Το κατασκοπικό θρίλερ Berlin Station επιστρέφει με 3η σεζόν στην COSMOTE TV

Η πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς Berlin Station και βραβευμένες ταινίες ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμα της COSMOTE TV.

Το κατασκοπικό θρίλερ Berlin Station του Ολεν Στάινχαουερ με τους Ρίτσαρντ Άρμιτατζ (The Hobbit), Ρις Ίφανς (Snowden, Notting Hill, The Amazing Spider-Man), Ρίτσαρντ Τζένκινς (Six Feet Under, The Shape of Water) και Μισέλ Φορμπς (True Blood) κάνει πρεμιέρα με 3η σεζόν στο COSMOTE CINEMA 4HD, λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Αμερική, τη Δευτέρα 3/12, στις 21.00. Ο νέος κύκλος εξελίσσεται σε μια περίοδο 11 ημερών, κατά τη διάρκεια της οποίας, η πράκτορας Valerie Edwards (Φορμπς) και η ομάδα της διαχειρίζονται μια στιγμή υψηλού κινδύνου στη σχέση μεταξύ Ρωσίας, ΗΠΑ και των συμμάχων των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ.
Στο COSMOTE CINEMA 1HD, έρχεται σε Α’ προβολή η γαλλική κομεντί Με τον Μπαμπά ή τη Μαμά; (Papa Ou Maman) με επίκεντρο τη Φλοράνς και τον Βενσάν, ένα φαινομενικά τέλειο ζευγάρι με επιτυχημένη καριέρα και οικογενειακή ζωή. Όταν οι δυο τους αποφασίζουν να χωρίσουν πολιτισμένα, ξεκινά ένας ανελέητος πόλεμος μεταξύ τους, καθώς κανείς δεν θέλει να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών (Τρίτη 4/12, 21.00). Στο κανάλι κάνουν πρεμιέρα επίσης, το βασισμένο σε αληθινή ιστορία αστυνομικό δράμα Victor, για έναν έφηβο μετανάστη από το Πουέρτο Ρίκο, ο οποίος προσπαθεί να επιβιώσει στην άγρια καθημερινότητα του Μπρούκλιν, καθώς απειλείται από τις τοπικές συμμορίες, ενώ παράλληλα είναι εγκλωβισμένος στον κόσμο των ουσιών (Πέμπτη 6/12, 21.00). Επίσης, μικροί και μεγάλοι θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή την ταινία κινουμένων σχεδίων Στην κορυφή του κόσμου (Long Way North) (Παρασκευή 7/12, 21.00) και την ταινία φαντασίας της Disney A Wrinkle in Time με τους Ρις Γουίδερσπουν, Κρις Πάιν, Όπρα Γουίνφρεϊ και Ζακ Γαλιφιανάκη.
Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν τη βραβευμένη στο φεστιβάλ του Βερολίνου δραματική ταινία Το Αρνάκι (Kuzu), αλλά και τη βραβευμένη στο φεστιβάλ Sundance επίσης δραματική, James White, η οποία ξεδιπλώνει την εξαιρετικά δύσκολη καθημερινότητα του Τζέιμς (Κρίστοφερ Άμποτ – The Sinner), ενός νεαρού με αυτοκαταστροφική συμπεριφορά, του οποίου η ζωή δυσκολεύει ακόμα περισσότερο, όταν η μητέρα του αρρωσταίνει (Σίνθια Νίξον- Sex and the City) (Δευτέρα 3/12, 22.00). Σε Α’ προβολή, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν στο ίδιο κανάλι την κομεντί Action Point, με επίκεντρο έναν ριψοκίνδυνο σχεδιαστή, ο οποίος προχωρά στη δημιουργία του ιδανικού για τα δικά του δεδομένα θεματικό ψυχαγωγικό πάρκο για τον ίδιο και τους φίλους του (Σάββατο 1/12, 22.00), αλλά και τη βραβευμένη στις Κάννες γαλλική ταινία Jeune Femme (Τετάρτη 5/12, 22.00, ζώνη Ladies First).
Μέσα από την υπηρεσία COSMOTE CINEMA ON DEMAND, οι συνδρομητές έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση την κωμωδία Crazy Rich Asians που βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του box office το περασμένο καλοκαίρι.