Ο 2ος κύκλος της σειράς Six σε Α’ τηλεοπτική προβολή στην COSMOTE TV

Ο 2ος κύκλος της δραματικής σειράς Six για τη δράση της ομάδας των Αμερικανικών Δυνάμεων «SEAL Team Six», επιστρέφει αποκλειστικά στην COSMOTE TV, την Πέμπτη 31 Μαΐου, στις 21.00 με διπλό επεισόδιο, στο COSMOTE CINEMA 4HD, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της. Από την Πέμπτη 7/6 και κάθε Πέμπτη, η σειρά θα προβάλλεται στις 22.00.

H δραματική σειρά πραγματεύεται τη μυστική αποστολή της ομάδας των Αμερικανικών Δυνάμεων «SEAL Team Six» που στοχεύει στην εξουδετέρωση ενός ηγέτη των Taliban στο Αφγανιστάν. Η κατάσταση περιπλέκεται, όταν αποκαλύπτεται ότι ένα Αμερικανός πολίτης, ο Michael Nasry (ο Ντόμινικ Άνταμς του «Devious Maids») συνεργάζεται ως τζιχαντιστής με τους τρομοκράτες. Στον 1ο κύκλο της σειράς ο επικεφαλής της ομάδας, Richard “Rip” Taggart (Ουάλτον Γκόγκινς), παίρνει μια καθοριστική και παράλληλα αμφιλεγόμενη απόφαση. Δύο χρόνια μετά, ο Rip αιχμαλωτίζεται από την τρομοκρατική οργάνωση Boko Haram και η ομάδα SEAL Team Six καλείται να αφήσει στην άκρη τις διαφορές της προκειμένου να σώσει τον πρώην αρχηγό της. 
Στα 10 επεισόδια της 2ης σεζόν, θα παρακολουθήσουμε τους «SEAL Team Six», με επικεφαλής τον Joe ‘Bear’ Graves (ο Μπάρυ Σλόουν του «Revenge») να ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη δυναμική αξιωματικό της CIA, Gina Cline (η Ολίβια Μαν των «The Predator», «X-Men: Apocalypse», «The Newsroom») και να προσπαθούν να εντοπίσουν στην Ανατολική Ευρώπη το κύκλωμα των τζιχαντιστών. Η αποστολή αυτή θα οδηγήσει την ομάδα στα σύνορα της Ρωσίας, όπου οι συνέπειες των πράξεών τους ενέχουν τον κίνδυνο να προκαλέσουν τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Ουίλιαμ ΜπροϋλςCast Away», «Apollo 13», «Jarhead») και Ντέιβιντ Μπροϋλς (Βετεράνος των ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων). 
Κάθε επεισόδιο του 2ου κύκλου της σειράς Six θα είναι διαθέσιμο on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS, αμέσως μετά την προβολή του στο COSMOTE CINEMA 4HD.