Η COSMOTE TV αλλάζει την τηλεοπτική εμπειρία με προηγμένες, διαδραστικές υπηρεσίες …

COSMΟΤΕ ΤV: "Στη κορυφή της Ελληνικής αγοράς στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης"…
COSMOTE TV η νέα εμπορική επωνυμία της τηλεόρασης του ΟΤΕ
COSMOTE TV γίνεται, από σήμερα, η τηλεόραση του Ομίλου ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου για μία ενιαία εμπορική μάρκα σε όλα τα προϊόντα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας,φέρνοντας έναν νέο κόσμο προηγμένων, διαδραστικών υπηρεσιών που αλλάζουν την τηλεοπτική μας εμπειρία. Στον νέο κόσμο της COSMOTE TV, η προηγμένη τεχνολογικά hybrid υπηρεσία ενώνει τις δυνατότητες της δορυφορικής και της ευρυζωνικής (iptv) πλατφόρμας, προσφέροντας διαδραστικές οικιακές αλλά και on the go τηλεοπτικές υπηρεσίες σε όλους. Ο Διευθυντής της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης, είπε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τους συνδρομητές μας στον ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας της COSMOTE TV. Στο νέο προηγμένο υβριδικό περιβάλλον της υπηρεσίας, τον πρώτο λόγο έχει ο συνδρομητής, που συνεχίζει να απολαμβάνει το πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το πότε, πώς και που θα παρακολουθεί αυτό που τον ενδιαφέρει. Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet, πλέον όλοι οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV»...

....Έχοντας στη διάθεσή τους όλες τις εξελιγμένες υπηρεσίες της COSMOTE TV, οι συνδρομητές μπορούν να ορίζουν το που, πότε και από ποια συσκευή θα παρακολουθούν τα προγράμματα που τους ενδιαφέρουν και να διαμορφώνουν, σύμφωνα με το δικό τους προσωπικό προφίλ, την τηλεοπτική τους ψυχαγωγία:
·         COSMOTE TV GO: για onthego τηλεοπτική εμπειρία, μέσω κινητού, τάμπλετ, PC ή λάπτοπ. Η υπηρεσία προσφέρει 33 κανάλια, μεταξύ των οποίων όλα τα COSMOTE SPORT, σε υψηλή ευκρίνεια.

·         COSMOTE REPLAY TV: προσφέρει τη δυνατότητα οι συνδρομητές να ‘γυρίζουν’ τον χρόνο πίσω, μέχρι και 48 ώρες, για να παρακολουθήσουν προγράμματα που έχασαν και να ελέγχουν τη ροή του προγράμματος με λειτουργίες όπως rewind, fastforward, pause

·         COSMOTE CinemaonDemand: για την ενοικίαση νέων ταινιών από όλα τα στούντιο του Χόλυγουντ, αμέσως μετά την πρώτη τους προβολή στους κινηματογράφους.



·         COSMOTE TV PLUS: προσφέρει ondemand και χωρίς καμία χρέωση, μία πλούσια ταινιοθήκη με ταινίες και ξένες σειρές από τα κανάλια COSMOTE CINEMA, καθώς επίσης ντοκιμαντέρ και εκπομπές του COSMOTE HISTORY, όλα σε high definition, αμέσως μετά την προβολή τους στα κανάλια. 
Η υπηρεσία είναι πλέον διαθέσιμη και μέσω του COSMOTE TV GO.


·         PVR: για την εγγραφή προγραμμάτων σε ενσωματωμένο ή εξωτερικό σκληρό δίσκο. Μέσω του COSMOTE TV GO υπάρχει η δυνατότητα και απομακρυσμένης εγγραφής.

Επίσης, από σήμερα, οι συνδρομητές απολαμβάνουν τον νέο ‘αέρα’ και ταυτότητα των καναλιών και το ανανεωμένο μενού υπηρεσιών COSMOTE TV.

«Καλωσορίζουμε τους συνδρομητές μας στον ολοκληρωμένο κόσμο ψυχαγωγίας της COSMOTE TV. Στο νέο προηγμένο υβριδικό περιβάλλον της υπηρεσίας, τον πρώτο λόγο έχει ο συνδρομητής, που συνεχίζει να απολαμβάνει το πιο πλούσιο και ποιοτικό περιεχόμενο και ταυτόχρονα έχει τη δυνατότητα να ελέγχει το πότε, πώς και που θα παρακολουθεί αυτό που τον ενδιαφέρει. Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή τους στο Internet, πλέον όλοι οι συνδρομητές μας μπορούν να απολαμβάνουν τις νέες διαδραστικές υπηρεσίες της COSMOTE TV», είπε σχετικά ο Διευθυντής της COSMOTE TV, Δημήτρης Μιχαλάκης.  

Οι συνδρομητές μπορούν να ενημερώνονται αναλυτικά για το νέο hybrid κόσμο της COSMOTE TV στο cosmotetv.gr ή στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

..............................................

.......................
.......................

COSMΟΤΕ ΤV: "Στη κορυφή της Ελληνικής αγοράς στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης"…
Η νέο-Rebranding πλατφόρμα τηλεόρασης του ΟΤΕ, για πρώτη φορά ανέβηκε στη κορυφή της Ελληνικής αγοράς στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, με μια συνδρομητική βάση που έχει ξεπεράσει τους 478.000 χιλιάδες στο Γ’ τρίμηνο του 2016
Μετά από μικρή πτώση το Β’ τρίμηνο, οι υπηρεσίες τηλεόρασης παρουσίασαν ισχυρή ανάπτυξη για ένα ακόμα τρίμηνο. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών COSMΟΤΕ TV ανήλθε σε 478.000, καταγράφοντας αύξηση 16% σε ετήσια βάση. Χάρη στην αύξηση των συνδρομητών και το υψηλότερο ARPU, ο COSMΟΤΕ TV ενίσχυσε τις επιδόσεις του κατά το τρίμηνο. O OTE συνέχισε να κεφαλαιοποιεί τις σημαντικές επενδύσεις του σε ποιοτικό περιεχόμενο.

....
Μετά από μικρή πτώση το Β’ τρίμηνο, οι υπηρεσίες τηλεόρασης παρουσίασαν ισχυρή ανάπτυξη για ένα ακόμα τρίμηνο. Στις 30 Σεπτεμβρίου 2016, ο συνολικός αριθμός συνδρομητών COSMΟΤΕ TV ανήλθε σε 478.000, καταγράφοντας αύξηση 16% σε ετήσια βάση. Χάρη στην αύξηση των συνδρομητών και το υψηλότερο ARPU, ο COSMΟΤΕ TV ενίσχυσε τις επιδόσεις του κατά το τρίμηνο. O OTE συνέχισε να κεφαλαιοποιεί τις σημαντικές επενδύσεις του σε ποιοτικό περιεχόμενο. 

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα Γ’ τριμήνου 2016, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Mιχάλης Τσαμάζ, ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα από τα πιο δυνατά μας τρίμηνα των τελευταίων ετών. Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη ήταν η επίδοσή μας στη σταθερή Ελλάδας, όπου η ανάπτυξη στις υπηρεσίες λιανικής συνεχίζεται δυναμικά, κυρίως χάρη στην τηλεόραση και τις ευρυζωνικές υπηρεσίες. Στην κινητή Ελλάδας, τα έσοδα αυξήθηκαν ελαφρώς, σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο πέρυσι, λόγω ευνοϊκής βάσης σύγκρισης, αλλά και λόγω των αυξημένων εσόδων από τον τουρισμό τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα στη σταθερή Ελλάδας είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση  της κερδοφορίας EBITDA Ομίλου.»

Ο κ. Τσαμάζ πρόσθεσε: «Οι ισχυρές μας επιδόσεις σε ένα δύσκολο περιβάλλον είναι αποτέλεσμα των σημαντικών επενδύσεων που υλοποιούμε. Είμαστε οι μεγαλύτεροι επενδυτές σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιούμαστε. Προαπαιτούμενο για να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση παρέχοντας υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των οικιακών και εταιρικών πελατών μας είναι να συνεχίσουμε τις επενδύσεις μας στο μέλλον σε τεχνολογία, υποδομές και περιεχόμενο.»

Προοπτικές
Οι τάσεις που διαμόρφωσαν τις επιδόσεις του ΟΤΕ τους πρώτους εννέα μήνες του χρόνου αναμένεται να συνεχιστούν και το τελευταίο τρίμηνο του 2016. Στην Ελλάδα, ο ΟΤΕ αξιοποιεί τις δυνατότητες και τους πόρους που διαθέτει ώστε να περιορίσει την επίδραση από τις σταθερά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, τον έντονο ανταγωνισμό και τις πιέσεις στην αγοραστική δύναμη καταναλωτών και επιχειρήσεων, κυρίως από την αυξανόμενη φορολογία. Στη Ρουμανία, λαμβάνονται σημαντικά μέτρα με στόχο να διατηρηθούν τα πρώτα σημάδια σταθεροποίησης που επιτεύχθηκαν το τρίτο τρίμηνο.

Ο ΟΤΕ ενισχύει το επενδυτικό του πλάνο με στόχο να διατηρήσει την τεχνολογική του υπεροχή, να ενισχύσει τις υποδομές του σε κάθε αγορά και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μελλοντικά έσοδα και αύξηση κερδοφορίας. Οι συνολικές επενδύσεις του ΟΤΕ το 2016 αναμένεται να ξεπεράσουν τα €0,6 δισ., εξαιρουμένου του κόστους για απόκτηση φάσματος. Οι ελεύθερες ταμειακές ροές (εξαιρουμένων των προγραμμάτων εθελούσιας αποχώρησης, των έκτακτων εξόδων και των πληρωμών για άδειες φάσματος) για το έτος αναμένεται να ανέλθουν σε περίπου €440 εκατ. 




Τα αντίστοιχα Οικονομικά Αποτελέσματα του ομίλου ΟΤΕ για το Γ` Τρίμηνο του 2016, δείχνουν τη σταθερή αύξηση της συνδρομητικής βάσης του COSMΟΤΕ ΤV στην Ελληνική αγορά (+15,6%), με 478.033 συνδρομητές τηλεόρασης για το Γ` τρίμηνο του 2016 (έναντι 413.602 συνδρομητές τηλεόρασης για το αντίστοιχο Γ` τρίμηνο του 2015). Και της θυγατρικής πλατφόρμας Telekom TV στη Ρουμανική αγορά (+2,1%), με 1.461.177 συνδρομητές τηλεόρασης για το Γ` τρίμηνο του 2016 (έναντι 1.431.761 συνδρομητές τηλεόρασης για το αντίστοιχο Γ` τρίμηνο του 2015)...



COSMΟΤΕ ΤV 
Q3 2016
Q3 2015
Δ
Συνδρομητές PayTV Ελλάδα
478.033
413.602
+15,6%


TELEKOM TV 
Q3 2016
Q3 2015
Δ
Συνδρομητές PayTV Ρουμανία
1.461.177
1.431.761
+2,1%

...