Δες την αλλιώς! Με τη νέα υπηρεσία Nova On Demand!

Η Nova, προχωρά σε μία ακόμα μεγάλη τεχνολογική καινοτομία και αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τηλεόραση! Με τη νέα υπηρεσία Nova On Demand, όλοι οι συνδρομητές Nova3play συνδέοντας τον εξελιγμένο Novabox αποκωδικοποιητή τους στο internet, μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στο να παρακολουθούν μέσω δορυφόρου το πιο πλούσιο και πλήρες περιεχόμενο που προσφέρουν τα κανάλια της Nova ή να επιλέξουν «on demand» στο τηλεκοντρόλ τους, και να παρακολουθήσουν μέσω internet ότι αυτοί θέλουν!

...
Με την νέα υπηρεσία Nova On Demand, όλοι οι συνδρομητές Nova3play, ανάλογα με τη συνδρομή τους, μπορούν να απολαμβάνουν όποτε εκείνοι επιθυμούν και όσες φορές θέλουν, μεγάλες πρεμιέρες, κορυφαίες σειρές, επιλεγμένο παιδικό πρόγραμμα με δυνατότητα επιλογής μεταξύ μεταγλωττισμένου ή με υπότιτλους, τα καλύτερα ντοκιμαντέρ, αφιερώματα, ψυχαγωγικά shows, όλη τη βιβλιοθήκη του Φίνου και πολλά άλλα, εντελώς δωρεάν χωρίς κρυφές ή πρόσθετες χρεώσεις, απλά με το πάτημα ενός κουμπιού στο τηλεκοντρόλ τους!
Η νέα υπηρεσία Nova On Demand παρέχει τη δυνατότητα αναζήτησης ανά τίτλο, συντελεστές και ημερομηνία, προκειμένου οι συνδρομητές Nova3play να μπορούν να βρίσκουν πάντα αυτό που θέλουν καθώς και προτάσεις για ταινίες και σειρές από τη Nova ώστε να μη χάνουν ποτέ τα καλύτερα!
Ενδεικτικά, στο άμεσο προσεχές διάστημα έρχονται σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema κορυφαίες πρεμιέρες, όπως «The Revenant», «Spotlight», «Sicario», «Insurgent», «Secret in Their Eyes», «Deadpool», «The Hateful Eight» και πολλές ακόμα, οι οποίες αμέσως μετά την προβολή τους θα είναι διαθέσιμες στη νέα υπηρεσία Nova On Demand. Επίσης, στις πιο δημοφιλείς σειρές που παίζουν στη Nova, όπως «Game of Thrones», «NCIS», «Blindspot», «Gotham», έρχονται να προστεθούν τρεις νέες σειρές που θα καθηλώσουν, «Lethal Weapon», «Divorce» και «West World».
Πλούσια είναι και η λίστα με το επιλεγμένο παιδικό πρόγραμμα, ώστε οι μικροί φίλοι της Nova να μπορούν να παρακολουθήσουν αγαπημένες παιδικές σειρές και ταινίες, ενώ στη διάθεση όλων των συνδρομητών Nova3play, μέσα από τη νέα υπηρεσία Nova On Demand, είναι και μία πλειάδα υψηλών προδιαγραφών ντοκιμαντέρ από τα κορυφαία κανάλια παγκοσμίως, ώστε να μπορούν να «ταξιδεύουν» όποτε εκείνοι θέλουν από την άγρια φύση στα εξωτικά resorts και από την ιστορία και την επιστήμη πίσω στον πολιτισμό.
Για να μπορέσει κάποιος να ζήσει την μοναδική ψυχαγωγική εμπειρία που προσφέρει η Nova και να απολαμβάνει όλα τα παραπάνω, όποτε θέλει και όσες φορές θέλει, το μόνο που έχει να κάνει είναι να επισκεφτεί ένα Κατάστημα Nova ή να μπει στο nova.gr και να γίνει συνδρομητής Nova3play.
Γιατί ως γνωστόν… με Nova ζεις καλύτερα!
..................................................................................
H Nova στηρίζει τους συνδρομητές της στη Μεσσηνία 
H Nova ενημερώνει ότι στηρίζει τους συνδρομητές της στην Καλαμάτα και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, που δοκιμάζονται αυτές τις ημέρες από την πρόσφατη θεομηνία, προχωρώντας σε μία σειρά ενεργειών με στόχο τη διευκόλυνσή τους. Συγκεκριμένα και για όλο τον Σεπτέμβριο: Δεν θα πραγματοποιηθεί καμία φραγή σε συνδρομητές Nova (οικιακούς συνδρομητές, ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις) σε υπηρεσίες Internet, τηλεφωνίας και τηλεόρασης, λόγω ληξιπρόθεσμων οφειλών. Επιπλέον γίνεται άρση φραγής σε υπηρεσίες τηλεφωνίας ή/ και Internet. Παράλληλα, οι συνδρομητές συνδρομητικής τηλεόρασης Nova που επιθυμούν επανασύνδεση της υπηρεσίας τους δεν θα επιβαρύνονται με το σχετικό τέλος. Οι συνδρομητές, των οποίων η εγκατάσταση ή ο εξοπλισμός τους έχει υποστεί βλάβη, λόγω των πρόσφατων καιρικών φαινομένων, θα δικαιούνται, κατόπιν αίτησής τους, δωρεάν επίσκεψη και αποκατάσταση της λειτουργίας της υπηρεσίας τους από εξουσιοδοτημένο τεχνικό της εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε το κέντρο εξυπηρέτησης συνδρομητών Nova (18345).