Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα: Το κορυφαίο ντέρμπι του πλανήτη ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Η παρουσία των δυο κορυφαίων ποδοσφαιριστών του πλανήτη, Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίονελ Μέσι, στον ίδιο αγωνιστικό χώρο είναι από μόνος του ικανός λόγος για να στρέψει το ενδιαφέρον των φιλάθλων στα κανάλια COSMOTESPORT, αυτό το Σάββατο (23/12), στις 14.00. Η COSMOTE TV έχει ετοιμάσει πολλά για τους φίλους του ποδοσφαίρου που θα δουν ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD το Clásico ή αλλιώς τη μάχη των δυο πιο επιτυχημένων clubs του πλανήτη, στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της La Liga Santander. 

Από την Παρασκευή 22/12, στο COSMOTE SPORT 2HD που θα είναι ο προορισμός και για το ματς του Σαββάτου, θα προβληθούν παιχνίδια μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, στο “Μπερναμπέου”, από παλαιότερες αγωνιστικές περιόδους. Στις 17.30 θα προβληθεί αυτό της σεζόν 2013-14 (17.30) και ανά δυο ώρες θα αλλάζει η αγωνιστική περίοδος, με την περυσινή συνάντηση να αρχίζει στις 23.30. Ανήμερα του μεγάλου αγώνα, στις 06.30 θα δούμε στο COSMOTE SPORT 2HD το Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης, της σεζόν 2016-16, ενώ στις 11.00 θα προβληθεί η ταινία “La Liga Santander ElClásico”. 
Mια ώρα μετά, θα αρχίσει η εκπομπή “Στο ρυθμό των Ντέρμπι”, όπου θα γίνει η πρώτη σύνδεση με την Μαδρίτη. Εκεί θα βρίσκονται οι δυο απεσταλμένοι των καναλιών COSMOTESPORT, Τάσος Κολλίντζας και Στέφανος Αβραμίδης, που μεταφέρουν το ρεπορτάζ και όλες τις τελευταίες εξελίξεις, πριν τη σέντρα που θα δοθεί στις 14.00. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας (16.00), θα παρακολουθήσουμε αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών, στην κάμερα της COSMOTE TV. Η postgame εκπομπή “Στο Ρυθμό των Ντέρμπι” θα παρουσιάσει και ιδιαίτερες αναλύσεις, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, όπως και όσα σχόλια ξεχώρισαν από τους χρήστες των social media.

Από την Παρασκευή 22/12 έως και το βράδυ του Σαββάτου 23/12, τα κανάλια COSMOTESPORT θα είναι ο μοναδικός προορισμός, για τους φίλους της ασπρόμαυρης θεάς.