Το blockbuster Warcraft: Η Σύγκρουση Δυο Κόσμων κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV

Για ακόμα μία εβδομάδα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν στη διάθεσή τους συναρπαστικό αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Στα αθλητικά, ξεχωρίζει μεταξύ άλλων το τουρνουά ποδοσφαίρου “Star Sixes” με την συμμετοχή πρώην ποδοσφαιριστών παγκοσμίου φήμης.Ρομπέρτο Κάρλος, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Στίβεν Τζέραρντ, Μάικλ Όουεν, Καρλες Πουγιόλ και πολλοί ακόμα επιστρέφουν και αναμένεται να μας θυμίσουν στιγμές από το παρελθόν. Το “Star Sixes” θα βρίσκεται σε εξέλιξη  13 – 16/7 και εμείς θα το παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά μέσα από το COSMOTE SPORT 2HD. Στο τουρνουά συμμετέχουν 12 εθνικές ομάδες που χωρίζονται σε 3 γκρουπ των τεσσάρων ομάδων. Οι 2 πρώτες από κάθε γκρουπ και οι 2 καλύτερες τρίτες θα πάρουν το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Στα μηχανοκίνητα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Formula 1 και το grand prix της Μ. Βρετανίας. Την Παρασκευή 14/7 συντονιζόμαστε στο COSMOTESPORT 5HD για τις πρώτες και δεύτερες ελεύθερες δοκιμές (στις 10.50 & 14.50 αντίστοιχα), το Σάββατο στις 11.50 για τις τρίτες και στις 14.50 για τις κατατακτήριες. Πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής, η εκπομπή “Grand Prix” στις 13.00, θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα και θα μας ενημερώσει για όλα τα νέα γύρω από τα MotoGP, WRC, NASCAR Cup Series και Formula E. Στις 14.45 μεταφερόμαστε ξανά στην πίστα του Σιλβερστόουν για τον 10ο αγώνα στο πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ στις 22.00 το θέαμα συνεχίζεται στο COSMOTE SPORT 8HD, που θα μας «μεταφέρει» στην Αμερική και τον αγώνα του NASCAR Cup Series.

Στο μπάσκετ, θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά το Σάββατο 15/7, στις 02:00 τον αγώνα Indiana Fever - Washington Mystics για την κανονική περίοδο του WNBA (COSMOTE SPORT 4HD).

Στα κινηματογραφικά κανάλια της COSMOTE TV, ταινίες και σειρές έρχονται αποκλειστικά για τους συνδρομητές σε Α’ τηλεοπτική προβολή.

Στο COSMOTECINEMA 4HD, έρχονται δύο νέες σειρές, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική. Την Τετάρτη 12/7, στις 23.00, παρακολουθούμε τη σειρά The Bold Type, η οποία επικεντρώνεται σε μια παρέα γυναικών που δουλεύουν σε ένα περιοδικό, μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα και ανησυχίες και προσπαθούν να ανέλθουν επαγγελματικά. Την επόμενη ημέρα, (Πέμπτη 13/7, 22.00) δεν χάνουμε την πρεμιέρα της sci-fiθρίλερ σειράς Salvation. Όταν ένας φοιτητής του ΜΙΤ και ένας δισεκατομμυριούχος μαθαίνουν ότι ένας τεράστιος αστεροειδής απέχει μόλις έξι μήνες πριν συγκρουστεί με τη Γη προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αποτρέψουν, χωρίς μάλιστα να γίνει γνωστό.

Στο COSMOTECINEMA 1HD, παρακολουθούμε σε Α’ Προβολή τη βραβευμένη με BAFTA και Χρυσό Φοίνικα δραματική ταινία, Εγώ, ο Ντάνιελ Μπλέικ (I, DanielBlake)του Κεν Λόουτς (Πέμπτη 13/7, 21.00, ζώνη RedCarpetPremieres), αλλά και την βραβευμένη στο φεστιβάλ του Sundance ταινία της Disney, Άνδρας Ελβετικός Σουγιάς (SwissArmyMan), για έναν νεαρό άνδρα (Πολ Ντέινο), ο οποίος νιώθει απελπισία απέναντι στη ζωή, μέχρι τη στιγμή που βρίσκει ένα μυστηριώδες πτώμα (Ντάνιελ Ράντκλιφ) και του συμπεριφέρεται σαν να είναι ζωντανό (Παρασκευή 14/7, 21.00). Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζουν ακόμα οι πρεμιέρες των ταινιών Χαμένοι στον Ήλιο (Lost InThe Sun) (Δευτέρα 17/7, 21.00, ζώνη Action) με τον Τζος Ντουχάμελ σε μια ταινία δράσης με αναφορά στην ταινία Παρίσι-Τέξας του Βιμ Βέντερς, αλλά και το blockbusterτης Universal Warcraft: Η Σύγκρουση δύο κόσμων (Κυριακή 16/7, 21.00, ζώνη Blockbuster) του Ντάνκαν Τζόουνς,  που αποτελεί την πιο επιτυχημένη μεταφορά βιντεοπαιχνιδιού στον κινηματογράφο.

Στο COSMOTECINEMA 2HD, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη ρομαντική κομεντί Ido, Ido, Ido (Τετάρτη 12/7, 22.00, ζώνη LadiesFirst) και το θρίλερ The Monster, με την Ζόι Καζάν, το Σάββατο 15/7, στις 22.00. Στο κανάλι, οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τη συνέχεια του αφιερώματος σε αγαπημένες ταινίες γουέστερν με δύο ταινίες back2back. Την Τρίτη 11/7, παρακολουθούμε στις 20.15, το Για μια Χούφτα Δολάρια (A Fistful of Dollars) του Σέρτζιο Λεόνε ,με τον Κλιντ Ίστγουντ, ενώ στις 22.00 δεν χάνουμε την ταινία των 4 OSCAR® Το Τρένο θα Σφυρίξει Τρεις Φορές (High Noon) με τον Γκάρι Κούπερ και την Γκρέις Κέλι.

Τέλος, μέσα από την υπηρεσία COSMOTECINEMA ON DEMAND, θα είναι διαθέσιμη μεταξύ άλλων η ταινία κινουμένων σχεδίων Αρχηγός Από Κούνια (The Boss Baby) (Δευτέρα 17/7).