Nickelodeon Highlights Ιουνίου...

Nickelodeon Highlights... ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται τον Ιούνιο από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.

Nickelodeon Highlights... .
Ψυχαγωγικές πρεμιέρες και νέοι κύκλοι σειρών έρχονται από το "Nickelodeon", μέσω των συνδρομητικών πλατφορμών "Nova, Vodafone TV, Wind Vision (σε Standard Definition ) και COSMOTE TV (σε High Definition)", καθώς και μέσω της Digea και των επίγειων ψηφιακών εκπομπών των περιφερειακών καναλιών σε Αττική και Θεσσαλονίκη (nickelodeon+)...
Nicolas A.
...
KID DANGER / ΟΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 12:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 12:00
Δες τους αγαπημένους σου υπέρ –ήρωες τον μικρό επικίνδυνο, τον Captain Man και την υπόλοιπη ομάδα όπως δεν τους έχεις ξαναδεί σε αστείες συναρπαστικές περιπέτειες να καταπολεμούν το έγκλημα με τις μοναδικές τους ικανότητες.

KNIGHT SQUAD/ΟΜΑΔΑ ΙΠΠΟΤΩΝ - NEA ΣΕΙΡΑ 
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 15:30
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 15:30
Υπάρχει μόνο ένα μέρος σε όλη την  Αστόρια, όπου οι νέοι και οι ατρόμητοι μπορούν να εκπαιδευτούν
να γίνουν ελίτ πολεμιστές-στο Σχολείο Ιπποτών! Σε αυτόν τον μαγικό κόσμο συναντάμε την Ciara,
σκληρή και ανταγωνιστική φοιτήτρια, ένα  αστέρι που κρύβει ένα κολοσσιαίο μυστικό – είναι μια
βασιλική πριγκίπισσα σε μεταμφίεση! Η πορεία της απειλείται από την άφιξη του Arc, του ατζαμή
νεοφερμένου που κρύβει ένα μυστικό. Και οι δύο  έχουν πει ψέματα για να μπουν στο
σχολείο και τώρα πρέπει να συμμαχήσουν για να επιτύχουν το όνειρό τους και να γίνουν θρυλικοί ιππότες!

RUSTY RIVETS - ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 09 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 10:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10:00  
Το Ράστυ Ρίβετς είναι μια κωμική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστή τον Ράστυ , έναν σχεδιαστή - κατασκευαστή - κάντο μόνος σου- δεκάχρονο που λύνει προβλήματα με την εφευρετικότητα  του και τις καινοτόμες ιδέες του. Όποια και αν είναι η πρόκληση , ο Ράστυ μπορεί να χτίζει την λύση με την τεράστια γκάμα των gadgets , εργαλείων και ανταλλακτικών . Κάθε δοκιμή και λάθος οδηγεί σε μια μεγαλύτερη ιδέα και παρέα με το κατοικίδιο του τον Μπότασαρ , τον γκατζετάκια γείτονα του Ράστυ και τους ρομποτοβοηθούς  τους ,τα Μπάιτς ,καταλήγουν να φτιάχνουν μια μοναδική μηχανή που σώζει την κατάσταση στο τέλος της μέρας.

NICKY,RICKY,DICKY & DAWN - NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:30
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 22: 30
Η οικογενειακή σειρά του Nickelodeon “Νίκι, Ρίκι, Ντίκι, & Νταν” παρουσιάζει τις ζωές των τετράδυμων 10χρονων αδερφών Harper που έχουν μόνο δύο κοινά στοιχεία: τα γενέθλιά τους και τους γονείς τους. Μπορεί να έχουν την ίδια ηλικία, αλλά οι μοναδικές τους προσωπικότητές τους σημαίνει ότι δεν συμφωνούν ποτέ!
Ο Ρίκι είναι ο έξυπνος, ο Ντίκι είναι ο “cool”, ο Νίκι ο περίεργος και η Νταν γεννήθηκε για να είναι η αρχηγός. Άλλωστε είναι και η… μεγαλύτερη, έστω και κατά μόνο τέσσερα δευτερόλεπτα! Η αδερφική αντιπαλότητα είναι δεδομένη, ξέρουν όμως ότι τίποτα δεν είναι ισχυρότερο από την οικογένεια.

THE THUNDERMANS - NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:00
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:00
Τι είναι πιο απίθανο από έναν σούπερ ήρωα; Μια ολόκληρη οικογένεια από σούπερ ήρωες! Η Phoebe και ο Max Thunderman είναι δύο 14χρονα δίδυμα που μοιράζονται το σπίτι, το σχολείο, τα γενέθλια και μια σειρά από υπερδυνάμεις που κληρονόμησαν από τους γονείς τους.
Ωστόσο, η Phoebe έγινε μια καλή σούπερ ηρωίδα, ενώ ο Max ακριβώς το αντίθετο! Η αντιπαλότητα των δύο αυτών υπερ-αδερφών, σε συνδυασμό με τα κλασικά εφηβικά προβλήματα στο σχολείο και μέσα στην οικογένεια, τους οδηγεί σε μια σειρά από ξεκαρδιστικές καταστάσεις.

SCHOOL OF ROCK/ENA ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΟΛΥ ΡΟΚ - NEA ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ  23 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΙΣ 17:00
ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00
Εμπνευσμένο από την επιτυχημένη ταινία , η σειρά Ένα Σχολείο Πολύ Ροκ ακολουθεί μια μοναδική ομάδα μαθητών που η ζωή τους θα αλλάξει οριστικά , όταν ένας πρώην μουσικός αναλαμβάνει καθήκοντα δασκάλου. Θα δυσκολευτεί πολύ να τους κερδίσει , αλλά ο νέος δάσκαλος Dewey είναι αποφασισμένος να τους κάνει να εκφραστούν με την πιο ροκ μέθοδο!