST», οι fans πρέπει να επισκεφθούν τη σελίδα του FOX στο Facebook (www.facebook.com/GREECEFOXCHANNEL), την Παρασκευή 20 Μαΐου στις 23:00. Εκτός από το πρώτο επεισόδιο, οι fans μπορούν επίσης να βρουν συναρπαστικά videoκαι «backstage» περιεχόμενο από άλλες επιτυχημένες σειρές του FOX.
Το κανάλι FOX είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα, μέσω Nova, OTE TV, Vodafone TV και Cyta Τηλεόρασης.