"Nova Highlights: 28 Μαΐου - 06 Ιουνίου"...

Νέα Ενημέρωση 23/05:
«Σκυλιά του Πολέμου»: Μία αληθινή ιστορία εκατομμυρίων δολαρίων αποκλειστικά στη Nova!
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
«Σκυλιά του Πολέμου»: Μία αληθινή ιστορία εκατομμυρίων δολαρίων αποκλειστικά στη Nova!
Η τολμηρή και διασκεδαστική ταινία «Σκυλιά του Πολέμου» κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 4 Ιουνίου, στις 22:00

Η ταινία του σκηνοθέτη Τοντ Φίλιπς της τριλογίας «The Hangover» είναι βασισμένη σε μία αληθινή ιστορία απάτης εκατομμυρίων πίσω στην εποχή του πολέμου στο Ιράκ. Δύο φίλοι συμμετέχουν σε διαγωνισμούς προμηθειών του αμερικανικού στρατού μέχρι που μια συμφωνία αξίας 300.000.000 δολαρίων τους φέρνει αντιμέτωπους με σκοτεινούς ανθρώπους κι αναρίθμητα προβλήματα. Στο πρωταγωνιστικό κάστ συναντάμε τους Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ, Μπράντλεϊ Κούπερ και Ανα ντε Αρμας. 

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται μέσω των υπηρεσιών NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


"Nova Highlights: 28 Μαΐου - 06 Ιουνίου"…

...
Κυριακή 28 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΤΙΛΗΣ» (Πρεμιέρα)
Ενας μικροαπατεώνας κι ένας πράκτορας της CIA αναγκάζονται να συνεργαστούν για να αποκαλύψουν μια συνωμοσία και να φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης έναν κοινό αλλά υπεράνω πάσης υποψίας εχθρό... (Ταινία δράσης, Ιντρις Ελμπα, Ρίτσαρντ Μάντεν).

Κυριακή 28 Μαΐου Discovery Channel στις 23:00
«Ο θησαυρός του Κούπερ» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Τη δεκαετία του ’60, οι «Πρώτοι 7» αστροναύτες ήταν ριψοκίνδυνοι ροκ σταρ. Με εμφάνιση κινηματογραφικού αστέρα και αγάπη για τα σπορ αυτοκίνητα, ο Γκόρντον Κούπερ ήταν ο νεότερος και πιο λαμπερός της παρέας. Ως πρωτοπόρος στην εξερεύνηση του διαστήματος, κατέχει μέχρι σήμερα το ρεκόρ της μεγαλύτερης μοναχικής διαστημικής πτήσης στην ιστορία των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια μίας σημαντικής αποστολής κι ενώ ο Γκόρντον ισχυριζόταν ότι αναζητά πυρηνικά σε όλο τον κόσμο, ανακάλυψε κάτι άλλο: ναυάγια. Χάρη σε σκληρό και απόρρητο έργο δεκαετιών και σε πληροφορίες που αντλούσε κατά τις τροχιακές του πτήσεις, ο Γκόρντον δημιούργησε έναν χάρτη θησαυρών που πίστευε ότι μπορεί να οδηγήσει στη ανακάλυψη τεράστιου πλούτου και τον οποίο μοιράστηκε με τον καλό του φίλο Ντάρελ Μίκλος. Η σειρά αυτή ακολουθεί τον Ντάρελ στην προσπάθειά του να ανακαλύψει την αλήθεια για τον αμύθητο θησαυρό και να εκπληρώσει το όνειρο του φίλου του.

Δευτέρα 29 Μαΐου Novasports1HD στις 21:00
«Ώρα των Πρωταθλητών» (Ζ)
Παρακολουθήστε στο ωριαίο αθλητικό δελτίο της NOVA όλες τις εξελίξεις από την εγχώρια και ξένη δραστηριότητα.

Τρίτη  30 Μαΐου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΑΓΝΩΣΤΟΙ» (Πρεμιέρα)
Κατά τη διάρκεια του πάρτι των γενεθλίων του, ο Τομ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μια παλιά φίλη που είχε χάσει για χρόνια. Εκείνη όμως συστήνεται με διαφορετικό όνομα και φέρεται σαν μην τον γνωρίζει... (Ταινία μυστηρίου, Ρέιτσελ Βάις, Μάικλ Σάνον).


Τετάρτη 31 Μαΐου Novasports2HD  στις 20:30
«Super League Play Off Πανιώνιος-ΑΕΚ» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 6η και τελευταία αγωνιστική    των play off της Super League.







Τετάρτη 31 Μαΐου FOX Life στις 23:10
«Girls 6» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Με δημιουργό και πρωταγωνίστρια τη Λίνα Ντάναμ, το «Girls» είναι μια κωμική, δραματική σειρά που εξιστορεί τις ποικίλες ταπεινώσεις και τους σπάνιους θριάμβους μιας ομάδας κοριτσιών που διανύουν την τρίτη δεκαετία της ζωής τους. Απολαμβάνοντας τη νέα της επιτυχία ως συγγραφέας μετά τη συμμετοχή της στο «The Moth», η Χάνα αναλαμβάνει μια εργασία που θα μπορούσε να της αλλάξει τη ζωή. Έχοντας πάρει διαζύγιο από τον Ντέζι, η Μάρνι θέλει να παραμείνει ανεξάρτητη, αλλά ο εγωκεντρισμός της μπορεί να υπονομεύσει μια εκκολαπτόμενη σχέση με τον Ρέι. Το καινούριο ζευγάρι της σειράς, η Τζέσα και ο Άνταμ, ξεκινούν ένα δημιουργικό project που θα μπορούσε να καταλήξει σε πηγή διαφωνίας. Η Σοσάνα ξεδιπλώνει το ταλέντο της σε μια εταιρεία marketing, αλλά συνειδητοποιεί ότι ίσως οι φιλίες της να την κρατούν πίσω. Στον τελευταίο κύκλο της βραβευμένης με Emmy κωμικής σειράς, οι τέσσερις φίλες επιχειρούν να έρθουν πιο κοντά στο να γίνουν οι γυναίκες που πάντα ονειρεύονταν - ακόμα και αν η ίδια η ζωή, κάποιες φορές, στέκεται εμπόδιο.

Τετάρτη 31 Μαΐου Novasports1HD στις 20:30
«Super League Play Off ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ)
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για την 6η και τελευταία αγωνιστική των play off της Super League.

Πέμπτη 01 Ιουνίου Novasports2HD στις 19:00
«STOIXIMAN.GR Basket League Play Off» (Z)
Με τη σειρά των τελικών συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Basket League.


Πέμπτη 1 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«3 ΚΑΡΔΙΕΣ» (Πρεμιέρα)
Η Σιλβί κι ο Μαρκ γνωρίζονται τυχαία κι ερωτεύονται κεραυνοβόλα. Οταν συναντιούνται ξανά, η τύχη τούς παίζει ένα περίεργο παιχνίδι κι εκείνοι έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους... (Κοινωνική ταινία, Σαρλότ Γκενσμπούρ, Κατρίν Ντενέβ) 


Παρασκευή 02 Ιουνίου Eurosport1 & Eurosport1HD στις 12:00
«Τουρνουά Γκραν Σλαμ Γαλλικό Όπεν»
H κορύφωση του Roland Garros, του δεύτερου Grand Slam της σεζόν στο Παρίσι, έως το Σαββατοκύριακο των τελικών 10-11/06! Συνολικά το Eurosport θα προσφέρει στους τηλεθεατές περισσότερες από 20 ώρες καθημερινών ζωντανών μεταδόσεων, καθώς και την καθιερωμένη εκπομπή Game, Set & Mats με την ανάλυση των αγώνων στο τέλος της αγωνιστικής δράσης κάθε ημέρας.


Παρασκευή  2 Ιουνίου Novacinema2HD  στις 21:00
«Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΠΕΙΡΑΤΙΝΑ» (Πρεμιέρα)
Είναι καλοκαίρι και η χαριτωμένη Αλίς πρέπει να εκπαιδευτεί για να γίνει η τέλεια πριγκίπισσα. Εκείνη, όμως, θέλει να γίνει πειρατίνα κι έτσι μπλέκει σε μια μοναδική περιπέτεια! (Ταινία κινουμένων σχεδίων, Φωνές: Λόρα Μπέιλι, Γιούρι Λόενθαλ)














Σάββατο 03 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«SING STREET» (Πρεμιέρα)
Δουβλίνο, δεκαετία του ’80. Ενα 14χρονο αγόρι δημιουργεί ένα μουσικό συγκρότημα για να πλησιάσει το κορίτσι που του αρέσει. Μαζί, τελικά, θα ξεφύγουν από την ασφυκτική καθημερινότητά τους... (Ρομαντική κομεντί, Φέρντια Γουόλς-Πίλο, Τζακ Ρέινορ)














Κυριακή 4 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ» (Πρεμιέρα)
Δύο φίλοι συμμετέχουν σε διαγωνισμούς προμηθειών του αμερικανικού στρατού, μέχρι που μια συμφωνία αξίας 300.000.000 δολαρίων τούς φέρνει αντιμέτωπους με σκοτεινούς ανθρώπους κι αναρίθμητα προβλήματα. (Αληθινή ιστορία, Τζόνα Χιλ, Μάιλς Τέλερ).

Κυριακή 4 Ιουνίου National Geographic στις 21:55
«Breakthrough 2» (Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίων)
Όταν οι άνθρωποι βάζουν τη φαντασία τους να δουλέψει, όλα είναι δυνατά!
Ο κόσμος μας βρίσκεται μπροστά σε μια σειρά τεράστιων προκλήσεων και η σύγχρονη επιστήμη και η τεχνολογία μπορούν να τις αντιμετωπίσουν και να δώσουν λύσεις. Με στόχο να εμπνεύσει αλλά και να ψυχαγωγήσει το τηλεοπτικό κοινό, η σειρά εμβαθύνει σε κοινωνικά, ηθικά και οικονομικά ζητήματα, τα οποία προκύπτουν μέσα από διάφορες καινοτομίες που ενδέχεται να αλλάξουν τον κόσμο!

Τρίτη 06 Ιουνίου Novacinema1HD  στις 22:00
«ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΙΠΠΟΤΕΣ» (Πρεμιέρα)
Οταν ο βασιλιάς του εκτελείται από έναν τυραννικό ηγεμόνα, ο πιστός ιππότης Ράιντεν ορκίζεται εκδίκηση και καταστρώνει ένα σχέδιο για να τιμήσει τη μνήμη και να καθαρίσει το όνομα του αφέντη του. (Περιπέτεια, Κλάιβ Οουεν, Μόργκαν Φρίμαν).