Feelgood Zapping: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865…

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή NovaBox+ (τύπου HD PVR 865), η οποία μετατρέπει τους αρχικούς δέκτες NovaBox+ HD PVR 865 σε υβριδικούς με νέες δυνατότητες εμπειρίας θέασης κυρίαρχα μέσω των αμφίδρομων υπηρεσιών  Nova On Demand (οι οποίες προαπαιτούν ενσύρματη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με το Internet και το θέαμα εξαρτάται από τη συνδρομή, με ελάχιστη απαιτούμενη ταχύτητα Internet 4Mbps). Επίσης με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης θα χαθούν όλες οι εγγραφές που είναι αποθηκεμένες στον αποκωδικοποιητή καθώς γίνεται εκ νέου format του δίσκου, ενώ θα αφαιρεθούν και οι επιλογές σας σε «αγαπημένα μπουκέτα» και θα χρειαστεί να προγραμματιστούν εκ νέου…
Nicolas A.
Εάν διαθέτετε εγκατάσταση τροφοδοσίας μέσω DISEqC (με τον Hot Bird 13E να είναι ως συνήθως στη θέση Β), θα αντιμετωπίσετε κάποια θεματάκια μια και δεν υπάρχει κατά την αρχική εγκατάσταση η ρύθμιση DISEqC. Κάτι που μπορείτε να το αλλάξετε μόνο εκ των υστέρων μέσα από το μενού μετά την αρχική αυτόματη αναζήτηση καναλιών. Με το νέο λογισμικό κατεβαίνουν λιγότερες υπηρεσίες FTAλύπουν πολλές σημαντικές ελεύθερες υπηρεσίες μουσικών καναλιών που εκπέμπουν στον Hot Bird 13E, τύπου «Radio Freccia HD, Radio Zeta HD, 4Fun Hits, …κτλ», Κάτι που επιδιορθώνεται μόνο με τη θέληση του τεχνικού τμήματος της Nova, ενώ η κεντρική λίστα Nova έχει μετονομαστεί σε All!   

Feelgood Zapping: Ξεκίνησε η αναβάθμιση του αποκωδικοποιητή NovaBox HD PVR 865…
...

...

Αναβάθμιση - Αποκωδικοποιητής NovaBox+ (τύπου HD PVR 865)
Τώρα ο αποκωδικοποιητής NovaBox+ (τύπου HD PVR 865) αναβαθμίζεται. Οι νέες δυνατότητες αλλά και ο νέος, μοντέρνος σχεδιασμός του μενού θα απογειώσουν την εμπειρία θέασης!
Διαδικασία Αναβάθμισης
Για να αναβαθμίσεις τον αποκωδικοποιητή σου NovaBox+ (τύπου HD PVR 865) ακολούθησε έναν από τους παρακάτω δύο τρόπους:
Αναβάθμιση από τη τηλεόραση (http://www.nova.gr/files/1/Loipes_ypiresies/NovaBox-plus-upgrade_TV_May18.pdf)

Σημαντικές πληροφορίες
Για να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση θα πρέπει ο αποκωδικοποιητής να είναι συνδεδεμένος με το ρεύμα.
Ο απαιτούμενος χρόνος αναβάθμισης υπολογίζεται σε 15' - 30'.
Mε την ολοκλήρωση της αναβάθμισης:
θα αφαιρεθούν οι επιλογές σε «αγαπημένα μπουκέτα» και χρειάζεται να προγραμματιστούν εκ νέου
θα χαθούν όλες οι εγγραφές που είναι αποθηκευμένες στον αποκωδικοποιητή καθώς γίνεται format του δίσκου
Τυχόν ρυθμίσεις Γονικού Ελέγχου χρειάζεται να προγραμματιστούν εκ νέου.

Νέες δυνατότητες για νέα εμπειρία θέασης
Υπηρεσία Nova On Demand(*): Δες ταινίες, σειρές, παιδικά, ντοκιμαντέρ όποτε θες, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, συνδέοντας απλά τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet.
Εγγραφή προγραμμάτων: Τώρα έχεις περισσότερες δυνατότητες εγγραφής και παρακολούθησης προγραμμάτων για ακόμη καλύτερη εμπειρία θέασης!
Εγγραφή επίγειου(**) προγράμματος με ταυτόχρονη θέαση άλλου δορυφορικού προγράμματος
Εγγραφή δορυφορικού προγράμματος με ταυτόχρονη θέαση άλλου επίγειου προγράμματος
Δυνατότητα εγγραφής 2 δορυφορικών & 1 επίγειου(**) προγράμματος ταυτόχρονα και παρακολούθηση ενός από αυτά
Αναζήτηση: Βρες εύκολα πότε παίζει το αγαπημένο σου πρόγραμμα και με τη δυνατότητα υπενθύμισης συντονίσου αυτόματα σε αυτό!
Highlights προγράμματος: Δες τις εβδομαδιαίες προτάσεις της Nova στο κεντρικό μενού του αποκωδικοποιητή σου, για να μην χάνεις ποτέ τα καλύτερα!
Nέος μοντέρνος σχεδιασμός: Περιηγήσου στο ανανεωμένο μενού του αποκωδικοποιητή σου που σχεδιάστηκε ώστε να είναι πιο εύχρηστο και φιλικό.
(*) Η υπηρεσία Nova On Demand διατίθεται στις υπηρεσίες Nova3play. Απαιτείται ενσύρματη σύνδεση του αποκωδικοποιητή με το Internet και το θέαμα εξαρτάται από τη συνδρομή. Ελάχιστη απαιτούμενη ταχύτητα Internet 4Mbps.
(**) Aπαιτείται ο ειδικός ψηφιακός USB DTT δέκτης της Nova και κεραία επίγειας λήψης. Αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες εδώ.
Συχνές ερωτήσεις - Αναβάθμιση
Για ποιο λόγο αναβαθμίζεται ο αποκωδικοποιητής μου? Ποιο το δικό μου όφελος?
Αναβαθμίζεται για να μπορείς να έχεις στην διάθεσή σου την υπηρεσία Nova On Demand και νέες σημαντικές λειτουργίες εφόσον δεν τις έχεις στη διάθεσή σου ήδη όπως: recording με χρήση εξωτερικού δίσκου, pause/play, αναζήτηση περιεχομένου, highlights της επόμενη εβδομάδας, βοήθεια κ.α.
Σημειώνεται ότι στο NovaBox+ (PVR) υπάρχουν ήδη οι λειτουργίες pause/play και εγγραφής (recording, fast forward, rewind).