Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο στον ΟΤΕ TV και σε 4 κανάλια High Definition...


Νέα Ενημέρωση: Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο: Οι ελληνικές συμμετοχές... 
Οι Ελληνικές συμμετοχές σε σφυροβολία, ιστιοπλοΐα και στίβο 
O Λευτέρης Πετρούνιας πρόσφερε στην Ελλάδα το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο...
Ενενήντα επτά Έλληνες αθλητές ταξίδεψαν στο Ρίο, για το μεγαλύτερο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη. Ο ΟΤΕ TV αφιερώνει το πρόγραμμα τεσσάρων καναλιών υψηλής ευκρίνειας ΟΤΕ SPORT στους Ολυμπιακούς Αγώνες που, επισήμως, ξεκίνησαν το Σάββατο 6/8, στις 02.00, με την τελετή έναρξης...


Περισσότεροι από 11.242 αθλητές, από 208 διαφορετικές Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές θα διαγωνιστούν στα 42 αθλήματα που θα φιλοξενηθούν σε 32 εγκαταστάσεις στο Ρίο ντε Τζανέιρο. Τα 4 κανάλια ΟΤΕ SPORT μεταφέρουν όλη την αγωνιστική δράση σε High definition...

Νέα Ενημέρωση 12/08: Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο: Οι ελληνικές συμμετοχές...
Σήμερα, Τετάρτη 17 Αυγούστου, οι ελληνικές συμμετοχές ξεκινούν με τον Μιχάλη Αναστασάκη, στα προκριματικά της σφυροβολίας. Ο εκπρόσωπός μας ανήκει στο δεύτερο γκρουπ και μπορούμε να παρακολουθήσουμε την προσπάθειά του στις 17.05, στο OTE SPORT 1HD.

Οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής θα διεκδικήσουν στις 20.05 ένα ακόμα μετάλλιο για την Ελλάδα, με τη συμμετοχή τους στην κούρσα μεταλλίων στα 470 της ιστιοπλοΐας. Θα διεκδικήσουν το ασημένιο στην Medal Race με τους Αυστραλούς, ενώ έχουν τη δυνατότητα να βάλουν πλώρη και για το χρυσό. Συντονιζόμαστε με το OTE SPORT 3HD για να δούμε αν θα απολαύσουμε μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για την Ελλάδα.

Στις 04.00, ο Λυκούργος Τσάκωνας θα στηθεί στα κουλουάρ για τα ημιτελικά των 200 μέτρων, στο OTE SPORT 4HD.

Από το υπόλοιπο πρόγραμμα της 12ης ημέρας των Αγώνων στα κανάλια ΟΤΕ SPORT:

·         Στις 16.00, στο OTE SPORT 4HD, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός στο τουρνουά βόλεϊ, μεταξύ του Καναδά και της Ρωσίας, ενώ στις 00.00 στο OTE SPORT 2HD θα ξεκινήσει το παιχνίδι της Ιταλίας με το Ιράν. Στις 10.00, στο OTE SPORT 4HD, θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση το ματς των ΗΠΑ με την Πολωνία και στις 12.15 αυτό της Βραζιλίας με την Αργεντινή, ώστε να έχουμε την πλήρη εικόνα επί των ομάδων που θα συναντηθούν στα ημιτελικά.

·         Στη φάση των “8” βρίσκεται και το τουρνουά του μπάσκετ, με τον πρώτο αγώνα της ημέρας να αφορά την Αυστραλία και την Λιθουανία (17.00) και θα το δούμε στο OTE SPORT 2HD. Εκεί θα παρακολουθήσουμε στις 20.30 τη μάχη της Ισπανίας με τη Γαλλία, αυτή των ΗΠΑ με την Αργεντινή, που θέλει να εκπλήξει τους NBAers (00.45) και τέλος της Σερβίας με την Κροατία (04.15). Και οι δυο ευρωπαϊκές ομάδες μετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στα προημιτελικά Ολυμπιακών Αγώνων.

·         Το ποδόσφαιρο είναι στην φάση των ημιτελικών, στο πλαίσιο των οποίων στις 19.00 η Βραζιλία θα συναντήσει τις Ονδούρες (OTE SPORT 4HD) και στις 22.00 η Νιγηρία θα τεθεί αντιμέτωπη με την Γερμανία (OTE SPORT 4HD).

·         Στη διεκδίκηση των μεταλλίων έχει φτάσει και η ελευθέρα πάλη, στα 48, τα 58 και τα 69 κιλά γυναικών (21.55, OTE SPORT 3HD), όπως και το τάεκβοντο στα 49 κιλά γυναικών και τα 58 κιλά ανδρών (01.55, OTE SPORT 3HD), αλλά και το μπιτς βόλεϊ, με τον τελικό των γυναικών να ξεκινά στις 06.00 (OTE SPORT 1HD).


Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ό,τι συμβαίνει στο Ρίο και μέσω κινητού, tablet ή laptop, από την υπηρεσία OTE TV GO.

Για το πλήρες ολυμπιακό πρόγραμμα των "OTESport1HD, OTESport2HD, OTESport3HD και OTESport4HD" συντονιστείτε εδώ...