FOX και Fox Life: Καλοκαιρινά Highlights και σε High Definition...

Καλοκαιρινά Highlights και σε High Definition..., μέσα από την οθόνη των δικτύων FOX και FOX Life, συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel*, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...
...
FALSE FLAG
Μια συγκλονιστική ιστορία κατασκοπείας βασισμένη σε αληθινά γεγονότα!
Πρεμιέρα στο FOX  - ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 21:50 - Fox Play On Demand
Το «False Flag» είναι μια ισραηλινή, δραματική σειρά θρίλερ, που συνδέεται έμμεσα με την ιστορία της δολοφονίας του Mahmoud al-Mabhouh, ενός σημαντικού αξιωματούχου και συνιδρυτή της στρατιωτικής πτέρυγας της ισλαμικής Παλαιστινιακής ομάδας Χαμάς, τον Ιανουάριο του 2010, στο Ντουμπάι. Σε αυτή τη δυνατή ιστορία, πέντε Ισραηλινοί πολίτες βρίσκονται μέσα σε μια νύχτα, μπλεγμένοι σε μια συγκλονιστική διεθνή υπόθεση κατασκοπείας, σε μια αδίστακτη επιχείρηση απαγωγής, μετά την εξαφάνιση του Υπουργού Άμυνας του Ιράν, κατά τη διάρκεια μιας μυστικής επίσκεψής του στη Μόσχα.
Οι αντιδράσεις τους είναι μάταιες. Η μυστικότητα της επιχείρησης φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους και τους παρασύρει σε μια θύελλα δημοσιότητας και καχυποψίας. Γίνονται σύντομα οι νέοι ήρωες του Ισραήλ, αλλά συγχρόνως και το επίκεντρο της περιέργειας, της κοροϊδίας και του θαυμασμού ενός ολόκληρου έθνους. Αν και πίστευαν ότι η υπόθεση θα εξασθενίσει, ανακαλύπτουν ότι αμφισβητούνται ακόμα και από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μήπως τελικά έχουν κάποια σχέση με την υπόθεση;

STITCHERS 2
Η ομάδα Stitchers σε νέες περιπέτειες!
Tune In στο FOX life - Νέος κύκλος ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ - 21:00 - Fox Play On Demand
Μια ιδιαίτερα έξυπνη και επίμονη, νεαρή γυναίκα, η Kirsten Clark (Emma Ishta) έχει έφεση στην τεχνολογία, αλλά δεν περίμενε ποτέ ότι θα έφτανε στο σημείο να «χακάρει» το μυαλό ανθρώπων που μόλις απεβίωσαν. Μετά την πρόσληψή της από μια κυβερνητική υπηρεσία, με σκοπό να εισχωρεί στις μνήμες των νεκρών, η Kirsten αποτελεί την τέλεια υποψήφια για τη διερεύνηση φόνων και την αποκρυπτογράφηση μυστηρίων, που διαφορετικά θα είχαν θαφτεί βαθιά στη γη.
Δίπλα στην Kirsten εργάζεται ο Cameron (Kyle Harris), ένας ευφυής επιστήμονας του οποίου το πάθος για το συγκεκριμένο project φαίνεται ξεκάθαρα στη δουλειά του και ο Linus (Ritesh Rajan), ένας έμπειρος μηχανικός και τεχνικός επικοινωνιών. Αρχηγός της μυστικής υπηρεσίας είναι η Maggie (Salli Richardson-Whitfield), μια ικανή βετεράνος μυστικών αποστολών η οποία κρατά κρυφό τον πιο σημαντικό λόγο ύπαρξης του προγράμματος. Η συγκάτοικος της Kirsten, η Camille (Allison Scagliotti), μια ταλαντούχα απόφοιτος πληροφορικής, έχει επίσης προσληφθεί στην υπηρεσία, για να βοηθήσει την Kirsten στο νέο της ρόλο.

THE STRAIN 4
Πρεμιέρα στο FOX  - ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ - 22:40 - Fox Play On Demand
Ο 4ος και τελευταίος κύκλος του «The Strain»  ξεκινά και μας μεταφέρει εννέα μήνες μετά την έκρηξη στο φινάλε του 3ου κύκλου. Η παγκόσμια πυρηνική αποκάλυψη, απελευθέρωσε τους strigoi, δίνοντας τους την ευκαιρία να κυκλοφορούν κατά τη διάρκεια της μέρας. Αυτό οδήγησε στην εγκαθίδρυση του απόλυτου καθεστώτος του Master (Jack Kesy), ο οποίος, μαζί με τους ακόλουθούς του, βασίστηκαν στον φόβο του λαού και δημιούργησαν μια συμμαχία με την ονομασία «The Partnership». Τώρα, η πλειονότητα των ανθρώπων δουλεύουν για τους strigoi και λειτουργούν με μία μόνο σκέψη: ή θα συνεργαστούν ή θα πεθάνουν.          Ενώ ο κόσμος βρίσκεται σε σύγχυση και η ομάδα των ηρώων μας έχει διαλυθεί, ο καθένας τους θα πρέπει να ξεπεράσει τις προσωπικές του δυσκολίες και να νικήσει τον θάνατο, ώστε να εξαντλήσουν και την παραμικρή πιθανότητα αντίστασης. Στο μεταξύ, ο Master έχει την απόλυτη κυριαρχία, επεκτείνοντας τα σχέδιά του, για το τέλος του κόσμου, όπως τον ξέρουμε. Καθώς οι ήρωές μας αντιμετωπίζουν πλέον το ενδεχόμενο του αφανισμού, θα είναι τελικά εκείνοι που θα καταφέρουν να σώσουν την ανθρωπότητα;

PROJECT RUNWAY FASHION STARTUP
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - 21:50 - Fox Play On Demand
Στην πόλη της Νέας Υόρκης, επίδοξοι επιχειρηματίες από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς, μάχονται για την ευκαιρία να λάβουν χορηγίες από ένα πάνελ ειδικών επενδυτών, για να μπορέσουν να αναπτύξουν τις επιχειρήσεις τους. Οι τιτάνες της μόδας και της ομορφιάς που πρωταγωνιστούν στη νέα εκπομπή περιλαμβάνουν την Katia Beauchamp, συνιδρύτρια και Πρόεδρο της εταιρείας με προϊόντα ομορφιάς Birchbox, την Christine Hunsicker, ειδική σε ό,τι αφορά στην αγορά της τεχνολογίας και Πρόεδρο της εταιρείας ενοικίασης ρούχων για υπέρβαρα άτομα Gwynnie Bee, τη διάσημη σχεδιάστρια μόδας Rebecca Minkoff και τον Gary Wassner, μέντορα επιχειρήσεων στο πρόγραμμα του CFDA για εκκολαπτόμενους σχεδιαστές, Πρόεδρο της Hilldun Corporation και Πρόεδρο της Interluxe Holdings LLC. Ρισκάροντας τα χρήματά τους και ξοδεύοντας τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο, οι ειδικοί θα είναι αυστηροί κριτές των νεαρών επιχειρηματιών καθώς εκείνοι θα αναλύουν τις προτάσεις τους. Το «Fashion Startup» μπορεί να αποτελέσει την αφετηρία μιας νέας συνεργασίας για κάποιους ή το τέλος του ονείρου για κάποιους άλλους.


SUITS 6
Tune In στο FOX  - ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ - 21:50 - Fox Play On Demand
Η παγκόσμια επιτυχία «Suits» επέστρεψε με τον 6ο κύκλο και με γεγονότα που προκαλούν μεγάλη αναστάτωση. Καθώς ο Mike (Patrick J. Adams) αρχίζει να εκτίει τη διετή ποινή φυλάκισής του, για συνωμοσία σε διάπραξη απάτης, οι συνεργάτες του στην Pearson Specter Litt πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της καταδίκης του. O Harvey (Gabriel Macht), ο Louis (Rick Hoffman), η Jessica  (Gina Torres), η Donna (Sarah Rafferty) και η Rachel (Meghan Markle) αντιμετωπίζουν επικείμενες μηνύσεις από όλους τους πρώην πελάτες που είχε αναλάβει ο Mike, ενώ παράλληλα, οι εργαζόμενοι εγκαταλείπουν την εταιρεία. Ο Mike, πασχίζει να προσαρμοστεί στην αγριότητα της ζωής στη φυλακή, τηρώντας τους άγραφους κανόνες που επικρατούν εκεί, έτσι ώστε να παραμείνει ασφαλής και ο Harvey είναι αποφασισμένος να διορθώσει την κατάσταση και να σώσει την εταιρεία.

DEVIOUS MAIDS
Tune In στο FOX life - ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ - 21:00 - Fox Play On Demand
Το χάος και οι δολοφονίες στις επαύλεις του Beverly Hills συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στον 4ο και τελευταίο κύκλο του «Devious Maids», με την  Eva Longoria να πραγματοποιεί μία ξεχωριστή εμφάνιση. Σε αυτόν τον κύκλο, η Marisol (Ana Ortiz) καλείται να υποστηρίξει την Evelyn (Rebecca Wisocky) μετά από μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Στο μεταξύ, η θετική κι ευχάριστη διάθεση της Rosie (Dania Ramírez) δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες στη νέα της εργοδότρια, τη Genevieve (Susan Lucci) η οποία προσπαθεί να συνηθίσει το σπίτι χωρίς το ειλικρινές, βιτριολικό χιούμορ της Zoila (Judy Reyes). Η Carmen (Roselyn Sánchez) συνεχίζει να κυνηγά το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια, ώσπου την επισκέπτεται η ξαδέρφη της και προκαλεί αναστάτωση. Η Marisol ξεκινά μία νέα σχέση, που στην πορεία εξελίσσεται σ’ ένα πολύπλοκο ερωτικό τρίγωνο μετά την άφιξη του πρώην της.