"Nova Highlights: 10 - 19 Ιουνίου"…

Τελευταία ενημέρωση 04/06:
Σημαντικές επιλογές κινηματογραφικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών προγραμμάτων τρέχουν στις υπηρεσίες Nova
...
"Nova Highlights: 10 - 19 Ιουνίου"…
...
Κυριακή 10 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«SPECTRE» Πρεμιέρα
Σε ένα ταξίδι σε φρενήρη ρυθμό από την Πόλη του Μεξικού ως το Μαρόκο και τη Ρώμη, ο Τζέιμς Μποντ ακολουθεί τα χνάρια μιας πανίσχυρης τρομοκρατικής οργάνωσης. Η ταινία βραβεύτηκε με ένα Όσκαρ. (Ταινία δράσης, Ντάνιελ Κρεγκ, Κρίστοφ Βαλτς)

Δευτέρα 11 Ιουνίου Discovery Showcase HD στις 22:00
«Κερδοφόρες εφευρέσεις» Πρεμιέρα νέου κύκλου επεισοδίωνΣε κάθε γωνιά των ΗΠΑ, οικοδόμοι, μηχανικοί, ξυλουργοί και πολλοί ακόμη χρησιμοποιούν τα χέρια, το μυαλό και τις γνώσεις τους κι επινοούν μοναδικές δημιουργίες που μας προσφέρουν νέες εμπειρίες. Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις επίδοξοι εφευρέτες παρουσιάζουν τις δημιουργίες τους σε ένα πάνελ ειδικών, αποτελούμενο από καταξιωμένους μηχανικούς κι επιχειρηματίες, διεκδικώντας την ευκαιρία να κάνουν γνωστά τα προϊόντα τους στο ευρύ κοινό.

Τρίτη 12 Ιουνίου NovasportsstoriesHD στις 22:00
«Legend Stories Season #3# Βέλιμιρ Ζάετς»
Ο Κροάτης πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού διηγείται στιγμές μέσα από την πλούσια καριέρα του με αποκορύφωμα την πρόκριση των «πρασίνων» στους 4 του κυπέλλου πρωταθλητριών το 1985.

Τρίτη 12 Ιουνίου History στις 22:00
«Η κατάρα του χρυσού του εμφυλίου» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Οι κυνηγοί θησαυρών Ρικ και Μάρτι Λαγκίνα, οι πρωταγωνιστές της σειράς του History «Η Κατάρα του Όουκ Άιλαντ», πληροφορήθηκαν για ένα μυστήριο που μπορεί να ανταγωνιστεί εκείνο του Όουκ Άιλαντ. Ο Κέβιν Ντάικστρα από το Μίσιγκαν έχει πάθει εμμονή με την εξομολόγηση ενός φαροφύλακα λίγο πριν πεθάνει το 1890, σχετικά με έναν θησαυρό που χρονολογείται πίσω στον Εμφύλιο Πόλεμο

Τρίτη 12 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΖΩΗ» Πρεμιέρα
Με ασίγαστη περιέργεια για το τι μπορεί να συμβαίνει στη μετά θάνατον ζωή, μία ομάδα φοιτητών προβαίνει σε ένα τολμηρό και απόλυτα επικίνδυνο πείραμα που θα έχει δυσβάσταχτες συνέπειες για όλους... (Θρίλερ επ. φαντασίας, Έλεν Πέιτζ, Ντιέγκο Λούνα)

Τετάρτη 13 Ιουνίου Novasports2HD στις 19:30
«O Κόσμος των Freesports»
Μέσα από το εβδομαδιαίο μαγκαζίνο “World of Freesports” παρακολουθούμε όλα τα νέα από τον κόσμο των extreme & action σπορ.

Τετάρτη 13 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«Ο ΠΙΛΟΤΟΣ» Πρεμιέρα
Στην Αργεντινή του ’77, η δικτατορία εκτελεί πολιτικούς κρατούμενους ρίχνοντάς τους στη θάλασσα από πολεμικά αεροσκάφη. Στοιχειωμένος από τις τύψεις, ένας από τους πιλότους λιποτακτεί... (Αστυνομικό θρίλερ, Ρικάρντο Νταρίν, Οσκαρ Μαρτίνεζ)

Πέμπτη 14 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΛΕΚΤΑΝΗ» Πρεμιέρα
Ένα χρόνο μετά το φριχτό δυστύχημα που σχεδόν της κόστισε τη ζωή στη Μάλτα, μια συγγραφέας επιστρέφει στο νησί μαζί με το σύζυγό της, ελπίζοντας να το ξεπεράσει και να συνεχίζει τη ζωή της... (Θρίλερ μυστηρίου ,Κριστάνα Λόκεν, Αντόνιο Κούπο)


Πέμπτη 14  Ιουνίου Novacinema3HD στις 21:00
«QUANTUM OF SOLACE»
46 χρόνια μετά την πρώτη εμφάνιση του θρυλικού 007 στη μεγάλη οθόνη, ο Τζέιμς Μποντ επιστρέφει για να πάρει εκδίκηση και να αποκαλύψει τον 'εγκέφαλο' πίσω από μια επικίνδυνη μυστική οργάνωση. (Ταινία δράσης, Ντάνιελ Κρεγκ, Ολγα Κουριλένκο)

Πέμπτη 14 Ιουνίου Novasports1HD στις 18:30
«Τουρνουά Γκολφ US OPEN – 1η μέρα» (Ζ)
Το φημισμένο τουρνουά γκολφ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος.

Παρασκευή 15 Ιουνίου NovasportsstoriesHD  22:00
«Timeline Ξάνθη 1997/1998»
Μέσα από την εκπομπή Timeline θυμόμαστε την πορεία της ποδοσφαιρικής Ξάνθης για τη σεζόν 1997/1998.


Σάββατο 16 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«NOVEMBER CRIMINALS» Πρεμιέρα
Αδυνατώντας να πιστέψει ότι η δολοφονία του φίλου του οφείλεται σε πόλεμο συμμοριών, ο νεαρός Άντισον παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και κάνει τη δική του έρευνα για να βρει το δολοφόνο. (Αστυνομική ταινία μυστηρίου, Ανσελ Ελγκορτ, Κλόι Γκρέις Μορέτζ.

Κυριακή 17 Ιουνίου Novasports1HD στις 21:00
«Τουρνουά Γκολφ US OPEN – 4η μέρα» (Ζ)
Το φημισμένο τουρνουά γκολφ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των φίλων του αθλήματος.

Κυριακή 17 Ιουνίου National Geographic στις 22:40
«Vinnie Jones: Οι σκληροί της Ρωσίας» (Πρεμιέρα νέας σειράς)
Το 2018, η Ρωσία θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Το National Geographic, όμως, έχει συνδέσει τη Ρωσία με το ποδόσφαιρο ξανά στο παρελθόν. Η ειδική έκδοση της σειράς «Vinnie Jones: Οι Σκληροί της Ρωσίας» παρουσιάζει τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές του σκληροτράχηλου ποδοσφαιριστή, καθώς επιχειρεί τα πιο δύσκολα επαγγέλματα σε ολόκληρη τη Ρωσία. Ο Vinnie δοκιμάζεται ως σωματοφύλακας της ελίτ της Μόσχας, ως ψαράς στην παγωμένη θάλασσα Μπάρεντς, καθώς και ως μέλος μιας ομάδας πάταξης της λαθροθηρίας στην άγρια φύση της Σιβηρίας. Κατά τη διάρκεια της προσπάθειάς του, βιώνει την ακραία ζωή της Ρωσίας και των κατοίκων της, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια κοντινή ματιά σε αυτή την απίστευτη χώρα.

Τρίτη  19 Ιουνίου Novacinema1HD στις 22:00
«PATERNO» Πρεμιέρα
Η ιστορία του Τζο Πατέρνο, επιτυχημένου προπονητή μιας πανεπιστημιακής ομάδας φούτμπολ, το όνομα του οποίου ενεπλάκη στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης αθλητών από τον βοηθό του. (Αληθινή ιστορία, Ράιλι Κίο, Αλ Πατσίνο)

 «Paterno»: O Αλ Πατσίνο σε μία τηλεταινία για το μεγαλύτερο σκάνδαλο παιδεραστίας στην Αμερική αποκλειστικά στη Nova!
Η τηλεταινία, παραγωγής της ΗΒΟ, του Μπάρι Λέβινσον, «Paterno», με πρωταγωνιστή τον Άλ Πατσίνο, η οποία αφηγείται τα αληθινά γεγονότα σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων αγοριών σε κολέγιο από τον προπονητή τους Τζέρι Σαντάνσκι, κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά, την Τρίτη 19 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD!
Ο Τζέρι Σαντάνσκι, αφού έγινε ο πιο πετυχημένος προπονητής στην ποδοσφαιρική ιστορία των κολεγίων, έχοντας εργαστεί τριάντα χρόνια και χρησιμοποιώντας τη φιλανθρωπική οργάνωση Second Mile που φαινομενικά βοηθούσε την ανέλιξη φτωχών νεαρών αθλητών, βρέθηκε να κατηγορείται και καταδικάστηκε το 2011 για 45 βιασμούς αγοριών. Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Μπάρι Λέβινσον αφηγείται τη μεγαλύτερη υπόθεση παιδεραστίας που γνώρισαν οι ΗΠΑ μέσα από το πορτρέτο του βοηθού του προπονητή Τζο Πατέρνο, που ενσαρκώνει ο Αλ Πατσίνο αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές για την ερμηνεία του. Τον πρωταγωνιστή πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί  Ράιλι Κίο, Κάθι Μπέικερ και Ανι Παρίς. Το σενάριο υπογράφουν οι Ντέμπορα Κέιν (Grey's Anatomy, Vinyl) και Τζον Ρίτσαρντς (Nurse Betty). Ο σκηνοθέτης Μπάρι Λέβινσον σε συνέντευξη του δήλωσε: «Το Paterno παρουσιάζει στοιχεία της ιστορίας και σας αφήνει να κρίνετε μόνοι σας. Υπάρχουν φορές που μπορεί να πάρετε τη μια πλευρά, άλλες που θα νιώσετε το ακριβώς αντίθετο και νομίζω ότι αυτό είναι το στοιχείο που κάνει την ιστορία καθηλωτική». 
Η τηλεταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.