"Nova Highlights: 30 Απριλίου - 09 Μαΐου"…

Νέα Ενημέρωση 25/04:
«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή». Η δράση πρωταγωνιστεί αποκλειστικά στη Nova!
«MTV Movie + TV Awards» ζωντανά στο MTV...
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 30 Απριλίου - 09 Μαΐου"…

Κυριακή 30 Απριλίου Novasports3HD στις 21:15
«Basketball Champions League Final Four Τελικός» (Ζ)
Με τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ολοκληρώνεται το νεοσύστατο Basketball Champions League. Το Final Four διοργανώνεται στην Τενερίφη και συμμετέχουν εκτός από την οικοδέσποινα, η Βενέτσια, η Μονακό και η Μπάνβιτ.

Κυριακή 30 Απριλίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ ΤΑΡΖΑΝ» (Πρεμιέρα)
Ζώντας χρόνια στο Λονδίνο με την αγαπημένη του Τζέιν, ο Ταρζάν αναγκάζεται να επιστρέψει στη ζούγκλα για μία κυβερνητική αποστολή κι έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο θανάσιμο εχθρό του... (Περιπέτεια, Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Σάμιουελ Τζάκσον)
«Ο Θρύλος του Ταρζάν»: Η αναβίωση του συναρπαστικού μύθου αποκλειστικά στη Nova!
Η επική περιπέτεια «Ο Θρύλος του Ταρζάν» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά Τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 22:00Η ταινία του Ντέιβιντ Γέιτςσκηνοθέτη των τελευταίων τεσσάρων ταινιών «Χάρι Πότερ» με τους  Αλεξάντερ Σκάρσγκορντ, Σάμιουελ Τζάκσον, Μάργκο Ρόμπι και Κρίστοφ Βαλτς στο πρωταγωνιστικό καστ, προβάλλει έναν σκοτεινό πόλεμο συμφερόντων στο περιθώριο μιας επικής περιπέτειας με πρωταγωνιστή τον ήρωα των παιδικών μας χρόνων. Ζώντας χρόνια στο Λονδίνο με την αγαπημένη του Τζέιν, ο Ταρζάν αναγκάζεται να επιστρέψει στη ζούγκλα για μία κυβερνητική αποστολή, όπου έρχεται αντιμέτωπος με τον πιο θανάσιμο εχθρό του. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Δευτέρα 01 Μαΐου Novasports2HD στις 19:00
«Volley League Πάμε Στοίχημα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ» (Ζ)
Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Volley League μεταφέρεται στου Ρέντη όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στον τρίτο αγώνα. Εάν χρειαστεί και τέταρτο ματς, τότε αυτό θα γίνει την Πέμπτη 4 Μαϊου στη Θεσσαλονίκη.


Δευτέρα  01 Μαΐου Novacinema1HD στις 20:00
«ΧΑΪΝΤΙ» (Πρεμιέρα)
Η Χάιντι ζει μια ξένοιαστη ζωή με τον παππού της στις Αλπεις, μέχρι που η θεία της την πηγαίνει στην πόλη για να μεγαλώσει στο σπίτι μιας πλούσιας οικογένειας. Η νοσταλγία, όμως, είναι αφόρητη... (Οικογενειακή ταινία, Μπρούνο Γκαντζ, Ανούκ Στέφεν)

Δευτέρα  01 Μαΐου National Geographic στις 22:40
«Explorer 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Explorer» επιστρέφει με νέο ύφος, ως ένα εβδομαδιαίο «υβρίδιο» μαγκαζίνο και talk show, το οποίο εξετάζει, εμπνέει και οδηγεί τη συζήτηση σε επίκαιρα γεγονότα και θέματα που έχουν ιδιαίτερη σημασία για ολόκληρο τον πλανήτη. Την εκπομπή, η οποία γυρίζεται σε στούντιο μπροστά σε κοινό, παρουσιάζει ο διάσημος από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο Βρετανός Ρίτσαρντ Μπέικον.

Τρίτη 02 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ» (Πρεμιέρα)
Επιτυχημένος επαγγελματικά και προσωπικά, ο Μάικ έχει ό,τι ονειρευόταν. Η τεχνολογία, όμως, που κατακλύζει τη ζωή του γίνεται όπλο στα χέρια ενός πρώην συνεργάτη που θέλει να τον εκδικηθεί. (Θρίλερ, Πιρς Μπρόσναν, Τζέιμς Φρέσβιλ)

Τετάρτη 03 Μαΐου Nat Geo Wild HD στις 19:00
«Animal fight club 4.5» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Το «Animal Fight Club» επιστρέφει με έναν καινούργιο κύκλο γεμάτο συναρπαστικές περιπέτειες και άγριες μάχες για επιβίωση στο ζωικό βασίλειο. Δείτε σκληρές αναμετρήσεις ανάμεσα σε διαφορετικά είδη από όλο τον πλανήτη, τα οποία ζουν σε έναν συνεχή φονικό ανταγωνισμό. Παρακολουθήστε συναρπαστικές σκηνές και αποκλειστικά πλάνα από άτομα που είδαν από κοντά τις μάχες στην άγρια φύση, καθώς και λεπτομερή αναπαράσταση μέσω animation από υπολογιστή.

Πέμπτη 04 Μαΐου Novasports1HD στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Play Off» (Z)
Με τους δεύτερους αγώνες της Β’ φάση των play offs συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Basket League. Οι ομάδες που θα προκριθούν (2 νίκες) θα σχηματίσουν την τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Πέμπτη 04 Μαΐου Novasports3HD στις 19:00
«Volley League Πάμε Στοίχημα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός» (Ζ)
Η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Volley League μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον τέταρτο αγώνα. Εάν χρειαστεί και πέμπτο ματς, τότε αυτό θα γίνει την Κυριακή 7 Μαϊου στου Ρέντη.


Πέμπτη 04 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«YOUR SON'S KILLER» (Πρεμιέρα)
Ένας άνδρας ζει τον απόλυτο εφιάλτη όταν ο γιος του απάγεται και δολοφονείται. Κι ενώ η αστυνομία κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ο εντοπισμός του δράστη γίνεται προσωπική υπόθεση με υψηλό τίμημα...  (Αληθινή ιστορία, Τομπίας Μορέτι, Ινκα Φρίντριχ)

Παρασκευή 05 Μαΐου Novasports2HD στις 21:45
«Γαλλικό πρωτάθλημα 36η Αγωνιστική» (Ζ)
Τρεις στροφές πριν από το τέλος, η κούρσα για τον τίτλο στο γαλλικό πρωτάθλημα κόβει την ανάσα. Παρακολουθήστε ακόμη ένα σημαντικό ματς για την 36η αγωνιστική.


Σάββατο 06 Μαΐου Novacinema1HD στις 22:00
«ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ» (Πρεμιέρα)
Η Σόνια κι ο Φρανκ ταξιδεύουν για διακοπές στη Βραζιλία μαζί με την παρέα τους. Κι ενώ έχουν πειστεί ότι έχουν βρει τον παράδεισο επί της γης, μια εκδρομή τους θα καταλήξει σε σωστό εφιάλτη! (Κωμωδία,Κριστιάν Κλαβιέ, Φιλίπ Λασό)



Κυριακή 07 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΗΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ: ΝΕΑ ΑΠΕΙΛΗ»(Πρεμιέρα)
20 χρόνια μετά την επίθεση των εξωγήινων στη Γη, ο πλανήτης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τους ίδιους εισβολείς σε μια άνευ προηγουμένου αναμέτρηση. Η ανθρωπότητα κρέμεται από μια κλωστή... (Ταινία δράσης - επ. φαντασίας, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ).

«Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή». Η δράση πρωταγωνιστεί  αποκλειστικά στη Nova!
Η ταινία δράσης και επιστημονικής φαντασίας «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε  Ά Τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 22:00. Ο σκηνοθέτης Ρόλαντ Έμεριχ, πατέρας των κινηματογραφικών ταινιών καταστροφής και δημιουργός της πρώτης ταινίας «Ημέρα Ανεξαρτησίας», που έσπασε τα ταμεία το 1996, ανοίγει με επιτυχία το επόμενο επικό κεφάλαιο της ιστορίας με τη δεύτερη ταινία «Ημέρα Ανεξαρτησίας: Νέα Απειλή». Με όχημα τα εξαιρετικά οπτικά εφέ η ταινία με πρωταγωνιστές τους Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Μπιλ Πούλμαν και Σίλα Γουόρντ, ξεχωρίζει για την αιφνιδιαστική πλοκή και την επιβλητική δράση της. Είκοσι χρόνια μετά την επίθεση των εξωγήινων στη Γη, ο πλανήτης έρχεται ξανά αντιμέτωπος με τους ίδιους εισβολείς σε μια άνευ προηγουμένου αναμέτρηση. Η ανθρωπότητα κρέμεται από μια κλωστή. Ωστόσο, η ευφυΐα μερικών γενναίων ανδρών και γυναικών μπορεί να σώσει τον κόσμο από τον απόλυτο αφανισμό. Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Κυριακή 07 Μαΐου MTV στις 03:00
«MTV Movie + TV Awards» (Ζ)
Είκοσι πέντε χρόνια μετά την πρώτη διοργάνωσή των κινηματογραφικών βραβείων  του MTV, το κανάλι φέτος τιμά για πρώτη φορά όχι μόνο τις μεγάλες στιγμές του κινηματογράφου αλλά και τις κορυφαίες τηλεοπτικές επιτυχίες της χρονιάς. Έτσι, την Κυριακή 8 Μαΐου στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα, μείνετε συντονισμένοι στο MTV και παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από το  Shrine Auditorium την απονομή των βραβείων MTV Movie & TV Awards 2017. Ετοιμαστείτε για μια εκρηκτική βραδιά, με διάσημες παρουσίες, εκπληκτικές εμφανίσεις πάνω στη σκηνή και -όπως πάντα- πολλά απρόοπτα! Οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Άνταμ Ντιβάιν.


Τρίτη 09 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«CAPTAIN FANTASTIC»(Πρεμιέρα)
Ένα ζευγάρι μεγαλώνει τα παιδιά του στο δάσος, μακριά από τον σύγχρονο κόσμο. Οταν, όμως, η οικογένεια αναγκάζεται να βγει στον πολιτισμό, ο πατέρας αναθεωρεί τις αντισυμβατικές απόψεις του... (Κομεντί, Βίγκο Μόρτενσεν, Φρανκ Λαντζέλα).