Blade Runner 2049»: Το αριστουργηματικό remake της κλασικής ταινίας επιστημονικής φαντασίας έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

Η ταινία «Blade Runner 2049», η οποία χαρακτηρίστηκε από τους κριτικούς ως άξιος συνεχιστής της κλασικής πλέον ταινίας του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Blade Runner», του 1982, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!

30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, ένας νεαρός Blade Runner ανακαλύπτει ένα μυστικό που απειλεί να βυθίσει τον κόσμο στο χάος και την καταστροφή. Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι Ράιαν Γκόσλινγκ, Χάρισον Φορντ, Ρόμπιν Ράιτ, και Τζάρεντ Λέτο, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Ντενί Βιλνέβ.
Το «Blade Runner 2049» βραβεύτηκε με δύο Όσκαρ: Καλύτερων Οπτικών Εφέ και Καλύτερης Κινηματογράφησης, ενώ απέσπασε παγκοσμίως διθυραμβικές κριτικές για τη σκηνοθεσία, τις ερμηνείες των ηθοποιών, την παραγωγή και την πιστότητα στην αρχική ταινία.Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.