FOX και Fox Life Highlights: Πρεμιέρες Δεκεμβρίου και σε High Definition...

Πρεμιέρες Δεκεμβρίου και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, OTE TV, Vodafone ΤV, Cyta Hellas) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες υπηρεσίες FOXplay...
...
ATLANTA
Η σειρά που έχει ξεχωρίσει για τη σύγχρονη ματιά της, στην Αμερικανική καθημερινότητα, έρχεται το Δεκέμβριο στο FOX!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50
Fox Play On Demand
Το «Atlanta» είναι μια δημιουργία του ηθοποιού, συγγραφέα, μουσικού παραγωγού και ράπερ Donald Glover (γνωστός και ως Childish Gambino), τον οποίο βλέπουμε στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά ακολουθεί τον EarnestEarnMarks (Donald Grover), έναν μοναχικό άνδρα που επιστρέφει στην πόλη όπου γεννήθηκε, την Ατλάντα,  αφού έχει παρατήσει το πανεπιστήμιο. Μετά την επιστροφή του ανακαλύπτει ότι ο ξάδερφος του, AlfredPaper BoiMiles (Brian Tyree Henry), έχει γίνει ο πιο διάσημος, ανερχόμενος ράπερ της πόλης. Ο Earn γίνεται μάνατζερ του Alfred και τα δύο ξαδέρφια μαζί, θα επιχειρήσουν να κατακτήσουν τη ραπ σκηνή της περιοχής. Οι διαφορετικές τους απόψεις σε εμπορικά, καλλιτεχνικά και φυλετικά θέματα, τους δημιουργούν αρκετά εμπόδια στην πορεία. Ο Earn είναι  πολύ έξυπνος και παρατηρητικός, αλλά είναι και χαμένος στις αυταπάτες του. Στην προσπάθειά του να βρει την κλίση και την ταυτότητά του, έχει εξαντλήσει την υπομονή της οικογένειάς του. Πιστεύει ότι η ξαφνική διασημότητα του Alfred μέσω του YouTube μπορεί να είναι η ευκαιρία που θα τους αλλάξει τη ζωή, αν καταφέρει να ελέγξει την παρορμητική συμπεριφορά του ξαδέρφου του και να συνηθίσει τον αλλόκοτο κολλητό του, Darius (Lakeith Stanfield). Η σειρά «Atlanta» θα προβάλλεται σε διπλά επεισόδια κάθε Δευτέρα.


ONCE UPON A TIME 6
H μαγεία των παραμυθιών επιστρέφει μαζί με τους αγαπημένους μας χαρακτήρες!
Πρεμιέρα στο FOX life - ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00
Fox Play On Demand
Αυτή είναι η Χώρα των Παραμυθιών, γεμάτη μαγεία, τέρατα και όλους τους γνωστούς χαρακτήρες από τα παραμύθια με τα οποία μεγαλώσαμε. Πρόκειται για μια αληθινή πόλη με αληθινούς ανθρώπους, αλλά αντίθετα με το «έζησαν αυτοί καλά…», οι ιστορίες εδώ συνεχίζονται διαφορετικά, καθώς η Evil Queen έχει ρίξει πάνω τους μια σκοτεινή κατάρα. Στο Storybrooke, μια ήσυχη, μικρή πόλη της Νέας Αγγλίας, οι άνθρωποι ζουν τη ζωή τους χωρίς να γνωρίζουν ποιοι είναι πραγματικά. Δεν έχουν πραγματικές, αλλά «μαγικές» αναμνήσεις καθώς η κατάρα της Βασίλισσας, τους έχει παγιδεύσει κάτω από τον έλεγχό της. Στον 6ο κύκλο, καθώς οι ήρωές μας προσπαθούν να σταματήσουν τον Mr. Hyde (Sam Witwer), η Emma (Jennifer Morrison) εμφανίζει μια μυστηριώδη παρενέργεια και το Storybrooke μετατρέπεται σε καταφύγιο για τους κατοίκους από τη Γη των Ανείπωτων Ιστοριών. Η Regina (Lana Parrilla) και η Zelena (Rebecca Mader) αποδέχονται την πρόσφατη αποκάλυψη ότι είναι αδελφές και αποφασίζουν να συγκατοικήσουν, ενώ ο Rumple (Robert Carlyle) προσπαθεί να ελευθερώσει την Belle (Emilie de Ravin) από την κατάρα του ύπνου. Σε μια αναδρομή στο παρελθόν, ο Jafar (Oded Fehr) τα βάζει με τον θλιμμένο Aladdin (Deniz Akdeniz) στο Agrabah ενώ αποκαλύπτεται το μυστικό σχετικά με τους Σωτήρες.



MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D. GHOST RIDER
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50
Fox Play On Demand
 Με τους Hydra να έχουν πλέον καταστραφεί, οι πράκτορες της ομάδας S.H.I.E.L.D. έχουν γίνει ξανά νόμιμοι και δε χρειάζεται να δρουν μυστικά. Αφού ο κόσμος υποθέτει ότι ο Coulson (Clark Gregg) έχει πεθάνει, η οργάνωση είχε ανάγκη από ένα νέο αρχηγό. Ο Coulson βρίσκεται και πάλι στον ρόλο του πράκτορα και συνεργάζεται με τον Mack (Henry Simmons) για να εντοπίσουν τους Inhumans και να βρουν τα ίχνη της Daisy (Chloe Bennet) που αποστάτησε επιχειρώντας να εξιλεωθεί για τις αμαρτίες του παρελθόντος. Στο μεταξύ, η πράκτορας May (Ming-Na Wen) έχει αναλάβει την εκπαίδευση ειδικών ομάδων επίθεσης και οι Fitz (Iain De Caestecker) και Simmons (Elizabeth Henstridge) έχουν προχωρήσει τη σχέση τους. Όμως, με την προαγωγή της Simmons ως Ειδική Σύμβουλος του Διευθυντή Επιστήμης και Τεχνολογίας, ο Fitz, καθώς και τα μέλη της παλιάς της ομάδας, δυσκολεύονται να την εμπιστευτούν αφού τώρα είναι το δεξί χέρι του Διευθυντή.









BONES 7
Πρεμιέρα στο FOX life - Πέμπτη 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00
Το «Bones» έχει βασιστεί στην πραγματική ιστορία της ανθρωπολόγου, ιατροδικαστή και μυθιστοριογράφου Kathy Reichs. Στο τελευταίο επεισόδιο του προηγούμενου κύκλου, η Brennan (Emily Deschanel) άφησε έκπληκτο τον Booth (David Boreanaz) με την αποκάλυψη ότι είναι έγκυος. Στο νέο κύκλο βλέπουμε το ζευγάρι να βιώνει την προχωρημένη εγκυμοσύνη της Brennan. Οι δυο τους εξακολουθούν να βλέπουν τον κόσμο με εντελώς διαφορετικό τρόπο και δίνουν μάχη για τα θέματα που σχετίζονται με τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν μια σειρά από περίπλοκα εγκλήματα. Ο νέος κύκλος φέρνει μαζί του πολλά περισσότερα από το μωρό που περιμένουν:  η ομάδα θα πρέπει να αγωνιστεί ενάντια σε έναν αδίστακτο γνώστη της τεχνολογίας, ο οποίος χρησιμοποιεί τις ικανότητές του για να προκαλέσει τον Booth, την Brennan και τους επιστήμονες να εξιχνιάσουν μία σειρά από φόνους που σχεδιάστηκαν για να τους ντροπιάσουν. Η σειρά προβάλλεται με διπλά επεισόδια κάθε Πέμπτη στο FOX Life.


SUITS 5
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:00        
Η πετυχημένη σειρά νομικού δράματος συνεχίζεται με τον 5ο κύκλο επεισοδίων καθημερινά στο FOX. Η εταιρεία Pearson Specter Litt έχει δώσει με επιτυχία ένα σκληρό αγώνα, όμως αυτό έχει μεγάλο αντίκτυπο στους ανθρώπους της. H Donna (Sarah Rafferty) έχει αφήσει τον Harvey Specter (Gabriel Macht) μετά από μια δεκαετία στενής συνεργασίας και τώρα δουλεύει με τον – για χρόνια – αντίπαλο του, Louis (Rick Hoffman). Όσο κι αν ο Harvey προσποιείται ότι όλα είναι φυσιολογικά, του είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί. Από την άλλη, η Jessica Pearson (Gina Torres) προσαρμόζεται στη νέα της ζωή ως single, ενώ ο Mike (Patrick J. Adams) και η Rachel (Meghan Markle) γιορτάζουν τα νέα δεδομένα στη σχέση τους, μετά την πρόταση γάμου.








JAMIE'S CRACKING CHRISTMAS
Πρεμιέρα στο FOX life - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 21:50
Fox Play On Demand
Δεν είναι μόνο η μέρα των Χριστουγέννων, γιορτή, αλλά και όλες οι υπέροχες μέρες πριν και μετά με πλούσια γεύματα, εορταστική ατμόσφαιρα και όμορφες συναντήσεις με φίλους και συγγενείς. Έχει έρθει η ώρα να απολαύσουμε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες συνταγές της χρονιάς. Σε αυτό το γεμάτο γεύσεις, χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα, ο Jamie Oliver μας δείχνει πώς να δημιουργήσουμε μια σειρά από επικά πιάτα με γλυκές και αλμυρές γεύσεις, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να βρίσκονται στο επίκεντρο όλων των υπέροχων, αξέχαστων γιορτινών ημερών, συμπεριλαμβανομένης της μέρας των Χριστουγέννων.