Ο «τελικός» Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές και οι αγώνες ΠΑΟΚ – Άρης, Ρέθυμνο Cretan Kings – ΑΕΚ είναι στη Nova!

Δείτε ζωντανά και αποκλειστικά τη «μάχη» των «ερυθρόλευκων» για την πρόκριση στο F4 της EuroLeague και τις δεύτερες αναμετρήσεις για τα play offs της Stoiximan.gr Basket League
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το τριήμερο Τρίτη 2 Μαΐου – Πέμπτη 4 Μαΐου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά, τον 5ο και τελευταίο αγώνα Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές για τα play offs της Euroleague, καθώς και τους δεύτερους αγώνες της σειράς των αναμετρήσεων ΠΑΟΚ – Άρης και Ρέθυμνο Cretan Kings - ΑΕΚ για τη β’ φάση των play offs της Stoiximan.gr Basket League. Οι αναμετρήσεις θα προβληθούν και από την υπηρεσία NovaGO.
Η αρχή γίνεται σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου με τον «τελικό» Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές που θα κρίνει ποια ομάδα θα προκριθεί στο Final Four της Κωνσταντινούπολης. Από τις 20:00 οι φίλοι του μπάσκετ θα μπουν στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την εκπομπή «Super Euroleague» στο Novasports2HD, που θα βγει εξ ολοκλήρου από το ΣΕΦ με τους Γιώργο Συρίγο, Δώρα Παντέλη και τον κόουτς Βασίλη Φραγκιά, με εκλεκτούς καλεσμένους και όλα τα τελευταία νέα των δύο ομάδων. Στις 21:00 θα ακολουθήσει επίσης στο Novasports2HD και ηχητικά στο Novasports.gr, μετάδοση του αγώνα Ολυμπιακός – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου, σχόλιο του Δημήτρη Καρύδα και ρεπορτάζ των Νικήτα Αυγουλή και Χρήστου Καούρη. Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης θα συνεχιστεί στο Novasports2HD, η εκπομπή «Super Euroleague» από το ΣΕΦ με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών. 
H συνέχεια στις μεταδόσεις μπάσκετ είναι με τα play offs της Stoiximan.gr Basket League. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 3 Μαΐου στις 19:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης που θα μεταδοθεί από το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή από την «PAOK Sports Arena» θα είναι ο Γιάννης Πάγκος, στο σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος και στο ρεπορτάζ οι Κωστής Μπότσαρης και Ευγένιος Δαδαλιάρας.
Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 4 Μαΐου στις 17:00 με τη δεύτερη αναμέτρηση Ρέθυμνο Cretan KingsAEK που θα καλυφθεί από το Novasports1HD και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Γιαννίκος Δούσκας και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Τζανετάκης.