Καλοκαιρινές πρεμιέρες σε FOX και Fox Life...

Επερχόμενες πρεμιέρες μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOXlife, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
TYRANT 3
Πρεμιέρα στο FOX - ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22:40
Η σειρά επιστρέφει με νέα επεισόδια σε κλίμα επανάστασης, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική.
Η ιστορία μιας τυπικής αμερικανικής οικογένειας που βρίσκεται μπλεγμένη στις εσωτερικές υποθέσεις μιας ταραγμένης χώρας της Μέσης Ανατολής. Ο Bassam «Barry» Al-Fayeed (Adam Rayner), ο μικρότερος γιος του δικτάτορα μιας χώρας κατεστραμμένης από τον πόλεμο, επιστρέφει στην πατρίδα του, μετά από 20 χρόνια αυτοεξορίας στην Αμερική. Όταν ο πατέρας του πεθαίνει, ο Barry αναγκάζεται να ασχοληθεί με τα επικίνδυνα πολιτικά και οικογενειακά παιχνίδια καθώς αναλαμβάνει τον ρόλο του συμβούλου του αδερφού του Jamal (Ashraf Barhom), νέου Προέδρου του Abuddin. Σύντομα, γίνεται σαφές ότι ο Jamal δεν έχει καμία αίσθηση ηθικής ή δικαιοσύνης κι έτσι ο Barry συνεργάζεται με την αμερικανική κυβέρνηση με στόχο την ανατροπή του. Όταν αποτυγχάνει, ο Barry καταδικάζεται σε θάνατο και ο Jamal τον ελευθερώνει κρυφά στην έρημο όπου διασώζεται από μια οικογένεια βεδουίνων. Στο 2ο κύκλο ο Barry έχει προσχωρήσει στην αντίσταση, όπου συμμαχεί με τον «Khalil» και γίνεται σύμβολο ελπίδας. Πίσω στο παλάτι, η γυναίκα του Jamal, Leila (Moran Atias) συνωμοτεί κι αυτή εναντίον του προκειμένου να διασφαλίσει το μέλλον του γιού της. Η οικογένεια ενώνεται μπροστά στον κοινό εχθρό, το Χαλιφάτο, ο Jamal συμμαχεί με τον αρχηγό της αντίστασης «Khalil» και αποτρέπουν την εισβολή. Τότε ο Barry συναντά ξανά τους δικούς του που πίστευαν ότι είναι νεκρός. Στον 3ο κύκλο ο Jamal βρίσκεται τραυματισμένος από το όπλο της Nusrat (Sibylla Deen) ενώ ο Barry αναλαμβάνει καθήκοντα προσωρινού πρόεδρου.

GRACELAND 3 
Πρεμιέρα στο FOX - ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ    21:50  
Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το «Graceland» είναι μία δραματική σειρά γεμάτη σασπένς από τον δημιουργό Jeff Eastin (White Collar), η οποία παρουσιάζει μια ομάδα μυστικών πρακτόρων που μένουν κάτω από την ίδια στέγη, σε ένα παραλιακό σπίτι στη νότια Καλιφόρνια. Μετά τη φονική επίθεση κατά του Mike Warren (Aaron Tveit), οι συγκάτοικοι προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα αλλά κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, ειδικά αφότου ο Paul Briggs (Daniel Sunjata) αναγκάζεται από την ίδια του την υπηρεσία να αναλάβει μια επικίνδυνη αποστολή και να εισχωρήσει μυστικά στους κόλπους της αρμένικης μαφίας. Οι συγκάτοικοι Joe «Johnny» Tuturro (Manny Montana), Dale Jakes (Brandon Jay McLaren) και Paige Arkin (Serinda Swan) προσπαθούν να βρουν ένα φυσιολογικό τρόπο ζωής μέσα στη μυστικότητα της δουλειάς τους.





PROJECT RUNWAY 12
Πρεμιέρα στο FOX life - ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ   21:50  
Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Project Runway» προβάλλει τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές μόδας της Αμερικής με παρουσιαστές τους βραβευμένους με Emmy ειδικούς της μόδας Heidi Klum και Tim Gunn. Κάθε εβδομάδα, οι νεαροί σχεδιαστές αντιμετωπίζουν μια νέα πρόκληση που δοκιμάζει τις ικανότητές τους και αναδεικνύει τα μοναδικά τους ταλέντα, ενώ ο Tim προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις και καθοδήγηση ως μέντορας. Οι δοκιμασίες είναι γρήγορες και απρόβλεπτες και σίγουρα θα δυσκολέψουν ακόμα και τους πιο έμπειρους σχεδιαστές, οι οποίοι γρήγορα θα συνειδητοποιήσουν ότι στον χώρο της μόδας τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε μία στιγμή. Οι σχεδιαστές διαγωνίζονται με έπαθλο 100.000 δολάρια και μια σειρά από υπέροχα δώρα τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ξεκινήσουν τη δική τους επώνυμη σειρά μόδας







THE STRAIN 3
Πρεμιέρα στο FOX - ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ            23:30
Όταν ένα αεροπλάνο γεμάτο νεκρούς προσγειώνεται στη Νέα Υόρκη, ο Dr. Ephraim Goodweather (Corey Stoll) από το Center for Disease Control καλείται για να ερευνήσει την υπόθεση. Αυτό που ανακαλύπτει είναι πιο ανησυχητικό και από τρομοκρατική επίθεση. Οι επιβάτες του αεροπλάνου είχαν μολυνθεί με μια αρχαία επιδημία βαμπιρισμού και τώρα ο ιός απειλεί να επεκταθεί σε όλη την Ανατολική Ακτή. Η Νέα Υόρκη έχει πληγεί βαριά από την επιδημία και ο Dr. Ephraim και η ομάδα του επικεντρώνονται στο να βρουν ένα βιολογικό όπλο που θα μπορούσε να αφανίσει τους βρικόλακες καθώς και να ψάξουν στο παρελθόν ελπίζοντας ότι θα βρουν κάποια αναφορά σε αυτά τα πλάσματα και στους πιθανούς τρόπους καταστροφής τους. Στον 3ο κύκλο βλέπουμε τη συνέχεια της προσπάθειάς τους. Θα τα καταφέρουν, ή θα γίνουν και οι ίδιοι τέρατα;





JAMIE’S SUGAR RUSH
Πρεμιέρα στο FOX life - ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:00  
Ο Jamie Oliver ερευνά κατά πόσο η ζάχαρη επηρεάζει στην αύξηση των προβλημάτων υγείας και αναρωτιέται τι μπορούμε να κάνουμε. Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η υπερβολική ζάχαρη είναι τόσο επικίνδυνη όσο το αλκοόλ και ο καπνός και συμβάλλει στην αύξηση της παχυσαρκίας και του σακχαρώδους διαβήτη Τύπου 2. Μαζί με τη διαιτολόγο Lucy Jones ερευνούν ένα φαινομενικά υγιεινό, καθημερινό γεύμα για να αναλύσουν πόση ζάχαρη μπορεί να καταναλώνουμε χωρίς να το γνωρίζουμε μέσα από τροφές όπως τα δημητριακά, τα προϊόντα με χαμηλά λιπαρά, τα «υγιεινά» snack, το αρωματισμένο νερό και τις έτοιμες σάλτσες. Ο Jamie ταξιδεύει στο Μεξικό, το οποίο κατέχει μια από τις υψηλότερες θέσεις κατανάλωσης αναψυκτικών με ζάχαρη στον κόσμο για να μελετήσει το πρόβλημα και τις λύσεις του και να τις εφαρμόσει στα εστιατόριά του.








MISS FOX LIFE
ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ FOX LIFE!
8 δυναμικές, απρόβλεπτες, ρομαντικές και sexy πρωταγωνίστριες συναγωνίζονται για τον τίτλο της «Miss FOX Life»!
Ψηφίστε την αγαπημένη σας πρωταγωνίστρια από τις σειρές του FOX Life και κερδίστε πλούσια δώρα! Μπείτε τώρα στο Facebook και αναδείξτε την «Μiss FOX Life»! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει 3 εβδομάδες!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΕΩΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ

Δυναμικές, Ρομαντικές, Απρόβλεπτες, Sexy. Αυτές είναι οι κορυφαίες γυναικείες προσωπικότητες από τις σειρές του FOX Life. Η γιατρός της καρδιάς μας, Dr. Meredith Grey (Ellen Pompeo) από το «Grey’s Anatomy», η δυναμική σύμβουλος της Αμερικής Olivia Pope (Kerry Washington) από το «Scandal», η μυστηριώδης καθηγήτρια Annalise Keating (Viola Davis) από το «How To Get Away With Murder» και η πληθωρική Gloria Delgado- Pritchet (Sofia Vergara) του «Modern Family» αγωνίζονται εναντίον της ριψοκίνδυνης Alex Parrish (Priyanka Chopra) από τη νέα σειρά «Quantico», της δαιμόνιας Marisol Suarez (Ana Ortiz) από το «Devious Maids», της ρεαλίστριας Gretchen Cutler (Aya Cash)από το «You’re The Worst» και της δημιουργικής Hannah Horvath (Lena Dunham) από το «Girls».
Μπείτε στη σελίδα του FOX Life Greece στο Facebook και ψηφίστε.
Οι 8 διαγωνιζόμενες είναι χωρισμένες σε 4 ζευγάρια. Κάθε εβδομάδα μόνο μία από κάθε ζευγάρι μπορεί να περάσει στον επόμενο γύρο. Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι 3 εβδομάδες, με αποκορύφωμα την ανάδειξη της «Miss FOX Life»! Όλοι όσοι συμμετέχουν μπαίνουν στην κλήρωση για πλούσια δώρα κάθε εβδομάδα καθώς και για το μεγάλο δώρο στο τέλος του διαγωνισμού! Ψηφίζοντας σε κάθε γύρο οι παίκτες αποκτούν περισσότερες συμμετοχές για την κλήρωση του μεγάλου δώρου (ένα ταξίδι για 2 άτομα στη Σαντορίνη, προσφορά της εταιρείας THE TRAVELCOMPANYEXPERTS.). Η «Miss FOX Life» καθώς και το όνομα του τυχερού νικητή που θα κερδίσει το μεγάλο δώρο, θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 25 Ιουλίου!
8 γυναίκες – 1 τίτλος. Ποια θα είναι η «Miss FOX Life»;
Και οι 8 είναι υπέροχες! Μόνο μία μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο της «Miss FOX Life»!
Link συμμετοχής στο διαγωνισμό: www.missfoxlife.gr