Nickelodeon Highlights Ιουνίου...

Νέα Ενημέρωση 20/05:
Nickelodeon Highlights... με ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούνιο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
...
Nickelodeon Highlights... ...
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights...
Τα σημαντικότερα ψυχαγωγικά Highlights Ιουνίου... έρχονται μέσω του Ελληνικού Nickelodeon...
...
TOON MARTY ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ
πρεμιερα δευτερα 19 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 16:30
δευτερα- παρασκευη στις 16:30



Στη μέση του Toonville, όπου ζουν όλοι ήρωες κινουμένων σχεδίων, βρίσκεται το Toonmart, το στέκι όλων των «ηρώων»! Ο Marty δουλεύει στο Toonmart, που του αρέσει να νομίζει πως ονομάστηκε έτσι εξαιτίας του. Όχι!
Ακόμη και αν μερικοί άνθρωποι τον αποκαλούν Toonmart Marty!
Ως εργαζόμενος εκεί ο Marty πιστεύει ότι η δουλειά του είναι να χώνει τη μύτη του στις δουλειές των άλλων ... Δεν υπάρχει δουλειά που να του αρέσει καλύτερα από την δουλειά κάποιου άλλου. Όλα για τον Marty είναι μια περιπέτεια που πρωταγωνιστεί αυτός. Επηρεασμένος από τους ήρωες που συναναστρέφεται καθημερινά βλέπει παντού σκηνές δράσης με μονοπάτια καπνού ή σκηνές κυνηγιού.
Καταφέρνει να φτιάχνει μια περιπέτεια με τα πάντα και όλους μέσα από την πόλη του!







Μπάνσεν το Τέρας /bunsen is a beast nea σειρα
πρεμιερα δευτερα  19 ιουνιου στις 22:00
δευτερα- παρασκευη στις 22:00
Από τους δημιουργούς των «Δυο Φανταστικοί Γονείς» ,”DannyPhantom” και "T.U.F.F. Puppy"  έρχεται μια ολοκαίνουρια σειρά, «Μπάνσεν το Τέρας» !Ο Μπάνσεν θα είναι το πρώτο τερατάκι που μπαίνει σε ένα σχολείο ανθρώπων!. Μαζί με τον κολλητό του τον Μίκι που είναι άνθρωπος  εξερευνούν την χαρά και την περιπέτεια μέσα στην πόλη του Μακλεντανκ. Όποιο  και αν είναι το εμπόδιο, η φιλία τους στο τέλος θα θριαμβεύει!