Η 23η Τελετή Απονομής των Βραβείων Screen Actors Guild Awards 2017 live σε Novacinema1HD και NovastarsHD…

Και στα SAG Awards ξεχώρισαν ταινίες και σειρές των Novacinema! 
Συνολικά 19 υποψηφιότητες για τις ταινίες και σειρές που παίζουν αποκλειστικά και σε Α’ τηλεοπτική προβολή στα Novacinema! Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των υποψηφιοτήτων των Χρυσών Σφαιρών, οι ταινίες και σειρές που προβάλλονται σε Ά τηλεοπτική προβολή στα Novacinema ξεχώρισαν και στα Βραβεία του Αμερικανικού Σωματείου των Ηθοποιών, «23rd Screen Actors Guild Awards 2017» (που ανακοινώθηκαν χθες)… Η 23η Τελετή Απονομής των Βραβείων Screen Actors Guild Awards 2017, θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 03:00 τα ξημερώματα, από το Novacinema1HD και από το NovastarsHD...

...
Συγκεκριμένα, ανάμεσα σε αυτές βρίσκουμε την ταινία «La la land» με υποψηφιότητες για τον Ryan Gosling και την Emma Stone, στις κατηγορίες Ά Ανδρικού και Ά Γυναικείου Ρόλου. Στις ίδιες κατηγορίες βρίσκουμε υποψήφιους τους Andrew Garfield, για την ερμηνεία του στην ταινία «Hacksaw Ridge» και την Amy Adams για την ερμηνεία της στην ταινία «Arrival».  Επιπλέον, τα βραβεία Β' Ανδρικού και Β’ Γυναικείου Ρόλου διεκδικούν οι Dev Patel και Nicole Kidman για την ταινία «Lion», ενώ η ταινία «Captain Fantastic» είναι υποψήφια στην κατηγορία «Καλύτερο Κάστ» και στην κατηγορία Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Viggo MortensenΣτις σειρές  ξεχωρίζουν για άλλη μια φορά, με πολλές υποψηφιότητες, αυτές της HBO για το «Game of Thrones» ,«Westworld», «The Night of», καθώς επίσης και οι τηλεταινίες «All the way» και «Confirmation», οι οποίες προβάλλονται αποκλειστικά μέσω των Novacinema. Πολλές υποψηφιότητες απέσπασαν και οι πολύ επιτυχημένες σειρές που προβάλλονται από τα κανάλια Fox/Foxlife: «The Walkind Dead», «Modern Family», «The People Vs. O. J. Simpson: American Crime Story» και «This is Us»
Η 23η Τελετή Απονομής των Βραβείων Screen Actors Guild Awards 2017, θα προβληθεί σε απευθείας μετάδοση την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, στις 03:00 τα ξημερώματα, από το Novacinema1HD και από το NovastarsHD, ενώ θα μεταδοθεί σε μαγνητοσκόπηση, με ελληνικού υπότιτλους, τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD. Η τελετή, μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!
Novacinema. Ζήσε την εμπειρία!