Δεκαπενταύγουστος με τον Λευτέρη Πετρούνια στον τελικό των Κρίκων Ανδρών...

Εβδομάδα 11-17 Αυγούστου 2016 
Τα πρώτα εικοσιτετράωρα των Ολυμπιακών Αγώνων πρόσφεραν μεγάλες συγκινήσεις και ο ΟΤΕ TV φρόντισε να μη χάσουμε στιγμή από όλα αυτά, μέσω των δεκάδων καθημερινών συνδέσεων με Ρίο και το 24ωρο πρόγραμμα στα κανάλια OTE SPORT. Στο Νο1 της λίστας είναι φυσικά τα μετάλλια της Άννας Κορακάκη, στη σκοποβολή, η οποία έγινε η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που πήρε δυο μετάλλια στους ίδιους Αγώνες, ένα χρυσό και ένα χάλκινο. Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον Λευτέρη Πετρούνια που διεκδικεί μία θέση στο βάθρο...

...
Στα κινηματογραφικά, πλούσιο σε πρεμιέρες είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα του ΟΤΕ TV. Η προσοχή στρέφεται στο OTE CINEMA 1HD και την προβολή της γαλλικής κωμωδίας Αττίλα Μαρσέλ, ο πιανίστας, το θρίλερ Υπόθεση διαφθοράς για την αποκάλυψη οικονομικών σκανδάλων της εταιρείας Clearstream στην Γαλλία και το υποψήφιο για 7 Emmy ντοκιμαντέρ Cobain: Montage of Heck αφιερωμένο στον εμβληματικό frontman των Nirvana. Ταινίες σε Ά προβολή περιλαμβάνει και το OTE CINEMA 2, στο οποίο ξεχωρίζουν η ταινία δράσης Οι Ναυαγοί και η κωμωδία γαλλικής παραγωγής Re, mi!.
Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το premium αθλητικό και κινηματογραφικό πρόγραμμα των καναλιών του ΟΤΕ TV όπου και αν βρίσκονται, μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία ΟΤΕ TV GO
Στα highlights της περασμένης εβδομάδας είναι η αύξηση στη συλλογή των χρυσών μεταλλίων του Μάικλ Φελπς που με αυτό του Ρίο έγιναν 21, αλλά και ο μεγάλος αγώνας των Ελλήνων αθλητών να διακριθούν, με τρανταχτό παράδειγμα, αυτό της Άννας Κορακάκη, που μας χάρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο, μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Ωστόσο, υπήρξαν και αποκλεισμοί που προκάλεσαν αίσθηση όπως αυτός του Νόβακ Τζόκοβιτς και της Σερένα Ουίλιαμς, στο τουρνουά τένις, και η ήττα της ισπανικής ομάδας μπάσκετ, από την Αυστραλία και την Βραζιλία.
To ίδιο περιμένουμε και αυτήν την εβδομάδα, καθώς προστίθεται στο πρόγραμμα ο “βασιλιάς των σπορ”, στίβος, με τον πλανήτη να επικεντρώνεται στην προσπάθεια του Γιουσέιν Μπολτ, να κάνει το triple, να πάρει δηλαδή το χρυσό σε όλα τα αγωνίσματά του, όπως είχε συμβεί στο Πεκίνο το 2008 και στο Λονδίνο το 2012. Ο κορυφαίος Τζαμαϊκανός έχει δηλώσει πως αυτοί θα είναι οι τελευταίοι του Αγώνες.
Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 12/8, στις 15.35 η Σοφία Υφαντίδου γίνεται η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας μας, στο στίβο, με τη συμμετοχή της στα 100 μέτρα εμποδίων, στο έπταθλο και ακολουθεί η προσπάθειά της στο ύψος, στις 16.50. Στις 17.10 η Αλεξία Παππά ξεκινά τον αγώνα της στα 10.000 μέτρα γυναικών και στις 20.30 ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ βρίσκεται στην εκκίνηση των 20 χιλιομέτρων βάδην. Στα προκριματικά του μήκους παρακολουθούμε τον Μιλτιάδη Τεντόγλου.
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τον Λευτέρη Πετρούνια που διεκδικεί μία θέση στο βάθρο.
Στα ποδοσφαιρικά, η εβδομάδα αρχίζει με το καλύτερο πρωτάθλημα της Ευρώπης, την Premier League. H πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 13/8, οπότε στο ΟΤΕ SPORT 7HD παρακολουθούμε το πρώτο παιχνίδι της πρωταθλήτριας Λέστερ, εναντίον της Χαλ Σίτι (14.30). Την ίδια ημέρα, η Έβερτον αντιμετωπίζει την Τότεναμ (17.00, OTE SPORT 7HD) και ο Πεπ Γουαρδιόλα κάνει ντεμπούτο στην αγγλική λίγκα, ως προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς με τη Σάντερλαντ (19.30, OTE SPORT 7HD). Την Κυριακή 14/8, η Άρσεναλ υποδέχεται την Λίβερπουλ (18.00, OTE SPORT 7HD).
Την Κυριακή 14/8 μεταφερόμαστε στο Signal Iduna Park, του Ντόρντμουντ, για το German Supercup, το παιχνίδι του υπερπρωταθλητή Γερμανίας μεταξύ της νταμπλούχου Μπάγερν Μονάχου και της δευτεραθλήτριας της χώρας, Ντόρντμουντ (21.30, OTE SPORT 8HD).
Ο ΟΤΕ TV προσφέρει και τους αγώνες για τα playoffs του UEFA Champions League, την Τρίτη 16/8 και έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ των Κοπεγχάγη-ΑΠΟΕΛ (21.45, ΟΤΕ SPORT 5HD), Στεάουα Βουκουρεστίου-Μάνστεστερ Σίτι (21.45, OTE SPORT 6HD), Γιούνγκ Μπόις-Γκάντμπαχ (21.45 OTE SPORT 7HD), Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σάλτσμπουργκ (21.45, OTE SPORT 8HD), ενώ την Τετάρτη στις 21.45 οι φίλοι του ποδοσφαίρου μπαίνουν πάλι σε διαδικασία επιλογής με τα ζευγάρια Πόρτο-Ρόμα (21.45, OTE SPORT 5HD), Βιγιαρεάλ-Μονακό (21.45, OTE SPORT 6HD), Σέλτικ-Χάποελ Μπερ Σεβά (21.45, OTE SPORT 7HD) και Λουντογκόρετς-Πλζεν (21.45, OTE SPORT 8HD).
Την Παρασκευή 13/8 και το Σάββατο 14/8, συνδεόμαστε με την Αυστρία, για το πρωτάθλημα του MotoGP για να παρακολουθήσουμε τις ελεύθερες και τις κατατακτήριες δοκιμές και φυσικά τον αγώνα της Κυριακής (11.45, OTE SPORT 5HD)....................... 
Οι κινηματογραφικές πρεμιέρες στο OTE CINEMA 1HD αυτής της εβδομάδας, ξεκινούν με την κωμωδία γαλλικής παραγωγής Αττίλα Μαρσέλ, ο πιανίστας, του σκηνοθέτη Σιλβέν Σομέ με υποψηφιότητες για Όσκαρ για τις προηγούμενες ταινίες του κινουμένων σχεδίων, Το Τρίο της Μπελβίλ και ο Θαυματοποιός (Πέμπτη 11/8, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Την Κυριακή 14/8 παρακολουθούμε σε A’ προβολή το θρίλερ Υπόθεση Διαφθοράς του Βινσέντ Γκαρένκ που επικεντρώνεται στον δημοσιογράφο Ντένις Ρόμπερτ, ο οποίος φέρνει τα πάνω-κάτω στην ευρωπαϊκό κόσμο της οικονομίας όταν αποπειράται να καταγγείλει τις τραπεζικές παρανομίες της εταιρείας Clearstream (21.00, ζώνη Sunday Blockbuster). Την Δευτέρα 15 Αυγούστου δεν χάνουμε σε πρώτη προβολή την ταινία δράσης No God, No Master, ενώ την Τετάρτη 17 Αυγούστου ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το υποψήφιο για 7 Emmy ντοκιμαντέρ Cobain: Montage of Heck αφιερωμένο στον εμβληματικό frontman των Nirvana από τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μουσικής έως την καταξίωση και το τραγικό του τέλος (21.00). 
Ταινίες σε Α’ προβολή περιλαμβάνει και το πρόγραμμα του ΟΤΕ CINEMA 2, αρχίζοντας με την ταινία Οι Ναυαγοί για τον αγώνα επιβίωσης ενός τετραμελούς πληρώματος απέναντι στα κύματα για 119 ολόκληρες μέρες (Παρασκευή 12/8, 22.00), ενώ το Σάββατο 13/8, παίρνουμε μεγάλες δόσεις γέλιου με την κωμωδία Re, mi!, και τον διάσημο Γάλλο κωμικό Ρεμί Γκαγιάρντ στον πρωταγωνιστικό ρόλο (22.00). Στο αφιέρωμα του Αυγούστου σε ταινίες western, που προβάλλεται κάθε Τρίτη στο ΟΤΕ CINEMA 2, αυτή την εβδομάδα (16/8, 22.00) θα δούμε το Spaghetti Western και πρώτο μέρος της Τριλογίας του Δολαρίου, Για Μια Χούφτα Δολάρια του Σέρτζιο Λεόνε, με την μουσική του Ένιο Μορικόνε και την εμβληματική ερμηνεία του Κλιντ Ίστγουντ ως “Ο Άνθρωπος Χωρίς Όνομα”, σε μια μεταφορά του Ιαπωνικού “Γιοζίμπο” του Κουροσάβα, στην Άγρια Δύση. Ακολουθούν τις 2 επόμενες εβδομάδες οι υπόλοιπες ταινίες της Τριλογίας Μονομαχία Στο Ελ Πάσο και Ο Καλός, Ο Κακός Και Ο Άσχημος. 
Την Κυριακή 14/8 highlight αποτελεί το φινάλε της τριλογίας που έσπασε τα ταμεία και υποψήφιο για Όσκαρ Χόμπιτ: Η Μάχη των Πέντε Στρατών από τον κάτοχο 3 Όσκαρ σκηνοθέτη Πίτερ Τζάκσον (22.00). Την Τετάρτη 17/8 δεν χάνουμε ένα ακόμα blockbuster, μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου της Ε. Λ. Τζέιμς στη μεγάλη οθόνη Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι με τον Τζέιμι Ντόρναν και την Ντακότα Τζόνσον (22.00, ζώνη Ladies 1st). Στο Village Cinema HD ενδιαφέρον παρουσιάζει η υποψήφια για 2 Emmy βιογραφική ταινία Γκρέις του Μονακό για την πρώην σταρ και νυν πριγκίπισσα του Μονακό Γκρέις Κέλι (Νικόλ Κίντμαν) που έπειτα από πέντε χρόνια γάμου, αναπολεί τις χολιγουντιανές της μέρες και σκέφτεται να επιστρέψει στο σινεμά, παρά τις αντιρρήσεις του συζύγου της Ρενιέ (Τιμ Ροθ) - (Δευτέρα 15/8, 21.00). ..........

Ο ανατρεπτικός κτηνίατρος Dr. Jeff επιστρέφει μέσα από το Animal Planet HD και τον νέο κύκλο της σειράς ντοκιμαντέρ Dr. Jeff: Rocky Mountain Vet για ακόμα πιο δύσκολες διασώσεις ζώων (Τετάρτη 17/8,  22.00).
Την ίδια ημέρα στις 21.50 οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς Yukon Gold στο Nat Geo HD, ενώ από την Πέμπτη 11 Αυγούστου στις 22.00 θα γνωρίσουν τη νέα σειρά του Travel Channel HD Top Secret Swimming Holes που μας παρασύρει σε καλά κρυμμένους υδάτινους προορισμούς ανά τον κόσμο, όπως καταρράκτες, υπόγειες σπηλιές και μέρη που κολυμπάνε σπάνια θηλαστικά.

Από τις 11 έως τις 25 Αυγούστου ακολουθούμε κάθε βράδυ στις 22.00 στο Viasat History την ιστορικό Lucy Worsley μέσα από τη σειρά ντοκιμαντέρ  Empire of The Tsars: Romanov Russia With Lucy Worsley, σε μια μοναδική περιήγηση στη Ρωσία του παρελθόντος και γνωρίζουμε τη δυναστεία των Ρομανόφ που κυβέρνησαν τη χώρα για πάνω από τρεις αιώνες.

Τέλος, την Παρασκευή 12 Αυγούστου από τις 19.00 το Nat Geo Wild HD προβάλλει ένα μοναδικό αφιέρωμα στους ελέφαντες, ένα από τα πιο έξυπνα πλάσματα του πλανήτη. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει τα ντοκιμαντέρ Μικρός Γίγαντας, Στο Μυαλό Ενός Γίγαντα και Η Ψυχή του Ελέφαντα, που ακολουθούν αυτά τα εκπληκτικά πλάσματα σε ένα ταξίδι επιβίωσης στην Αφρική.