Πρεμιέρα Δυναστείες μέσα από την οθόνη του BBC Earth και την COSMOTE TV...

Dynasties: η πολυαναμενόμενη σειρά ντοκιμαντέρ του BBC Earth έρχεται στην COSMOTE TV
Η νέα σειρά ντοκιμαντέρ Dynasties, με αφηγητή τον Sir Ντέιβιντ Ατένμπορο, κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 22/11 στις 23.00 και οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν μέσα από το κανάλι BBC Earth.

Η σειρά, αποτελείται από πέντε επεισόδια, κάθε ένα αφιερωμένο σε ένα είδος ζώου που βρίσκεται υπό εξαφάνιση. Μέσα από σπάνια πλάνα και υλικό από το ζωικό βασίλειο, οι τηλεθεατές θα έρθουν σε επαφή με το φυσικό περιβάλλον τους και θα «συμμετέχουν» στην αναζήτηση τροφής, στην απομάκρυνση πιθανών εχθρών και στην επιβίωση.

Το πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Chimps» μας μεταφέρει στη Σενεγάλη. Εκεί γνωρίζουμε μια ομάδα χιμπατζήδων, με «πρωταγωνιστή» τον αρχηγό της, David, η οποία μας ξεναγεί στη ζούγκλα της δυτικής Αφρικής και μας μαθαίνει το παιχνίδι επικράτειας σε αυτή, όταν άλλα είδη ζώων καραδοκούν.
Στα επόμενα επεισόδια, το ντοκιμαντέρ μας ταξιδεύει στην Ανταρκτική, την Κένυα, τη Ζιμπάμπουε και την Ινδία, αποκαλύπτοντας τον άγριο κόσμο του Αυτοκράτορα πιγκουίνου, των λιονταριών, των λύκων και του τίγρη. Σε διάστημα μεγαλύτερο των 4 ετών, η ομάδα του Dynasties πραγματοποίησε αποστολές, σε 5 χώρες, παίρνοντας πλάνα από ζούγκλες, ερήμους, την τροπική σαβάνα και την Ανταρκτική.
Η σειρά ντοκιμαντέρ Dynasties, θα προβάλλεται στην COSMOTE TV από το BBC Earth κάθε Πέμπτη βράδυ στις 23.00 και θα είναι διαθέσιμη και στις υπηρεσίες COSMOTE TV GO και COSMOTE REPLAY TV.

Δυναστείες, η νέα σειρά ξεκινά στις 22 Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του BBC Earth και την πλατφόρμα της COSMOTE TV... 
Πέντε εξαιρετικές δυναστείες ζώων σε ηρωικές μάχες ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, η νέα σειρά Δυναστείες έρχεται από τις 22 Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του BBC Earth, με τις πιο οικείες και έντονες ιστορίες του είδους που ειπώθηκαν ποτέ...
Ο πλανήτης μας αλλάζει με εξαιρετικό ρυθμό και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο ζουν τα ζώα αυτά, βρίσκονται υπό αυξανόμενη πίεση και όχι μόνο από την επίδραση της ίδιας της ανθρωπότητας.

Ανάμεσα τους τα πέντε πιο διάσημα, αλλά και απειλούμενα ζώα στον κόσμο, πιγκουίνοι, χιμπατζήδες, λιοντάρια, αφρικανικά λυκόσκυλα και τίγρεις, σας προσκαλούν να ακολουθήσετε τις αληθινές ιστορίες τους… Κάθε ένα είδος από αυτά σε μια ηρωική πάλη ενάντια στους αντιπάλους και ενάντια στις δυνάμεις της φύσης, αυτές οι οικογένειες αγωνίζονται για την επιβίωσή τους και για το μέλλον των δυναστειών τους. Ταξιδέψτε από τις πεδιάδες της Αφρικής, στις ζούγκλες της Ινδίας, από την άκρη της Σαχάρας, μέχρι τα απόβλητα μας υπό κατάψυξη στην Ανταρκτική.

Παρακολουθήστε τους ηγέτες τους που παλεύουν με τους αντιπάλους για το στέμμα τους, που αγωνίζονται για τις οικογένειες τους και τους γονείς να διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τους απογόνους τους από τον ψυχρότερο και πιο σκληρό χειμώνα στη γη. Πέντε εξαιρετικές δυναστείες ζώων σε ηρωικές μάχες ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, η νέα σειρά Δυναστείες έρχεται από τις 22 Νοεμβρίου μέσα από την οθόνη του BBC Earth, με τις πιο οικείες και έντονες ιστορίες του είδους που ειπώθηκαν ποτέ...