Tα κορυφαία τουρνουά τένις Grand Slam στη Nova!

Δείτε live μέσω του Eurosport από 22/5-11/6 το Roland Garros και ακολουθεί το Wimbledon αποκλειστικά στα Novasports από 3-16/7 – Ενδιάμεσα θα μεταδοθεί και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα τένις (24-25/6)
Τα κορυφαία τουρνουά τένις στον κόσμο είναι στη Nova! Οι συνδρομητές της Nova, μέσω των καναλιών Novasports και του Eurosport, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το επόμενο διάστημα και τα υπόλοιπα τρία φημισμένα τουρνουά του Grand Slam που καθηλώνουν χιλιάδες φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, μετά το Australian Open, το οποίο πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο, οι φίλοι του τένις θα απολαύσουν στη συνέχεια, μέσω του Eurosport, το γαλλικό τουρνουά Roland Garros, το οποίο θα διεξαχθεί από τη Δευτέρα 22 Μαΐου έως την Κυριακή 11 Ιουνίου με τη συμμετοχή των κορυφαίων τενιστών και τενιστριών στην παγκόσμια κατάταξη.
Οι Andy Murray, Novak Djokovic, Stan Wawrinka, Roger Federer, Rafael Nadal, Milos Raonic στους Άνδρες και οι Serena Williams, Angelique Kerber, Karolina Pliskova, Garbiñe Muguruza, Dominika Cibulkova στις Γυναίκες υπόσχονται ανεπανάληπτες «μονομαχίες» στα κορτ του Roland Garros. Οι λάτρεις του τένις θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν από τις 22/5-11/6 περισσότερες από 20 ώρες καθημερινών ζωντανών μεταδόσεων, καθώς επίσης και την καθιερωμένη εκπομπή Game, Set & Mats με την ανάλυση των αγώνων στο τέλος της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας.
Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων των τελικών του Roland Garros στη Nova μέσω του Eurosport έχει ως εξής:
·         08/6 στις 13:00 Τελικός μικτού διπλού Eurosport1/Eurosport1HD
·         10/6 στις 16:00 Τελικός γυναικών Eurosport1/Eurosport1HD
·         10/6 στις 18:00 Τελικός διπλού ανδρών Eurosport1/Eurosport1HD
·         11/6 στις 13:00 Τελικός διπλού γυναικών Eurosport2
·         11/6 στις 16:00 Τελικός ανδρών Eurosport1/Eurosport1HD

Επόμενη στάση θα είναι το περίφημο βρετανικό τουρνουά Wimbledon, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 3-16 Ιουλίου και θα μεταδοθεί ζωντανά και αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports. Να σημειωθεί ότι το φημισμένο τουρνουά, Wimbledon θα προβάλλεται αποκλειστικά από τα κανάλια της Nova και για επόμενα 3 χρόνια. Τα Grand Slam για το 2017 ολοκληρώνεται με το αμερικανικό τουρνουά US Open, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Αυγούστου έως 10 Σεπτεμβρίου και θα το παρακολουθήσουν οι συνδρομητές της Nova μέσω του Eurosport.

Αξίζει να τονιστεί, ότι οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και τα εγχώρια αστέρια του τένις, καθώς το διήμερο Σάββατο 24 Ιουνίου – Κυριακή 25 Ιουνίου θα παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τους τελικούς Ανδρών και Γυναικών για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ο.Α. Αθηνών.