Το MTV γιορτάζει την επιστροφή του στην Ελεύθερη Τηλεόραση…

Το MTV γιορτάζει την επιστροφή του στην Ελεύθερη Τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα αυτό που απευθύνεται στις γερμανόφωνες χώρες μέσω της τροχιακής θέσης Astra 19.2E (καθώς τα θεματικά του κανάλια παραμένουν στη συνδρομητική τηλεόραση)… Η γιορτή ξεκινά από το πρωί στις 23 Δεκεμβρίου με τις μουσικές εκπομπές "MTV Breakfast Club (07.00), MTV Classics (10.00), MTV Rockzone (12.00) και MTV Likes(13.00)". Αλλά και στη βραδινή ζώνη με τις πρεμιέρες της νέας σειράς ντοκιμαντέρ 'Dare to Live', όπου ο video star Rory Kramer συναντά τους Shawn Mendes, Chainsmokers και Martin Garrix "των οποίων τα όρια διακυβεύονται"…
Nicolas A.

Το MTV είναι πλέον διαθέσιμο οπουδήποτε στην δωρεάν τηλεόραση μέσω δορυφόρου, καλωδιακού δικτύου, IPTV, Internet TV, μέσω ζωντανής ροής στο MTV.de/live και δωρεάν στην εφαρμογή MTV Play App για iOS και Android. Το MTV προσφέρει 24 ώρες μουσικής και ψυχαγωγίας για τους νέους και τους νέους στην καρδιά, στις διαφορές πλατφόρμες μέσω mobile, on demand και γραμμικής τηλεόρασης, με θρυλικές μορφές μουσικής και εκδηλώσεις αλλά και Reality ψυχαγωγία. Το MTV ξεκίνησε αυτή τη νέα εποχή στις 6 το πρωί με τους Oasis και το 'Do not Look Back In Theger' ως το πρώτο του μουσικό βιντεοκλίπ έναρξης.

Στις 23 Δεκεμβρίου, το MTV γιορτάζει την επιστροφή στην ελεύθερη τηλεόραση χωρίς κρυπτογράφηση με εξαιρετικούς καλεσμένους: ξεκινώντας από τις πρεμιέρες του 'Dare to Live' ξεκινώντας στις 10:10 μ.μ., η νέα σειρά ντοκιμαντέρ με τον video star Rory Kramer παρέα με γνωστούς μουσικούς των οποίων τα όρια διακυβεύονται. Στα πρώτα τρία επεισόδια της νέας σειράς, η Rory συναντά τους Shawn Mendes, Chainsmokers και Martin Garrix

Από τις 23:30, το MTV θα γιορτάζει τα καλύτερα, πιο αξιομνημόνευτα και παράλογα μουσικά βίντεο στην ιστορία με το ειδικό 'MTV Buzz'-Special „Uli und die Vidiots". Ο παρουσιαστής του MTV, Uli Brase, προσκαλεί τους  Cro , Samy Deluxe , Romano , Ingmar Stadelmann και άλλους εξέχοντες καλεσμένους στον καναπέ τους να παρακολουθήσουν προσεκτικά τα video highlights. Μετά από αυτό, ακολουθεί στις 00:00 το "Top 100 Official Year Charts" που θα περιλαμβάνει τα 100 πιο επιτυχημένα τραγούδια του 2017 στη Γερμανική αγορά.

Ο Mark Specht , Γενικός Διευθυντής της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Αυστρίας (GSA) στο Viacom International Media Networks (VIMN), δήλωσε "Η ζήτηση για μουσική αυξάνεται τόσο στις ψηφιακές όσο και στις γραμμικές πλατφόρμες. Επικεντρώνουμε αυτήν την τάση και δίνουμε μεγάλη έμφαση στη μουσική στο πρόγραμμα μας, με περισσότερες από 13 ώρες μουσικής την ημέρα. Το MTV είναι το πιο σημαντικό σήμα ψυχαγωγίας για νέους παγκοσμίως,  γιορτάζει την ποπ κουλτούρα και αντιπροσωπεύει πρωτοποριακές εμφανίσεις και μορφές ".
Ο Lauren Nola , Διευθύνων Σύμβουλος της GSA για τη Νεολαία και Μουσική στο VIMN. δήλωσε: "Η μουσική είναι στο DNA μας - αλλά οι οπαδοί της πραγματικότητας έρχονται επίσης με κλασικά (όπως 'Punk'd' και 'Pimp My Ride'), καθώς και τρέχοντα και επερχόμενα highlights (όπως 'Siesta Key', 'Fear Factor', 'Catfish', Tattoo Of Us ")".


Επίσης συνεργάτες από τη μουσική βιομηχανία είναι ευχαριστημένοι με το MTV και την εκπομπή του στη Free-TV:
Ο Frank Briegmann, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Universal Music Central Europe και Deutsche Grammophon τόνισε: "Το MTV είναι μια θρυλική μάρκα συνώνυμη με μια παγκόσμια νεανική κουλτούρα και ο πρώτος ραδιοτηλεοπτικός φορέας που εστιάζει στη μουσική ως το κύριο περιεχόμενό του. Στο MTV υπήρχαν ήδη επιρροές και Tastemaker, όταν οι όροι δεν είχαν καθοριστεί ακόμα. Από την αρχή, είμαστε παθιασμένοι με τη μουσική και την προθυμία να επενδύσουμε σε νέους καλλιτέχνες και να συνοδεύσουμε τη σταδιοδρομία τους με μέγιστο ενθουσιασμό. Ως εκ τούτου, είμαι πολύ χαρούμενος που το MTV αυξάνει και πάλι το εύρος και εύχομαι κάθε επιτυχία στην ομάδα ".
Ο Philip Ginthör, Διευθύνων Σύμβουλος της Sony Music GSA τόνισε: "Η επιστροφή του MTV στην ελεύθερη τηλεόραση είναι ένα καλό μήνυμα για τους καλλιτέχνες και τη μουσική βιομηχανία - ειδικά σε περιόδους όπου οι περιοχές για μουσική στην τηλεόραση τείνουν να μειώνονται. Ανυπομονούμε να το κάνουμε και να ευχηθούμε στην ομάδα του MTV ένα καλό ξεκίνημα."
Ο Bernd Dopp, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Warner Music Central Europe τόνισε: "Καλά νέα για την πολύ δυναμική μουσική αγορά μας - το MTV είναι πίσω! Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα μεγάλη επιτυχία και μια επιτυχημένη πορεία για τη προώθηση σε δυναμικά τραγούδια και καλλιτέχνες".