Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights...

Νέα Ενημέρωση: Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται το Σεπτέμβριο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...


Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούνη από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και OTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
Νέα Σεζόν Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Σεπτεμβρίου...έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...

YO-KAI WATCH
ΠΡΕΜΙΕΡΑ σαββατο 03 σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 09:45
κΑΘΕ σαββατο & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 09:45
Στο Yo-Kai Watch, ο Nate θα αποκτήσει ένα ειδικό ρολόι, το οποίο του δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψει μυστήρια πλάσματα τα οποία ονομάζονται “Yo-Κai". Ta Yo-Κai είναι παντού, προκαλώντας μικρά προβλήματα στην καθημερινή ζωή. Σκοπός του Nate είναι να ανακαλύψει τον λόγο για τον οποίο έχουν αυτή την συμπεριφορά τα Yo-Kai, προσπαθώντας παράλληλα να τα διώξει μακριά. Κάθε φορά ο Nate πρέπει να λύσει ένα πρόβλημα - ένα πρόβλημα που συχνά προκαλείται από ένα άλλο ενοχλητικό Yo-Kai. Με τη βοήθεια του ρολογιού καλεί ένα φιλικό Yo-Kai, ελπίζοντας ότι αυτό θα τον βοηθήσει.

Ο ΜΠΛΕΙΖ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ (BLAZE AND THE MONSTER MACHINES) SEASON 2
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 04 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 09:20 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 09:20
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 09:20

“Ο Μπλέιζ και οι Φίλοι του”είναι μια διαδραστική σειρά με πρωταγωνιστή τον Μπλέιζ, το πιο εκπληκτικό φορτηγό του κόσμου, και τον οδηγό του, ένα οκτάχρονο αγόρι,τον AJ, και τις περιπέτειες τους στην AxleCity. Στην AxleCity, το μεγαλύτερο αστέρι είναι ο Μπλέιζ. Είναι ένας πρωταθλητής στην πίστα και ένας ήρωας στους δρόμους. Κάθε φορά που υπάρχει κάποιο πρόβλημα, είναι αυτός από τον οποίο θα ζητήσουν βοήθεια, γιατί ξέρουν ότι ο Μπλέιζ μπορεί να κάνει πράγματα που κανένα άλλο φορτηγό δεν μπορεί! Είναι το ταχύτερο φορτηγό στην πόλη! Χρησιμοποιώντας τις επιστημονικές γνώσεις του, ο Μπλέιζ μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε πρόκληση. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, αυτός μπορεί να μετατραπεί σε οποιαδήποτε μηχανή και να αντιμετωπίσει το κάθε πρόβλημα.

Rabbids Invasion SEASON 3
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 05 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:00
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 22:00
Τα Rabbids επιστρέφουν…
Τα ανεξέλεγκτα αυτά πλάσματα δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στους κανόνες που διέπουν την γήινη κοινωνία. Γι 'αυτά, δεν υπάρχει κανένας νόμος και κανένα πρωτόκολλο. Σπάνε όλους τους κανόνες και δημιουργούν ένα άνευ προηγούμενου,  χάος,  στην αδιάκοπη προσπάθειά τους να βρουν τρόπους για να διασκεδάσουν.

teletubbies – νεα επεισοδια
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 10σεπτεμβριου ΣΤΙΣ 08:00
κάθε σαββατο & κυριακη στις 08:00

Γνωρίστε τα Teletubbies, τον TinkyWinky, τον Dipsy, την Laa-Laa και την Po. Ο κόσμος τους είναι γεμάτος από αγάπη και γέλιο καθώς εξερευνούν το HomeDome και το μαγικό τοπίο τηςTeletubbylandμέσα από το παιχνίδιΓνώριμοι και αγαπημένοι χαρακτήρες από την αρχική σειρά επιστρέφουν–οι Noo-noo, TubbyCustard, TubbyToast, BabySun, τα κουνέλια καιVoiceTrumpets-μαζί με μερικές ολοκαίνουργιες εκπλήξεις. Ψάξε το TubbyPhoneκαι τις οθόνες στις κοιλιές των Teletubbies, οι οποίες συνδέονται με παιδιά προσχολικής ηλικίας, τα οποία εξερευνούν, γελούν και μαθαίνουν,όπως ακριβώς και ταTeletubbies!

legofriends
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:35 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:35
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 10:35
Γνωρίστε τη Mia, την Stephanie, την Emma, την Andrea και την Olivia, οι οποίες ζουν σε μια φανταστική πόλη που ονομάζεται Heartlake City. Μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες, όπως την αγάπη για τα ζώα, τις τέχνες, τις εφευρέσεις και την διακόσμηση, αλλά έχουν ένα σημαντικό κοινό χαρακτηριστικό: την αληθινή φιλία!


the mojicons
ΠΡΕΜΙΕΡΑΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ11:30 – ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 11:30
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 11:30


Η σειρά The Mojicons έρχεται για να μας παρουσιάσει όλα εκείνα τα οποία κρύβονται πίσω από τον μαγικό κόσμο του διαδικτύου, το οποίο κατοικείται από τα Mojicons - αμέτρητα emoticons που χρησιμοποιούμε συνήθως στην επικοινωνία μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και μηνυμάτων από τα κινητά. Η ειρωνεία είναι ότι αυτές οι αστείες φατσούλες δεν έχουν ιδέα για το πώς λειτουργεί το διαδίκτυο. Όταν μια μυστηριώδης ψηφιακή κακοποιός κλέβει το σύμβολο "@",τα Mojicons πρέπει να ξεκινήσει ένα μακρύ και επικίνδυνο ταξίδι για να το επαναφέρουν στο “σύστημα”. Αρκεί βέβαια να ήξεραν τι είναι το "σύστημα"!!