WIND VISION: Αύξηση συνδρομητικής βάσης με 19.300 πελάτες στο τέλος Σεπτεμβρίου 2018…

Η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION συνέχισε την πετυχημένη πορεία της και προσέλκυσε περισσότερους από 10.000 νέους πελάτες το 3ο τρίμηνο, έχοντας 19.300 πελάτες στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η αυξανόμενη διείσδυση της WIND VISION στην πελατειακή βάση της σταθερής υποστηρίζει τον στρατηγικό προσανατολισμό της εταιρείας στα νοικοκυριά και βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών.

WIND Ελλάς - Οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου για το 2018 
Οικονομικά αποτελέσματα 9μήνου για το 2018 ανακοίνωσε η WIND Ελλάς, σύμφωνα με τα οποία, οι πολύ καλές επιδόσεις σε όλους τους δείκτες συνεχίστηκαν, ολοκληρώνοντας ένα θετικό εννεάμηνο για τη WIND. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη επέκταση των υπηρεσιών σύγκλισης υπήρξε αύξηση κατά 4% ετησίως στα νοικοκυριά με υπηρεσίες σύγκλισης, τα οποία έφτασαν στις 227 χιλ. Έναντι της συνολικής συνδρομητικής βάσης σταθερής, η οποία στο 9μηνο ανήλθε σε 605.000, (αυξημένοι κατά 3,3% σε ετήσια βάση) και η βάση πελατών NGA αυξήθηκε κατά 55,1% ετησίως.

Ενώ ο σημαντικός ρόλος της WIND VISION στη στρατηγική σύγκλιση υπηρεσιών φέρνει τα θετικά του αποτελέσματα… Έτσι η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης WIND VISION συνέχισε την πετυχημένη πορεία της και προσέλκυσε περισσότερους από 10.000 νέους πελάτες το 3ο τρίμηνο, έχοντας 19.300 πελάτες στο τέλος Σεπτεμβρίου. Η αυξανόμενη διείσδυση της WIND VISION στην πελατειακή βάση της σταθερής υποστηρίζει τον στρατηγικό προσανατολισμό της εταιρείας στα νοικοκυριά και βελτιώνει περαιτέρω την εμπειρία των πελατών.

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα εννεάμηνου ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της WIND Ελλάς, Νάσος Ζαρκαλής, τόνισε ανάμεσα στα άλλα:
«Ολοκληρώσαμε ένα πολύ καλό εννεάμηνο φέτος, με θετικά αποτελέσματα σε κάθε τρίμηνο. Η συνεχιζόμενη αύξηση τόσο των εσόδων όσο και του EBITDA, οφείλεται στις ανοδικές επιδόσεις που καταγράφει η WIND σε όλες τις αγορές που δραστηριοποιείται - κινητή, σταθερή τηλεφωνία & δίκτυα νέας γενιάς καθώς και τηλεόραση. Στις αρχές Νοεμβρίου, βελτιώσαμε περαιτέρω την κεφαλαιακή δομή της WIND και μειώσαμε τα έξοδα τόκων, εφαρμόζοντας μερική εξόφληση € 70 εκ. από το ομολογιακό δάνειο που λήγει το 2021, συνολικού ύψους € 345 εκ. Ταυτόχρονα, συνεχίσαμε να επενδύουμε εντατικά στην επέκταση των υποδομών μας, με έμφαση στα δίκτυα νέας γενιάς. Με βάση τις επιδόσεις μας από την αρχή του έτους, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι το 2018 θα είναι η τρίτη συνεχής χρονιά ανάπτυξης για την εταιρεία».