National Geographic +: Η νέα VoD πλατφόρμα ξεκίνησε μέσω της COSMOTE TV...…

Η Fox Networks Group Europe + Africa εγκαινιάζει τη βιβλιοθήκη λογισμικού του National Geographic +
Ήδη η νέα VoD πλατφόρμα National Geographic+ με τη νέα αναβάθμιση που επήλθε τα ξημερώματα (26/02), εντάχθηκε στις υβριδικές υπηρεσίες και μέσω των υφιστάμενων δεκτών της COSMOTE TV (όπως και του νέου mainstream δέκτη Eurobox)...
 Η Fox Networks Group Europe +Africa εγκαινιάζει το 2018 τη βιβλιοθήκη λογισμικού National Geographic +, παρέχοντας ψυχαγωγικά προγράμματα μέσω υπηρεσιών VoD. Η νέα VoD πλατφόρμα National Geographic + θα κάνει το ντεμπούτο της από τις αγορές Ελλάδας, Δανίας και Νότιας Αφρικής
Nicolas A.

Το National Geographic + είναι το τελευταίο μη γραμμικό προϊόν της Fox Networks Europe + African (FNG E + A), το οποίο και προσφέρει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο σε πλατφόρμες συνεχούς ροής. Nωρίτερα φέτος, η FNG E + A εγκαινίασε τη βιβλιοθήκη λογισμικού FOX +, η οποία περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου ταινιών, αθλημάτων και ψυχαγωγίας.
Η βιβλιοθήκη προγραμμάτων National Geographic + περιλαμβάνει βραβευμένα και ελκυστικά τηλεοπτικά προγράμματα της National Geographic που ασχολούνται με συναρπαστικά θέματα όπως το διάστημα, οι παγκόσμιοι πολιτισμοί, η θαλάσσια έρευνα και το ανθρώπινο σώμα (Space, Egypt, World Cultures, Deep-sea Exploration + Human Body). Η προσφορά προγράμματος ανανεώνεται μηνιαία ώστε να διατηρείται έγκαιρα το ενδιαφέρον για το περιεχόμενο της υπηρεσίας.
Το National Geographic + αναμένεται να ξεκινήσει για πρώτη φορά σε Ελλάδα, Δανία και Νότια Αφρική, αντίστοιχα από τις πλατφόρμες COSMOTE TV by OTE Group (Hybrid TV via Satellite + IPTV), YouSee (Cable TV) και Cell C (Mobile TV). Το National Geographic + θα ενταχθεί αργότερα και σε άλλες χώρες.
"Οι καταναλωτές είναι συνηθισμένοι να βλέπουν το περιεχόμενο τους στις υπηρεσίες VoD, στα πλαίσια αυτά εξετάσαμε την έναρξη αυτής της υπηρεσίας", δήλωσε ο Jan Koeppen, Πρόεδρος της Fox Networks Group Europe + Africa. "Με τη νέα μας υπηρεσία, μπορούμε να προσκαλέσουμε τους καταναλωτές να διερευνήσουν τον κόσμο μέσω του περιεχομένου του National Geographic όποτε το θέλουν. Η υπηρεσία αυτή συνδυάζει μια πρωτοποριακή πλατφόρμα με την 129χρονη εμπειρία της εικονογραφημένης αφήγησης της National Geographic."
Τα περιεχόμενα της βιβλιοθήκης λογισμικού του National Geographic + μπορούν να προβληθούν σε πολλαπλές οθόνες από οποιαδήποτε συσκευή επιλέξει ο καταναλωτής σύμφωνα με τις επιθυμίες του. Τα προγράμματα μπορούν επίσης να αποθηκευτούν για προβολή εκτός σύνδεσης.