Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOXlife...

Περιπέτεια, μυστήριο, κωμωδία, δράμα, αισθηματικά, αλλά και lifestyle shows τρέχουν στις σειρές Highlights Δεκεμβρίου μέσα από την οθόνη του FOXlife..., συνδρομητικής πρόσβασης μέσω των δορυφορικών και ευρυζωνικών πλατφορμών σε Ελλάδα (Nova, COSMOTE TV, Vodafone ΤV, Wind Vision) και Κύπρο (Cytavision, Cablenet, PRIMETel PLC, ΜΤΝ ΤV, Nova Cyprus), καθώς και τις αμφίδρομες VoD υπηρεσίες FOXplay...
...
ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - THE KIDS ARE ALRIGHΤ
Η νέα κωμική σειρά του FOX Life, ακολουθεί την οικογένεια Cleary, μια παραδοσιακή οικογένεια καθολικών Ιρλανδών τη δεκαετία του 1970, καθώς βιώνουν μικρές ή μεγάλες αλλαγές, κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ταραχώδεις δεκαετίες στην Αμερική. Σε μια γειτονιά της εργατικής τάξης, έξω από το Λος Άντζελες, ο Mike (Michael Cudlitz) και η Peggy (Mary McCormack) μεγαλώνουν οκτώ άτακτους γιους, που περνούν τις ημέρες τους με ελάχιστη επιτήρηση. Το σπίτι γίνεται άνω-κάτω όταν ο μεγαλύτερος γιος, ο Lawrence (Sam Straley), ανακοινώνει ότι θα παρατήσει τη θεολογική σχολή για να φύγει σε μια αποστολή «σωτηρίας του κόσμου». Οι καιροί αλλάζουν και αυτή η οικογένεια θα πρέπει να προσαρμοστεί στα δεδομένα της εποχής.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου @ 21.25

ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ - CHICAGO MED
Ο βραβευμένος παραγωγός Dick Wolf παρουσιάζει τη σειρά «Chicago Med», ένα συναρπαστικό και συγκινητικό δράμα που ακολουθεί τη δύσκολη καθημερινότητα γιατρών, νοσηλευτών και προσωπικού σε ένα από τα κορυφαία ιατρικά κέντρα της πόλης. H ομάδα των ηρώων του Σικάγο αναλαμβάνει περιστατικά εμπνευσμένα από επίκαιρα γεγονότα, ενώ παράλληλα παρουσιάζει τη δυναμική των σχέσεων σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Στο «Chicago Med» συμμετέχουν οι Oliver Platt, S. Epatha Merkerson, Yaya DaCosta, Nick Gehlfuss, Torrey DeVitto, Colin Donnell, Brian Tee και Rachel DiPillo.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τρίτη 6 Δεκεμβρίου @ 20.10 και κάθε Δευτέρα με Παρασκευή την ίδια ώρα


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ - JAMIE’S ITALIAN CHRISTMAS
Φέτος τα Χριστούγεννα η εκπομπή «Jamie’s Italian Christmas» ακολουθεί τον Jamie Oliver στο ταξίδι του στην πανέμορφη Aosta Valley της βόρειας Ιταλίας. Μοιράζεται μαζί μας πεντανόστιμες εορταστικές συνταγές που δίνουν ιταλική γεύση στο γιορτινό τραπέζι. Ο Jamie θα δημιουργήσει ένα εκπληκτικό γεύμα για τη μέρα των Χριστουγέννων, σε ένα πανέμορφο ιταλικό ορεινό χωριό ανάμεσα στα χιονισμένα βουνά, το οποίο έχει στολιστεί για τη μεγάλη γιορτή. Θα επικεντρωθεί σε δύο απίστευτα κυρίως πιάτα, γαλοπούλα αλά ιταλικά και κλασική πορκέτα, ενώ θα ετοιμάσει τις γαρνιτούρες σε ιταλικό στιλ, για να δώσουν ακόμα περισσότερη λάμψη, δημιουργώντας ένα πραγματικά μαγικό σύνολο.
ΠΡΕΜΙΕΡΑ: Τρίτη 11 Δεκεμβρίου @ 18.30