Το ΝΒΑ Draft 2018 ζωντανά & αποκλειστικά στην COSMOTE TV

To NBA Draft 2018 πλησιάζει και οι φαν του μπάσκετ, θα έχουν την ευκαιρία να «μεταφερθούν» στο Barclays Center της Νέας Υόρκης και να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV ποιοι από τους νέους παίκτες που ξεχώρισαν παγκοσμίως θα καταφέρουν να ενταχθούν στα ρόστερ των ομάδων του ΝΒΑ (Παρασκευή 22/6, 02.00, COSMOTE SPORT 4HD).

Φαβορί για τη No1 επιλογή του φετινού NBA draft, η οποία ανήκει στους Σανς, θεωρείται ο Λούκα Ντόνσιτς, ένας παίκτης που ξεχώρισε, καθώς κατέκτησε την Ευρωλίγκα με τη Ρεάλ, αναδείχθηκε MVP του Final Four, δυο φορές Rising Star της διοργάνωσης και φόρεσε δυο στέμματα πρωταθλητή Ισπανίας και ένα Ευρώπης, με την Εθνική Σλοβενίας. Η Νο2 επιλογή ανήκει στους Κινγκς και η Νο3 στους Χοκς, οργανισμοί που θα διεκδικήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα. Εκτός του Ντόνσιτς, με την κορυφή φλερτάρουν και οι Ντιάντρε Άιτον και Μοχάμεντ Μπάμπα, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, NCAA. 
Μεγάλες πιθανότητες να επιλεγεί στο draft έχει και ο 20χρονος Κώστας Αντετοκούνμπο, μικρότερος αδελφός των Γιάννη και Θανάση, ο οποίος αγωνίστηκε φέτος στο Dayton.