To μοναδικό ντοκιμαντέρ της HBO “Bright Lights” για τη ζωή και τη σχέση των Debbie Reynolds και Carrie Fisher έρχεται στα Novacinema!

Τα κανάλια Novacinema εξασφάλισαν το σπουδαίο ντοκιμαντέρ της HBO, “Bright Lights”, με πρωταγωνίστριες τις μαμά και κόρη Debbie Reynolds και Carrie Fisher, οι οποίες απεβίωσαν στο τέλος του 2016, με μία ημέρα διαφορά η μία από την άλλη. Το “Bright Lights” θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 22:00 στο Novacinema1HD!
...
Τα γυρίσματα του ντοκιμαντέρ ξεκίνησαν το 2014, παρακολουθώντας τη καθημερινότητα της Debbie και της κόρης της Carrie με επίκεντρο την οικία τους στο Los Angeles. Αποτυπώνει αυτό το μοναδικό και ιδιαίτερα τρυφερό δεσμό που είχαν μεταξύ τους όλα αυτά τα χρόνια και παρουσιάζει συνεντεύξεις από φίλους και συνεργάτες καθώς και φωτογραφικό υλικό από τη λαμπερή πορεία τους.
Η θρυλική ηθοποιός και μία από τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood Debbie Reynolds, απεβίωσε στις 28 Δεκεμβρίου 2016 σε ηλικία 84 ετών, μία ημέρα μετά το θάνατο της κόρης της Carrie Fisher. Στην καριέρα της, η οποία ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στο “Singinin the Rain” σε ηλικίας μόλις 19 ετών, έλαβε υποψηφιότητες για πολλά βραβεία μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία The Unsinkable Molly Brown, ενώ ήταν και 5 φορές υποψήφια για το βραβείο της Χρυσής Σφαίρας για ρόλους της στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση. Στην λαμπρή της πορεία συνεργάστηκε με τεράστια ονόματα του Χόλυγουντ όπως Gene Kelly, Frank Sinatra, Tony Curtis, Donald O'Connor και Fred Astaire.
Η Carrie Fisher, κόρη της Debbie Reynolds, ήταν πολύ επιτυχημένη ηθοποιός, σεναριογράφος, συγγραφέας και παραγωγός. Η πριγκίπισσα Λέια, όπως ήταν γνωστή από τον ομώνυμο ρόλο, έφυγε από την ζωή στις 27 Δεκεμβρίου 2016, σε ηλικία 60 ετών. Εκτός από το “Star Wars”, η Carrie Fisher έπαιξε σε πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως “Shampoo”, “The Blues Brothers”, “Hannah and her sisters”, “When Harry met Sally…” .
Το Bright Lightsέρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ θα είναι και διαθέσιμο μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των Novacinema να μπορούν να το απολαύσουν όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Novacinema.Ζήσε την εμπειρία!