Ο νέος κύκλος του show «The Bachelor» επιστρέφει αποκλειστικά στο Novalifε!

Οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το πιο αγαπημένο και ρομαντικό show της αμερικάνικης τηλεόρασης, «The Bachelor», που επιστρέφει με τον ολοκαίνουριο 22ο κύκλο, στο πρόγραμμα του καναλιού Novalifε, την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου και κάθε Δευτέρα μετά την ταινία των 21:00. 

Ο νέος κύκλος τoυ Reality Show, «The Bachelor», που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία στην Αμερική, με παρουσιαστή τον Κρις Χάρισον, έρχεται στο ψυχαγωγικό κανάλι Novalifε, με «bachelor» για αυτή τη σεζόν τον γοητευτικό Arie Luyendyk Jr., γνωστός με το παρατσούκλι “Kissing Bandit”! Ο Arie είναι διάσημος των reality shows καθώς συμμετείχε σε παρόμοια εκπομπή, «Bachelorette», όπου ήταν και τo φαβορί. Ο δυναμικός Arie ερωτεύτηκε τρελά την Bachelorette Emily Maynard και ενώ ήταν έτοιμος να της κάνει την μεγάλη πρόταση, η Emily του ράγισε την καρδιά. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Arie ήταν πραγματικά ερωτευμένος. Ποια από τις τριάντα γυναίκες, που θα διεκδικήσουν τον γοητευτικό εργένη, θα καταφέρει να τον κερδίσει; Μέσα από εξαντλητικές δοκιμασίες και προκλήσεις, οι τριάντα γοητευτικές κυρίες, θα προσπαθήσουν να κερδίσουν το μεγαλύτερο δώρο, που δεν είναι άλλο από ένα εντυπωσιακό μονόπετρο κι έναν παραμυθένιο γάμο! Ποια θα είναι η εκλεκτή; Θα αποδεχτεί την πρόταση γάμου που θα της κάνει;

Το show θα μεταδίδεται από το Novalifε πολύ κοντά στον αντίστοιχο χρόνο προβολής του στην Αμερική ενώ μετά την προβολή του θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές της Nova να μπορούν να το απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!